”När En Vild Röd Ros Slår Ut Doftar Hela Skogen”

måndag En låt av eva dalgren. orden i den. tillsammans med mina bilder från 2a april 2018.
tredje påsken. hemma. motiverad? inspirerad? hur mår kroppen? hur mår knoppen? vecka 140km i benen. måndag . men ingen skola. check på tentan kämpat, de känns. men sol ute o i alla fall få stöd med att ta bilen till slätten kl 10 annars blir hon sur. ”är inte lisa på träningsläger som alla friidrottare är nu?

 När en vild röd ros slår ut doftar hela skogen när en vild röd ros slår ut doftar hela skogen under ekarnas blad vilar vindarnas barn till en sång om en ros i en skog hörs en sång om en ros
om en vild en vild röd vild röd ros och när en människa


låt från bästa vännen adina motiverar. hon tränar delar av lisaveckan där hon är , också vackert. alla pass där inför ultravasanvinsten de vet hon o sprang sen 90min. o fick skoskav såklart, äkta vänskap.

ensam frukost på rummet. sedan solen. friheten o att jag bestämt mig för att våga försöka klara christian planen. c 21 idag. 70+50min m backe. men jag fortsätter lyssna på lisakänslan. därför även om de är pass som passar i flagstaff motiverar jag mig med  #vadåflagstaff #lisapåskpassår3
jag är stolt varja dag jag klarar christians plan. så frihets o känsla o springa för lisallendet beroende som jag är. men jag vill o behöver våga växa testa älska o samtidigt  utmana lisalöpningen. med tränare o sin egen tränare alltid.

andas för första gången i sin älskades famn vet hon allt har samma doft som den blommans namn gräver i jord blomma skön slår sin rot runt en annan rot törnen och blad det jag sår
växer vilt i nån annans jord


så står ja där igen på östgötaled. kaffe men endå seg. måndagsmusik laddad. men så börjar jag springa. stänger av musiken efter 100m. naturen, andas. minus o vind. men det svider mindre o mindre för varje steg. minnen o leendet. några bilder. bjärka säby, böljande sen bestorp sen in där jag sprang min första ultra 50km för snart 3 somrar sen. mot skruvkulla o ”ringer o ni hämtar mig”  så springer jag som jag alltid gör hela vägen, 3km med uppförslut sista biten. men leendet o friheten. doften av skog, sedan torr grus. o tillsut jag gör dem nu 80m brant backe x10. för här är där lisa trivs . belöning vid vass o  is. 15,15km + 2km backe pass1
där inget annat orkar gro finner rosen något och slår rot hela världen runt den blomman ger en människa ro det vilda ger en människa ro förundrad och i beundran står hon vid vägen och ler jag vill


pappa lagar mat o mamma o jag blir nog sams i solens glans.  vill ingen annan stans. smaken av maten. solen. doften. fågeln. filten med rosa blad.

hela världen runt mot en husvägg mitt i stan i dammet på en sliten trottoar röda rosors blad hela världen runt
jag är skadefri o jag springer. inga sjukdagar. vinner över varenda resultat för lisa ” ja vilken påsk e det nu” ” ingen potatis o sätta i år så mycket snö”  ”var är storebror”
i skarven mellan järnvägsspår under bron dit inget solsken når
röda rosors blad hela världen runt

förra året sprang jag 27/dag påskdagarna . allt i östergötland.det blev visst 27km denna annandag. märkligt sammanhang.
eftermiddag ”behöver kaffe men vill bli avsläppt igen”  ”tinnerö är nog fint”
hoppar av vid haningeleden o tinnerö var fint, lera o grus som usa. men här vill lisa va. benen känns bättre o bättre för varje steg jag tar. vind vind vind vind vind det får man klara av . 10,10km på känsla o  hemma . min favoritstig i ljus. en bra dag på olika delar av östgötaleden
se min älskade komma från det vilda jag vill låta kärleken växai det vilda
jag vill gräver i jord blomma skön
slår sin rot runt en annan rot törnen och blad det jag sår
växer vilti nån annans jord jag vill våga ge all min kärlek
i det vilda jag vill våga tro på din kärlek


”choklad banan i ugnen blir det bra”
sista avsnittet av bonusfamiljen var mycket bra o sedan somnade jag. solbränd, glad o mör. som en vild ros som bara slår ut i skog!!
i det vilda
jag vill
jag vill
låta kärleken växa
i det vilda
jag vill

  • bra after run  ”hajkbanan” banan i ugnen med chokladbitar 200 grader
  • hoppa av när du reser någonstans o spring dit du ska, alltid motiverande o upplevelse
  • återupplev historier o hur det var senast du sprang där jag tänkte på min första ultra 50km, alla skogspass inför axa 27km, vårträningen inför sub3 i stockholm, friheten o upptäkcktsslust inför ultravasan45  , första långpasset på över 30km o badet efter det.
  • visualisera bilder,platser, smaker, dofter. reflektera över årstider, förändringar. känn det i löpningen.
  •  känslan efter äventyrspass ute i natur är rosig o godaste god


motivation via bilder  som jag tar med mig till resterande pass i veckan ”stark som vass. lisa vid röd stuga – mitt paradis”
dagens platser, smaker o dofter smakade som rödaste ros i skog
hela världen runt
i öknars torra heta sand och i beundran står jag vid vägen och ler
jag villse min älskade komma från det vilda

 
tisdag springer jag tröskelpass lyssnar på dahlgren och lånar nya böcker.

Eva Dahlgren feat. Amanda Bergman and Oskar Linnros Lyrics ” Jagvill ju bara vara fri”

en dag i taget.  men följer jag känslan jag hade i dag ett steg i taget med glädje, frihet o rosiga känslor
”här e lisaveckan kompis, inspo 10 pass;P”  ”ok oj HEJA heja LIIISA”

Tisdag 3 Löpstyrkeuthållighet 3x200m backe + 10min tempo (3.36) + 3x200m backe + 10min tempo (3.33) + 3x200m backe /joggvila mellan backintervaller. Sp (seriepaus) 2min innan och efter tempo SPORTDRYCK 4Styrka
Onsdag 5Distans 80min (4.30-4.40) med fartökningar 30-45s sista 20min var 4e minut
6Distans 30min + Yoga
Torsdag 7MP-intervaller 5x7min@3.40 
8Distans 40min (4.45-5.00) + Hälkick 5x30m + Högaknän 5x30m + 5x100m
Fredag 9Distans 50min (4.30-4.45) + 4x100m max Vila
Lördag 10 Tom Trail 30k Vila 
😍1