Det här är helt underbart det vackraste jag sett det här är vad jag väntat på

söndag efm färdigtränad 14 dagar med christian ”hahah åkte fel! krigslida. jaja ensam äntligen all veckans storstadsskit ut nu! o bästa boken lästes ut”. framme hos bästis ca kl 17. studentkaffe o toscabulle o fortfarande ljust ute. stängde av bara va. andas. prata. reflektera. skratta börja klättra. handla försent. äta äta energi för kommande veckan.somna i kläderna bara med en filt rakt på soffan. ”hur fan kan du sova så?! ” jo för jag är avslappnad o gladast med den underbaraste vänskapen o kvinnan på jorden. firat hennes pb på 45min”


 
att få dela mitt liv med dig, lära känna mig själv genom dig det här är helt underbart kommer du någonsin att förstå hur mycket du betyder för mig
måndag starkt kaffe ! i plastflaska o hinner låna 4 nya böcker ur favoritbokhyllan. bara kvinnliga. intressanta. reflekterande

”07.33 här kommer låten till dig från mig bästis” framme. stå ut. skitskola inte motiverad. orkar inte ständigt bli totalt tentabombad. handlar det inte om mig som person o min kunskap. jaja 19e april 24e april  1a juni 19e o 21 juni.  5 tentor till på vårterminen äh. som 5 tävlingar eller långpass. positivt tänkande!
kommer hem o har plöjt bok 1 mycket tankvärd. psykologisk.jaha. ska jag göra det klara det? pass 15 100min @4.13 marathongrund. jag gör det. ”springer revolt till stadshuset” 21km i 4.04. en känsla att kroppen o knoppen är leende o igång. vädret, känslan, friheten. en måndag eftermiddag 25km och jag motiverar mig med tema 25 resten av veckan.


jag skulle aldrig byta till tränare innan ett stort mål. tex om jag hade haft stockholm marathon nu i juni.nu hade ja sevilla som mål o ganska tomt efter det. rätt tillfälle! förändring som ska anpassas till både fysiskt och psykiskt. löpningen ska älskas

önskar dig allt du kan få du är förevigt en del utav mig jag kommer alltid älska dig du är helt underbar

 
 
tisdag c 16 dubbelpass trött o kallt på morgonen så springer en solig transport hem från skolan 13.3km 1h helt underbart. vilar äter o ser susanna kallurs dokumentär samt läser ut bok nummer 2.  pass nummer två simning 1,2 km 13+1,2 blir ju 25. känslan med tove bok o efter simning o bastu o torka i sol. in till stan igen för energi, firande med två vänner. på sallys ja drömt om att fira på när jag fyller 25 år. jag gör de ju, firar i sallys corner.  med er två. tjejer. girlpower.o strosar på åhlens. leende.
känner mig behövd nu på ett sätt jag aldrig känt och du tillhör mig

 
Vaknar onsdag morgon minus tio. Yogar 10min pysslar lite till veckans pod.
https://www.acast.com/framgangspodden/170.lassebrandmannengustavson-dodenblevlivet-original?autoplay
Lugn o ge järnet är ord jag tar med mig. det säger brandmannen. Man är återigen tacksam. Över allt underbart i livet. Svensk stark kvinna dopad. Anders förebild full med blodproppar.
Lisa springer o studerar. Leende. Dagligen. Idag med fågel o utsläppta håret. Föreläsingen är så tråkig. Så lisa tindrar o planerar resa till island. Alla maskar 3h fylum anelida RINGmaskar. Långsamt.
 
Äntligen ut i solen för social energi igen prat o lugn.med emma från Östersund. Guldstund innan jag ger järnet. en personig present som betyder så oerhört mycket. som gror och gror o gror. en vänskap som gror. på dig jag tror. i grön kappa o lockiga hår
nervös för nya passet med jag klarar det underbart!
”c17 backpass band 30min + nv totalt 16,6km ” det kommer va jobbigt ha strategier”
10min 5.00 5% 10min 4.50 5,5% 10min 4.40 5%
strategier innan god kompislunch o va lite snäll för aldrig gjort detta innan-livets första låånga bandbacke- lyssna!- kom in tyst-vita väggen- motlut 5 kändes ok! – strategi vatten var tionede- slappna av o klättra- sen va de klart- blev starkare o kände att detta kan ja- respekt för motlut men känslan va kul utvecklande- nerjogg glad-(6% ska ja våga nästa gång-men bra o få med positiv känsla i 5 skön anträngning-grönt pass check firade m stadionmurgröna”
Registrerar på strava. Fy fan. Mitt funbeatliv ska försvinna. Jaja perspektiv. Yogar badar äter packar för en påsk Igen Imorgon dubbelpass skola lab o hemresa. Lugnet o ge järnet som en mask. Med en leende mask i ansiktet. Känner mig stark


 

torsdag ”C18 pass 1 70min f.f o heldag 9-16 men sol krispigt iskallt hur känns kropp efter gårdag? Totalt magisk morgon tyst,lite väl optimisktisk m tunna tights i minus 8,sprang mot mina tre a (adina atlas agneta)o väckte deras soliga långsjö tillåter mig själv o känna mig magiskt bra avkopplat steg meditativ känsla”
adina o atlas vaknade runt 9 då ja va framme i skolan. men adina är på g mot stockholm marathon med flow<3
och jag tillhör dig mitt liv har vänt och jag tillhör dig och du tillhör mig det här är helt underbart det vackraste jag sett

 

som gett mig extra leende

samarbete med access rehab!

tar med mig adina till island 11-14 maj plugga o springa kan man göra överallt!
samt orden på mailen, Det hade varit en ära att få några av dina ord i samband med denna bok. Du är en fantastisk inspiration för mig och jag tycker även att du är en levande gestalt för mycket av det som boken handlar om. Människan bakom löparen. Du skriver väldigt speciellt och vackert och har ett fantastiskt sätt att uttrycka dig
påsken? 
tränar klart veckan o har fått en ny kul o utmanande:) fyller 25.
förra påsken sprang jag 27km om dagen. haha påskläger o läste lena andersson:)
långt hur o noll sjukdagar 2018 GLAD!
ser fram emot en ny bra träningperiod, i linköping beroende på väder. har inget schemalagt förutom egenplugg med alla arter o framförallt maskar. ta tag i det intressera mig, nörda ner mig i det.
komma tillbaka till mer lugn återhämtning. ta mig tid till pyssel, laga mat, yoga, gro.
grönt- växter, natur–lisalugnet, hållbarhet, skadefri
det här är helt underbart det vackraste jag sett

koppla av med natur, påskmat,  serien ”ung o lovande” samt bra böcker. ser fram emot o ha en bra känsla på favoritloppet tom trail 30km lördag 7 april. förra året snitt 4.30 o 2a av ALLA.  en trailkille har hart av sig o vill ha idolbild i mål! är ju inte rikrigt så men såklart ja blir glad av det mitt mål i år, med snö o mycket i livet. leende o äventyr med en mustach men en tro om att de kan bli bra,
kommer somna med 20km/dag mån-torsdag ikväll. efter ja disikerat daggmask o åkt tåg. pappas skärtorsdagsgryta med hela ägg kommer smaka gott min sista dag som 24 år
ge järnet med lugn:) skutt skutt!

Det här är helt underbart det vackraste jag sett det här är vad jag väntat på