Minns det som igår, min vän
Tveklöshetens dag
Allt du vet förändras i ett enda andetag
stor förändring med tränare men 34, ja 34 lisadagar. har jag utmanats, glatts o ja. känslan. det känns leende.  helheten. hur mycket skolan, en konsert o vänner kan påverka det enklaste -löpningen. o ja det blir enklare o mycket tänkande måste ja acceptera går till återhämtning, studier o intressen.

 (9-15 april)
måndag Distans Återhämting 50min Alternativ träning låg intensivt (Simning, vattenlöpning, Cykel) 30-60min
sprang till tåget i mååndags o simmade på efm. stöd av pappa med hela lisalivet upp hit igen.
Minns det som igår, min vän
Minns det som igår
Tiden är en flyktig vän
Men drömmen den består
jag drömmer långsitkigt långsiktigt o kroppen behöver anpassning likaså kroppen. men ja. jag är stolt. o känner mod att ännu en gång gro form
Distans 70min 5.00>>4.20 Distans 50min(4.30-4.40) + 4 set av (Hälkick 30m + sprint 70m + Högaknän 30m + sprint 70m + Squat jumps 10st) v:3min

Natten lider mot sitt slut
När dagen åter gryr
När solen färgar himlen röd
endel preparat i skolan har varit röda. djuren mycket döda. mina ögon lyser rött för vår utbildning o jag ska föra debatt. det är inte konstigt att lärarbrist uppstått klart vi också kan övervinna partiarkatet m knytblus på varje kvinna

När tvivlets skuggor flyr

men jag flyr inte . utan 5 tentor o döda djur. heja lisa.  jag kan allt om snigelsex o manetanus. min omgivning e stressad o jag springer dit. men har inte utmattats. utan oftast ger mig skolan glatt o intressant. o trots sen kväll o skoldag flydde jag inte. jag klarade det. o kände lite flytet lisaflyget. inspirerad av en dissikerat kräfta. knäppt va? kokande steg, kraftklo i solnedgång o kokande bad
Fartlek (gärna mjukt underlag) 10x2min + 10x1mins v:1min. 10k-effort på de snabba (ca 3.20-3.25 beroende på underlag) och motsvarande 80% på vilan (ca 4.24-4.30)


Minns det som igår, min vän
Minns det som igår
Tiden är en flyktig vän
Men den läker våra sår
utbildning är några av livets leende år
sedan är de svårt. jag får INGENTING pedagogiskt även fast nya lärarutbildningen är formad så
jag får floristik, faunistik, ekologi , djur, växter fysisologi- viktigt men det måste också kunna förmedlas pedagogiskt. inte djurdelar i DETALJ
Som att vakna ur en dröm
När nyårsklockan slår
Ja, jag vill dela allt med dig
Mina allra bästa år

jaja. studier o löpning mina allra bästa år. med många marathonår som består.
Styrka Vila Vila 

flyttades till torsdag morgon pga helheten. styrka behövs o de gick bra. duscha hann jag inte o på söder grät ja pga trötthet o kackerlacka smet. men sedan träffade jag er o anna o läkte o fick ett minne för livet

Minns det som igår, min vän
Jag minns det som igår
Tiden är en flyktig vän
Men den läker våra sår
Fredag Distans 60min 4.30>>4.20 + Backsprint 6x10s v:2min Distans 40min Återhämtning + Yoga 15-20min

fick flyt med lisakänsla o veckans andra transportlöpning till SU var magi. kvällspasset i fin natur med backrevanch. känslan o stark.  pigg o fräsch en fredag . när hände det senast? söders bönor mot partiarkatet. adina har stora skoskavet. vi firade på hermans o jag var solbränd o glad. kärleken till mitt nya odningsbord o filt . samt södra teatern med er o anna T har varit veckans leende
Tiden är en flyktig vän
Men vår kärlek den består
Lördagen var löpkärlek o jag blev kär i våren, känslan o äventyret med bästa vän.  känslan i min löpposition i överkroppen samt frånskjutet. 9.00  rosa i hornstull sedan h.sjöstad, slussen, ut till hellasgården mot älta. ensama. vårkänslan! 15km adina 29km progressivt lisa. plugg o cykelmys, yoga.  atlastassa o presentöveraskas av både faster o bästis. o leta daggmask med kusinbarn i trädgården.

Progressivt långpass 2h (1h@4.40 + 30min@4.30 + 30min@4.20>>3.50) SPORTDRYCK Vila


Distans Återhämting 50min  Alternativ träning låg intensivt (Simning, vattenlöpning, Crosstrainer) 45-80min  var min söndag  tillsammans med återhämta o tentaplugga
nu kämpar ja på med 5 tentor fram till midsommar i 3 olika biologisk mångfald djur biologisk mångfald växter o floristik.
utan krav. glad. för varje lärdom o steg jag tar. stöd från RF vore drömmen jag tränar på mot drömmen.
inspierad adinas marathon resa o lisas lite nya. tar till o med glajjor o slaves tillsammans med pannband o vantar. o kläder som matchar . haha:D peppad!
11 pass denna vecka. nästa vecka börjar med grönt i 4 fart<3