Använd ditt starkaste jag Vi behöver din sköra klarhet idag
tisdag 04.45 – söndag hemma i linköping
Men osynligt väder blir inte märkt
Vi är kvar i det djupa mörkret där vi bor
Men jag har bestämt hur det ärVi är fegare än vi kan visaDrömmen kvar i minnetGlömmer orden: rinner
måndag 60min distans band stockholm
tisdag 70min distans med ökningar sista 30min efter lunch  + yoga efter tiiidig morgon
Vi är fegare än vi kan visa
Drömmen kvar i minnet
Glömmer orden: rinner
Ville vara vildare nu
onsdag simning 1h lektion +  frihet löpning blev 10 km progressivt
torsdag vila ( 3 skogspromenader + yoga)
fredag 60min 14km progressivt löpband 10min på varje 4.50, 4.40,4.30,4,10,4,00 +kort 3.40
2 långpromenader i solkyla
lördag distans 60min + 60min styrka 2 pass samt yoga
söndag långpass 105 min blev 120min 26km + nocout km simning crawl 100m
mål– simma med leende delta i underbara km ”komma sist” fokus totalt avslappnat men stark simkänsla. tid ingen aning då ja aldrig simmat på tid i hela livet anmälde mig med 2.02 siktade på 2.30 simmade på 1.46 ! misslyckades totalt med målen såklart för marathonlöperskan simmade leende
upplevelse– heatet var ju drömmen. leendefavoriterna.
upp på pallen. klarade idyket ok. men glasögon lite rubbade så vatten in o såg ingenting första 25m. fixade de simmade vidare. missade alla vändningar totalt var inte särskilt trött o hörde under 1.50?!
inte tänka resultat men de kändes ju inte så bra faktiskt. haha leende upplevelse helt enkelt. livets första simtävling  framtida mål. simma crawl på 1.30 kanske:D  ja kan nog va en ok swimrunner (A)
Ville vara vildare nuOm ett minne känns som lögn
Vill det minnas vem som vill att du ska glömma
Om du söker efter tröst men har missat vem du är bland alla andra
Du har slut på tomma hot
Men är fortfarande argast
På världen runt omkringDin ilska fylldes på och rann
Överallt vi sågs som sant
bra yogapass! https://www.youtube.com/watch?v=Nnd5Slo02us
 
Bra tentaenergibollar
dadlar, russin, fikon, aprrikoser, kakao ev lite vatten o salt blanda ihop i matmixer- rulla:D
Bra gro-grönska-växter:)
avokado, elefantöra, citron
bra bra bra bra sol o snö i min vallaskog tyst lugnt naturreservat
bra bra pluggro, återhämtning o sömn lugnt tyst o skönt hemma
bra bra bra var lunchen med pär, stroset bland kamraterna- skatorna, fåglarna, gympasset som skulle övas in blev kul o lärorikt med sällskap samt ny pluggenergi, innan jag sprang långpass efter tenta morgon söndag med sol o några få nocout som sällskap platt o leende känsla på slätten o sprang visst direkt till km för ja längtade efter den lilla utmananingen med 100m crawl o livets första simtävling.
såhär skrev ja om det:)
innan jag pluggade somnade o gick upp 04.30 på måndagen
Och dom fattar ingentingSe bara sakerna: ja leta
Ville gärna känna, ville gärna veta
Men jag har bestämt hur det ärVi är fegare än vi kan visa
Drömmen kvar i minnet
Glömmer orden: rinner
Ville vara vildare nuMen jag tänker fel ibland
Springer samtidigt som jag håller andan
Jag får slut på luft ibland
extremt mycket tentapluggande- lärde mig massor o framförallt att ja kan plugga med lugn o fokus . kunskap är en process, oavsett va tentan ger för poäng (5h måndag va extremt utmanande) satt varje minut o skrev o kunde inte kämpa mer. kom hem sprang i regn
o denna vecka går jag in i en mer marathonfokuserad träning igen med ganska utmanande men såklart leende o spännande pass:) o hålet under foten är ajaj men det är mycket annat som gror o skapar leende:) håret, solen, ljudet av fågeln!
musiken är från ”skogen” med svenska bjärnstammen
skolan då? ny kurs 15 hp redan tisdag. heja lisa. nu ska jag lära mig allt om djur o växter igen o labba med bla daggmaskar. ”ALLLLLT ÄR OBLIGATORISKT NI SKA PLUGGA HEEEELA TIDEN”
återhämtning på universitetet?? Använd ditt starkaste jag Vi behöver din sköra klarhet idag
sen i hela juni blommar jag en hel månad till i skolan med floristiken, om det såklart är det mest leende  alternativet  för lisa:) Mening finns överallt
serier, lite mer socialt o fika istället för LIFE o lisa ska bli skönt några dagar:) imorgon 80min snabbare marathongrund distans:)- lisalife:)
Men då blir det mera luft för någon annanSe bara sakerna: ja leta
Ville gärna känna, ville gärna veta
Men jag har bestämt hur det ärVi är fegare än vi kan visa
Drömmen kvar i minnet
Glömmer orden: rinner
Ville vara vildare nuSe bara sakerna: ja leta
Ville gärna känna, ville gärna veta
Men jag har bestämt hur det är