63,05 km onsdag lunch I år vill jag bli bättre genom att lyssna mer istället för att bara köra. Allt är möjligt i ”Kenya” och jag känner mig mentalt fri. läste jag på marathon.se efter jag sprungit 80min ca 19km med korta fartökningar längs mormor o morfars kanal o blivit dyngsur. på bilden är morfas barndomshus

Du ska lära på din färd att vår gåtfulla värld, är mycket stor. Vi följer din väg,ger dig stöd för varje steg
 

Den är svår att helt förstå,inget brukar nånsin gå,så som vi tror.
Men vi följer din väg,ger dig stöd för varje steg,om än allting känns hopplöst min vän.

men mentalt fri. på kvällspasset 6km sprang jag delvis med mammi o andades i en fri skog o yogade ute de är magnifikt

riktigt målad skog har allting ungefär samma färg mossan stammarna o granarnas grenar . För att en skog ska bli tillräckligt stor tar man inte med trädtopparna o ingen himmel.
 
torsdag kväll 101 km efter återigen sprungit o blivit dyngsur o sur. men gav mig inte men tog hjälp av bana o band ca 19km med 5x7min maraintervall m 3min snabbbila 4.24
Det är viktigt med helhet. Somliga bara avbildar saker o glömmer helheten.

Alla vet hur jag ska va men jag vill bara va jag,just den jag är

lite mycket regn. hopplöst både torsdag o fredag. men inget stoppar lisa o jag följde planen. stängde av sydde yogabolster efter ja lunchade med sällskap o sprang sen kvällspasset  med sällskap. sol o värme på tinnerö.  ensamt skönt med tove såklart. märkbar skillnad av att sy en yogabolster o läsa, bättre återhämtning.


fredag morgon var det som sagt oväder men pappa gav stödet med kaffe o ”ha roligt” pepp. 11.11km vindar, snö. så va ja klar o åkte på stan, shoppade o lunchade med skogstokiga pär.  läste ännu en tove känner mig kär o landade i soffan. längtade av att återigen springa TOM TRAIL

tredje året lycka ja vara där, hel o redo i både kropp o sinne. bara det.

Vi står stolta och ser,hur du lär dig mer och mer.
Vi är mer än du tror,vi är en.

En … En … En familj, en familj, vi är en.
En familj, en familj, vi är en.
så står ni där som vanligt vid schell. nocoutfamiljen. satt i baksätet o läste tove visualiserade valencia. efter jag lyssnat på lejonkungen simba hela morgonen. o ryst av glädje bara genom att måla mustachen.

 
Våra förfäder rår,och dom följer vart vi går.Dom följer din väg lilla vän.
Genom gråt, genom skratt,dom går med oss dag och natt.
Vi är mer än du ser,vi är en.
lördag kväll 142,4 km  o tredje TOM TRAIL racerapporten 

start till kontroll 1 Börjar i runt 4 fart o tänker att idag vill ja va ute runt 3h. Fyra löpare framför xkärleken gör sitt fjärde lisa sitt tredje. Första branten massor med snö. In i magiska stigen pang bakom mig. Andas tar de lugnt. Parerar för is o sten o ska inte skada mig. Så kommer branten branten upp för håleberget. Där ja visste att du skulle komms ifatt mig. Säger hej så kul o se dig grymma berglsopp du gjort! Njut idag detta lopp är underbart. Km 4 o 5 ingen vidare fart. Brant halt o lisa i rosa skor utan dubbar. Ramlar inte utan tae mig fram i lugn mak. Kommer upp till första kontrollen underbart att alla möts. 
kontroll 1- kontroll 2 Hoppas kunna ta med lite fart meter nu äntligen nerför men nej snö snö snö snö. Halkar halkar men endå glad. Blir omsörungen för ja i fjol höll runt 3.40 fart o gjorde extremt snabba 2.16. 3h idag e bra. 10km tar runt 58 minuter men könslan börjar värmas upp

Doft av vår. Fågelsång o visslar med lite. Skönt m sällskap idag. Inget grus o ta tag i bara snö snö snö o is. Men underbart magnigikt sträckval. Litw torrt o hejarop av föräldrar efter 15. Lycka o in i terräng igen. Nu sand. Känslan. Kommer ifatt kille från nocout o springer en hel mil tillsmmans. Inte ensam utan tillsammans i lugn lugn mak. 
kontroll 2- kontroll 3 Jag blir vsrm o möter våren. Solstråle på riktigt geggig åker. Söger hej till granwn som var bajamajja första året. Första året m stora glödjen men m stora magproblemen. Fina partiet i skogen mwd grönt o granar. Kommer snart till tredje kontrollen säger ja. Tar en halv bar. Går uppför. Konteoll tre närmar sig känner igen mig. Törstig men chock krock m sofie bergsklättraren. Hej tjohej. Får lite energi av de o även att tiden endå kan bli runt ett Lisamarathon.

kontroll 3 till målMarken suger de e tungt o tar de lugnt o en halv bar till. . Efter fina farfarstugan där ni stått o ropat ”ramla inte i trappa” ramlar inte utan ler o njuter. Svänger in på önnu en favoritdel. Har lämnat en nocoutare o kommer ifatt nästa Säger vilket lopp du gör. Sen går ja uppför o samlar fräknar på näsan o lyssnar på önnu mer fåglar. Snart k mål o lyssnar på tjejer x2 som sprungit 14km alltså tänk om vi sprungit 30. Hej hej de har ja gjort nu o upplevt wihu. O tilslut henric hencric vi måste ta en bild om i fjol. De gör vi. Sen kommer ja i mål. Total magisk stämning med bergslöpar familj. Min familj. Nocoutfamilj o andra familjer. O lisa hon vill vända tillbaka o springa en gång till. Känslan att benen var piggast sista milen var hägtig o betydande. O framförallt att lisa är maratgonelitlöperkskan som är sig själv strålar m leende o kan även speinga avancerad trail m mpnga höjdmeter. Pratar njuter upplever inspireras. Prispall drömbeläning för 140km+ träningsläger. Åker hem. Fascineras av att jag lyckas göra ett tredje frisk o starkt genomförande. De är verkligen lisalivets o lisalöpningens seger. Lera av trail skrubbas av i bad o tar på mig pyjamas. Inser att dig ja saknar. God mat o pigg o glad. Pappa vi drar o storhandlar så fixar ja lite glass. Innan godnatt 


Spring tom trail. Berglöparna är fantastiska.
Kottarna är gröna o mycket hårda mina fötter är bruna och det blåser rakt in i mitt hår.
Och ekorren den var bitsk o snabb o självständig hoppa sin väg vara vacker o ifred för sig själv  De runda kinderna. Och skogen böljade in alldeles nära. Huden på hennes armar knottrade sig av luftdraget. Gruset knastrade när hon klev på det. Luften var kylig men hon frös inte fågel som ropade men inga insekter Hon tittade åt båda hållen. Då ropade en fågel någonstans ett melodiskt o vackert ljud I skogen var det annorlunda där var det inte hon som såg där blev hon sedd

 
 
 
 
  
Alla vet hur jag ska va men jag vill bara va jag,just den jag är.
Får jag bli sån som jag vill,eller är min vilja till,mest till besvär?
 
Vi är ett hör ihop,som två träd med samma rot och jag är för alltid din vän.
 
 
 
årets Lisapåsk återvänder nu till Stockholm. mer harmonisk varje dag o steg träningsläger hemma.

  • veckans böcker böcker böcker tove jansson
  • veckans återhämtning, bibliotek, god mat och socialt en vetekudde!
  • tystnad, naturen, liv utan krav, mycket sömn

avslutar allt med en vilodag med skogspromenad. dn. brunch. bokläsning i gläntan. innan middag o finklänning o totalt överraska mamma med william spetz. Jag tog på mig mammas skära underkjol o söndagsrosett o knöt en grön halsduk runt magen.
Mamma var glad o sprang omkring o ropade. En sån frid.
mamma 60. o tack för ja fått va hemma igen. flagstaffalafanjunkaregatan<3 Då de gick upp för trappen knarrade det en massa. Hos en familj som gått i den mycket.

När jag kan ger jag svar,och den kraft vår kärlek har.Den ger mer än du ser,

vi är en …En … En … En … En … Som en familj, som en familj, vi är en.
Som en familj, som en familj, vi är en. som en familj <3
många tankar på terrordådet, mina gamla, tom o ännu en skidolycka,  o känslan att lisa alltid springer oavsett vad som sker längs kanal, i värld, politik, döden eller med väder.  Tar en dag i taget o ser fram emot spring o student dagarna framöver.

  • fortsätta läsa böcker inte stressa över alla tentor va glad för 15 hp o lära intressarad mot nya
  • odla o gro nya spännande saker
  • börja skriva drömraderna
  •  se o höra anna ternheim igen! Det var så skönt att se på anna. Anna sjunger när hon diskar
  • Att flyga s 153. Längtade efter att kunna flyga
Rader från låten vi är en samt boken bildhuggarens dotter T. J