Flyg vilda fågel
Flyg du som kan
Hade jag dina vingar då flög jag min väg och försvann
För en tid
För att besinna
Besinna vad jag i mitt hjärta vill
Men jag har ingen vild fågels vingar
Så jag står där jag står, jag står still
Flyg vilda fågel
Flyg du som kan
Hade jag dina vingar då flög jag min väg och försvann
Där ovan träden
Är sikten fri
Högt ovan marken fjärran från disharmoni
Uppifrån
Sett från molnen
Syns allting i en annan dimension
Uppifrån
Sett från molnen
Synes problemen anta mindre proportion
Flyg vilda fågel
Flyg du som kan
Hade jag dina vingar då flög jag min väg och försvann
Flög jag min väg och försvann
Flög jag min väg och försvann
Flög jag min väg och försvann
 
flög på värmdö hela midsommaren. här kunde jag landa i din famn. vyerna, naturen, trädgården. iskalla vattnet. natten i tältet. alla känslor för mina kämpande tentor.

lördag morgon leden som vi bestämt. hade gått o lagt mig ensam i tält, skönt o vaknat utvilad. en lätt frukost innan buss . ensamt , inte alla flyger dagen efter midsommar. det gjorde vi och jag visualiserar #viskavinnaultravasan. jenny vilken kvinna, 90an för fjärde gången o swimrun. vi pratar, slappnar av och utforskar. så det vi egenligen gör  är bara och flyga. njuta. värmdöleden visar sig från sin bästa sida.  allt syns i enn annan dimension. harmoni bara vi 27km i ca 5.30 . kommer fram, sprungit över hela värmdö. var är vi? lyckliga! springa tillbaka en ultra? ja! men vi bestämmer oss för cola och lifta.
karta över leden
http://www.varmdo.se/download/18.152b643114d6b5b5cc9cbd/1432026507212/V%C3%A4rmd%C3%B6leden,%20alla%20etapper%20-%20infoblad%20och%20karta.pdf
  
kommer hem och tar ett svalkande bad. oberörd och så glad. det känns lyckligt att efter det vara mer social.alla böcker är oförklariligt bra. läser en av dem och studerar dig

jag ville inte flyga min väg och försvinna
söndag vaknar ensam och springer en mil och återhämtar mig. finner en ny stig bland fåglar och ny fin värmdönatur. tappar toffsen och håret nyvaket yr.  frukost och dn. simning igen och mat. bok och fotboll. bad och bastu.fri som en fågel, sommarlov
måndag ännu en simmorgon med blå vy och bara vi. sedan kulturar och återhämtar vi.

gustavsbergskänslorna stärks. och av lars lerins utställlning på liljevalch ör jag föralltid märkt. glad, god mat, känslosam. flyger fram!  o mitt i sikten på djurgården står du. adina. såg mina rosa stövletter sen mitt bekanta leende ansikte.  ja mina rosa stövletter, fredagen bjöd ju på skyfall. inte måndagen men du förklarar att du tycker om mig i blandning av rosa stövletter o partyklänning. ryggsäck o släpande.http://www.liljevalchs.se/utstallningar/lars-lerin/
dina vingar. våra vingar.delas på söder. möte med läkare och massagen. o framförallt efter krångel beskeden om tentaresultaten. så firar det med ett sent magiskt swimrun. värmdö-kulturdag o mälarhöjdswimrun.  fjärran fri och harmoni
ihoppackande, planering och mailande. efter en lika magisk swimrunmorgon som kvällen. o hämtade till och med ut tentorna. för känslan o att jag verkligen kämpat extremt. 35hp. 1,5 år kvar. o en liten nyckling kvar den 31a augusti. så lycklig över mitt studieliv. men känslan av att vara fågelfri och tentafri är obeskrivlig. hälsan.  flög en progressiv mil därifrån
   
sedan tog jag min packning med 6skor. på bussen flög jag hem. landade i säng. alltid välkommen hem

onsdagen är en lisadag som alldrig kommer försvinna ur minnet. vaknar utsövd. tidning och te innan jag tar bil ut. värmen som förvunnit är tillbaka och äntligen simningen du vunnit. pär som jag har haft med hela livets karriär. sitter först där och andas med kaffetermos. dräkten är så varm. pontus har charm och oerhörd pedagogisk talang. vi hoppar i och flyter fram tillsammans. wow vad pär har utvecklats och vi flyter tillsammans ut i takt.  sett från ovan molnen. en känsla jag återvänder till föralltid.  vi ligger i och övar teknik. sedan upp och i kort för att få lite mer känsla för min swimrun lek. fri fri som en fågel bara det.


rekommenderar pontus här: http://www.pontuspalmqvist.se/
 
kommer hem äter bananpannkaka. pencillinmagen vill inte klara så mycket annat. pysslar om avokado och din present. mailar om de sista viktiga på listan. kryper sedan ner och ser det obeskrivliga ske. svenska landslaget flyga. vilda med sikten fr. total lag och fotbollharmoni. vinner de hela gruppen och det blir en spännande åttondel.
för mig är klockan 20 ganska sent. o till o med 20.20 startar vi. då har ja sprungit seeegt mina 3km hemifrån men de 2km ja värmer upp med er ger flygande leende.  det var länge sedan. ni uppskattar det. men jag ler mest. här började det. här började jag älska löpningen. tomy, monica o en taggad triathlet som väljer vm o glädje som jag.
3×2000 är min kravlösa plan. 3.40 fart vore hurra. men slappnar av och drar. hurra hurra ropar jag och första 2000×2 snitt ca 3.20 fart o 7 minuter. intervall 3 bjuder på kosmocka show så cleas har ensamshow. men kommer in och avslutar i 3.20 fart med känslan att det faktiskt finns något.

bjuder in till långpass och vill inte försvinna därifrån. 15km i benen och lugn med familjen innan jag kryper ner.
vaknar för tidigt men mellan 05-06 jag skriver. går ut och joggar. sedan laddar jag för km i soffan med boken. fri att springa. fri att springa som en fågel
pär hämtar mig på ”vm platsen” men denna sommar är det dags för ”km i swimrun” med enbart leende måålet.

så här går det
Hahaha racerapport imorgon . Finaste kvällen med pär o andra gången ja kommer hem till d med medalj vad tror han om mig ?
mitt swimrun KM 2018 
Ägnade dagen åt o vila en kropp som börjar känna form igen. Alltså soffa o sommarprat. Bra lunchmat. Mentalt förberedd för något ja aldrig gjort tidigare. Trygghet med Pär o planerad bilfärd. Harmoni med typisk oplanerad tofflor kassar o baddräkt. Kärlek i baksätet kärlek i lisa o med alla nocoutare. Info om km o tog lite laffe o energi glad över valet o känslan ja kände att minst en timme tar det
Starten. Känner mig som en glad galning vilket är bra. Håkan e galen o jag e trea i efter 700m
Sim1 kändes bra o kul med vattnet. Men tyvärr värsta sträckan. Borde hållt åt sidan blev påminnad 3ggr o plaskede mest o fixade glasögonen. Väl uppe sist typ. Skiter i de.. Men så börjar ja springa o ja km e inga krav bara glad. O de kan bara gå bättre från o med nu
Löp1 redan efter 500m är ja förbi tina f o tror ja ser fel. Sen börjar ja jaga pär o hejjar inte ens när ja passerar lisa e fokuserad! Sen går ja på känsla o tanken om att dräkten bara klarar 4.20 fart ryker all världens väg. Öppnar upp den o öppnar leendet. Passerar passerar o tillslut ser ja ivenborg o kommer in sim 2 som 3a totalt flow o flås
Sim2 saktar ner o dyker ner. Crawlar o tänker på björkarna. Simma rakt va beredd på förbisimmande. 600m ska du bara klara är målet.sen inser ja att ja nog e lika snabb med bröstsimmet som crawlet o börjar med det. Stenhårt med rytmen betula pendula(björk på latin) gillar mitt fokus o ansträngning. Kommer till flotten o simmar sen taktiskt nära vassen. Kommer upp bakom linus o skriker nu spyr ja.
Löp3 Spyr i munnen men börjar direkt kuta med mål att passera passera. Leendet ler mer o mera. O ja passerar. Fokuserat o borde kanske heja tillbaka på anna men ja e så överraskat glad att ja fightas med henne. Flyger fram uppför i vackra allen. Kommer inte ifatt ledande dam. Men gör myclet bra o bara sim 3kvar.
Sim3 Där kör ja fokuserat o stenhårt samma rytm. Betula pendula betula pendula o blir bara passerad av anna. Wow. O ja känner mig uthållig o stark. Framme vid vass. Stark bröst plask. Haha. Tada.löp3 Nu var det bara 700m kvar o jag gör mitt livs första riktiga swimrun. Stort leende typisk lisa genomförande. En stor leende livsupplevelse. Pär springer in strax bakom så imponerande. Även vårt avstånd till täten o Håkan på plats 3. Handusksshow o max hamburgare med dom.
Tid 1.01 9km swimrun 3a dam o 10totalt ✌️hurra!