så innan blodet kokar bort och tiden binder mina ord.
jag delar gärna skräcken men solen faller in och vaknar som ur vettet när dagen tar sin tid.
jag räknar brutna blommor du knyter i  din krans  som tagen utan näck

måndag jag kunde inte sova. jag läste igenom ovanstående länk och blev livrädd. kroniskt. att jag mått dåligt. kommer det försvinna? ska jag fortsätta lida. det värsta har varit
http://borrelia-tbe.se/information/borreliasymtomlista.html
Jag brukar somna 21/22 nu somnat 00/01, Huvudvärk o spänning i nacken, Smärta i ryggen känt mig som en skrutten gamling
Tröttheten, Inte känt igen mig själv, Känslan av feber ständigt
Svullnaden ledstelheten smärtan träningsvärkkänsla, Okontrollerad vikt upp o ner
Humöret, Gråtit
Synen o ljudskänsligheten, Min influensa /spya ett typiskt tecken tydligen. Att jag mått bra. Sen fått bakslag. Mått bra fått bakslag.
Läkaren testade allt. Vi fann antikroppar mot borrelia. Jag har även varit ärlig mot för hård träning men jag är ändå noga med helhet o vila.

så innan blodet blir till is och fåglar lägger plats för bon försöker vara nykter belysta blommors stöld en natt helt utan täcken och ett läger utan köl ett daggytt ord på kanten
Alla gånger de känts bättre o sedan tillbaka till samma. Tilslut nu orkar ja inte längre. Löpning e inte allt men att vardagen o lisalivet påverkas så stark e ja inte.
Tid hos bästa läkaren. Ingen trygghet i att de löser sig. scary. Men jag gör allt nu för att de läker ut. Troligen har ja haft borrelia sen april. Ett äventyr men ja jar plockat 3 fästingar denna vår.
Perspektiv. Livet.

ens karr föralltid vara han. o drucket tomma vägar i doft av solbränd plast. då minns jag varje blomma som du knutit i din krans 
sprang 9km med löpskolning. före frukost för att hämta ut penicillinet 68kr exakt kl 9. 10 dagar 3 kapslar dagligen. det enda jag kan göra.
men leendet under våren. adinas marathon, christinmagi, mina växter, min skrivarkurs, min kreativitet, min tränare, mina äventyr, min löpning. min kärlek familj och liv.
mina studier. jag längtar att läsa instensiv florisitk.
men en fästing. den ska inte förstöra. o man måste inte ha de stora röda för borrelia! man kan ha det endå.
positivt. jag kan och får springa nu, när jag äter penicillin. jag ä skadefri. jag är inte skadad , löpning är allt men inte allt och jag trivs med mitt liv.
irene ekelund på sportspegeln grep tag i mig. ska fråga om jag får vara med i hennes pod och förklara hur jag arbetet ,ed mig själv pyskiskt och fysiskt. helheten. jag mår ju bättre av skolan, när den inte pressar mig för hårt men då säger jag ifrån. jag har kunskapen för att inte hamna där. trots min unga ålder. men det är bra att se det.
jag drömmer varje gång jag springer. jag springer för jag gör det jag älskar. sen blev jag väldigt bra på det.  o landslaget, ja de behöver jobba med sin hantering o behandlig av unga talanger. jag har mycket jag kämpar med dagligen pga saker man får med sig därifrån man kanske inte väntade. men jag älskar känslan i landslaget att springa där är dröm.
i april gjorde det jag älskade. fick en fästing i april. ett av äventyren. en fästing i det du älskade
nu är jag den starkaste blomman.

dagens latinska namn: quercus robur, bunias orientalis, sambucus nigra, urtica dioica, anteriscus, sylvestris , lotus corniculatus, taxus,ulmus glabra, leucanthemum vulgare, syringa vulgaris,

 
200 arter tenta om 14 dagar-
yogar. andas läser rädda löparen  kommer vara lite rädd
men jag är trygg pappa är här ikväll. jag ska simma OW och sedan ska vi äta halloumiburgare.

 
imorgon ska vi fira vi fira fira fira på pom och flora. innan jag under kvällen ska simma ow. Efter att ha varit ute hela dagen i hammarbyhöjden o kollat blommor.
lyssnar på musik, läser böcker, dricker kaffe. äter mina tabletter o tränar fritt. de blir nog lite tävling också.

men framförallt en krans till midsommar. sen en julikrans o sen en augustikrans där vänskapen som betyder allt ska med.
kapsel nummer 3. godnatt. kaffe och kapsel 4 godmorgon.bästa vänner och blommor.

Drömsommaren har bara börjat. Längtar till midsommarkransen
Abisko- nikkolukta 110km äventyr
Tävlingspontanitet
Bo i mitt löpparparadis
Ultravasan
Leda swimrun på utö
ett moln för mörkret sken om blod och vin och vatten innan det blir försent 
jag räknar brutna blommor du knyter i din krans som tagen utan näckens karr föralltid vara hans i doft i solbränd plast då minns jag varje blomma du knutit i din krans.