16 (16-22april)
Grundläggande Marathon tempo 90min@90% (4.02) Uppvärmning 1-2km lugnt SPORTDRYCK
Styrka
Distans 50min (4.30>>4.15) 
Distans 50min (4.40>>4.30)
Snabbhet BANA: 4x(600-500-400-300-200m) v:2min Sp:4min (5k-tempo ner til 800m-tempo = 3.12min/k>>2.50min/k)
Vila
Distans 70min + Backsprint 10x80m MAX v:2min
Distans 50min 
Aerob power 4x200m@40s v:90s + 6x1600m@3.36>>3.30 v:2min + 4x200m@40s v:90s (Sp:2-3min)
Vila
Alternativ träning låg intensivt (Simning, vattenlöpning, Crosstrainer) 45-80min
Vila
Långpass 2h15min (gärna i skogen, lugnt tempo) SPORTDRYCK
Vila

Måndag denna vecka är lisa 100. 100 löpare 100 student 3x gröna marathon pass o tenta tenta tenta x2. Jag ska föra debatt mot lärarprogram. Men nu fokus på löpare o student o Samla kraft måndag för första passet. Idag skulle du fylla 100 farfar. Tänker jag omgiven av berså tidigt måndag morgon vid mitt frukostbord. 100 låtar veckans nya laddade även om jag vet att jag kommer springa i tystnad. Första passet inte hundra. Heja lisa. Upplev gråa storstaden. Får stönk i ansiktet i slussen. Kanske finns de hundra kräftor i vattnet farfar. Eller fisk? Men jag gör det med lite fuskstopp o energi o kasta av mig kläder. 26km grått tyst ensamt. 22km i 4fart.Ovant o många kraftklor mentalt att besegra. Segrarinnan i allt 2017 får uppleva kraft för o komma i form en första gång. O jag gjorde ju mitt bara mktt drömmarathon i sevilla de får du aldrig glömma. Slappna av. Hem innan just det fisk o kräftor idag aborre. Grönt pass gröna fiskar o fjäll. Alla preparat o disektioner check. Nu bara sådär fortsatt 5 terminstentor kvar. 2 djur 2växt 1floristik. men det är kul! Lärorikt. Kommer hem o tränar igen styrkan styrkan o jag svettas svettas bland mina kartor o nummerlappar. Musiken är med nu med låten som är hundra viktig kvinnlig o inspirerande. Yogar o Lagar god mat. Somnar ihöglöge med tårar. Farfar alla delar på kräftan får ja prata med dig om det? Din kunskap lugn o intresse för allt. Din idrott o kamp. Kärlek mellan dig o farmor. O farfar kraft som behövs för marathon o student? Du somnade på min student 2012 det var en vacker kväll på östgötaslätten. O du gav mig en gul kalla i din slutkamp. Älskar dig saknar dig. O tänker 100. odlar tomater för dig. 
För tisdag är det just 100minuter. Vaknar inte hundra. Men kaffet o en stund med alla hundra dissektionsdelar innan jag gör den där starten jag vet är 100 procent underbar. Yoga i allt du gör. Så jag yogar 50min genom staden. Känslan med ryggsäck o varma klöder blev därför ostoppbar o njutbar. Frukosten mosad i en påse. Hundra procent lisaleende . Sedan lär jag mig hundra saker om grodor o kräldjur. Inte hundra procent fokus. Pass 2 blir 50min igen Det var tisdagens 100minuter o jag läser läser läser till kl 100 minus en 0a kvällsyogar o somnar.


 
 
 
 
Onsdag var det grönt på stadion att ha sällskap var underbart. girlpower.

leende lönar sig o jag får leda äventyret i augusti! swimrun på utö 9km som ledare för ett stoort företag
torsdag var de sol sol sol  på morgonmilen. o lärt mig att va glad o lugn från alla tentor. i livet må bra lugn o från senaste framgångspodden med favoriten enhager . egentligen rädd för ångesten o inte tenta. tenta kan ju va lite kul en utmaning. tyvärr blev torsdagens tenta kaos o jag ballade ur.  omgivning orskan inom mig endå ok. men kvällspasset hade glans o nästa vecka har jag en ny leende tentachans x 2
 

https://yogobe.com/se/blog/yoga-loparsparet
 
fredag  grönt aerobt tröskel liknande nytt! 4×200 4 (6)x1600 4×200 stadion efter en kort föreläsning. blev utmanande pga helhet med lite förlorad sömn o känslor. men mycket positivt från andra banpasset samma vecka o 3 gröna pass i veckan. fredagen ägnades åt att återhämta.


o jag bestämde mig för att ha en leende helg. perspektiv o livskvalitet. det hände mycket denna vecka som får oss o tänka.
lördag  alternativträning 60-80min jag var pigg o först i o känslan oslagbar. jag har sprungit så mycket o längtar på ett helt annat sätt till alternativpassen. fria o lisa självförtrorende i kontroll o känsla. 80 min m sportdryck.  3x500m crawl o 4×250 m bröst. bassängrekord med lust för mer. men frukost ute o sedan en leende solig dag med springande vänskaper. leende, slit o pb eller inte. de va fint o va med er. sedan fick tenta vänta för vi firade mer, 29 , voff, extrafamilj, samtal o paj. kom hem först söndag kl 08. satt bara hemma 2 h planerade nya veckan o gav mig ut
  
söndag  skogspass 2h+
björkhagen- nyfors. var det som behövdes i lisakropp o lisaknopp. skorna från mitt livs topplopp ultravasan 45 fick luftas o ute var de mestadels torrt. 2h luugnt o ja ville inte sluta äventyra. alla kapitel är en stor lisadröm. jag har gjort mpnga etapper nu. o alla har givit lärdom o leende. benen o leende i topp. nu en tentatopp också!

topp i leendet då de annars varit en topp/dal vecka

  • filmdeltagande i framtiden
  • swinmrunnerledare i framtiden
  • en debbatartikel ska skrivas om lärarutbildningen o de ska spridas o ge förändring
  • krönika i bok
  • gotland, island, kalmar, göteborg ska upplevas!

veckans låt