måndag Distans 80min med fartökningar 30-40s var 3e minut sista 30min blir en flygande leende start för vi gör det tillsammans resten av dagen ägnas åt tentan. stark. orkar.

Du, min vän vart försvinner du? Du måste ha det som är svårtDu måste ha det som gör ont Å, du min vän men jag finns här Du, min vän jag får blunda nu

Jag orkar inte se dig falla Jag orkar inte med din sorg igen Men jag vill inte se dig gå Var kvar, du min vän Du, min


 
 
tisdag 
Distans 50min (Lycka till på slutprov) Distans 50min + Backsprint 10x80m MAX vila:2min 
genomförde träningen skrev tentan med lite bättre känsla än förväntan.inte som en bästa vän, men en bra givande kämpan. somnade gott efter kvällspasset.
vän Om du vilar nu så kanske lugnet gör dig hel Du kanske ser vad som går fel Och jag finns här för dig, min vän (För dig) För dig, min vän
onsdag blev hercules tillsammans med vän igen igen 08.30 på stadion. hon fick sin tepresent ett pb på 10 000m sub 43 o lisa sprang 43 varv fartlek o kände wow. sa nu är vi glada äter gott  men ute i naturen först. duggan ja gjorde om, och fick belöning med godkänt på de. för ja hade sprungit o varit glad. hurra. Fartlek  5x2min/1min + 6/4min + 4x90s/1min + 6/4min + 10x1min/1min

jag har ofta drömt.
Om en plats långt bort.
Där dom möter mig.
Och säger välkommen hit.
Och där hurrar dom
Och jag får eskort
Av en röst som säger:
Platsen finns och du hör dit

på eftermiddagen forrtsatte jag bra träningskänsla med siimning /styrka 40min bröst o crawl. i solnedgång bland trädgårdens påsklijor jag log. o tack moremusli för god musli!
 

 

Det är dax att gå.
Jag kan klara av det
Har bestämt och då,
Vet jag vad jag gör.
Värt vadenda steg
På min långa väg.
Bara jag får veta vem jag är o vart, jag hör.

Massage Distans 50min vaknade kl 5 o morgonen var magisk. skönt med massage kl 07.20 en skoldag o sedan ny energi, vänskap o kungsträdgårdens blommor.
Ja, jag ger mig av
Jag kan klara av det.
Fast det kan ta tid
Vet jag vad jag gör.
Värt vad enda steg på min långa väg
Bara jag får veta vem jag är o vad jag hör.

Distans 50min + 8x100m Vila  sedan åkte jag tåg, läste tidning o bestämde mig för o va en sillgrillsa. åkte båt, kompis blev äbtligen mamma, havet var magiskt o när ja kom fram kände ja wow. nlommor tystnad kvitter wow visby. sprang en fri mil till bland havslinje o by. kom fram till en ny vegburgare o somnade gott till lets dance på mysiga hotellrummet med pelargon, får o utsikt.

 

 
Classic Running 21k (Progressivt tempo 3.51>>3.42) Uppvärmning 5k@5.00>>4.20 + Nedvärmning 5kVila
jag gjorde det som stod ovanför med start strax efter 11. efter en morgonpromenad, hämta nummerlapp, god lång  mysig frukost , lite seg o nervös. men började springa kändes bra o bestämmde mig för o slappna av,gå enbart på känsla o vinna:D 1.21 på 21km snitt 3.50/km hurra o tack nordicclassicrunning för en fin bana o evenemang.  glad av adina som sprang 35 km ensam o christin väckte mig med 16km brunnsvik<3 läste bok o åt godis efter fin kvällspromenad. gillade verkligen avlappningen som visby gav

Jag är ung och stark
jag kan klara av det
Dom ska nog få se
jag vet vad jag gör
gå på okänd mark, men jag klarar av det
Och då får jag veta vem jag är och vart jag hör
Distans 40min (Återhämtning) + yoga blev 90 min o 20 km efter en morgonpromenad med havslugn, magisk hotellfrukost o skön sömn.  trevligt med sällskap o fick se magika vyer med ok känsla i mina ben- hål i foten igen som gör ont på sten. njöt i blomhavet o hade kunnat stanna där bara andats mera o springa sädär 140km även nästa vecka.  ser tillbaks. kom hem sent men vaknar 05.15 måndag. skriver o ler.
ny musiklista o nya lektioner o träningspass. c49 idag styrka + simning ikväll susifirande o
Jag är ung och stark
jag kan klara av det