En riktig sommarvecka. 140km o simning. hetta. mina föräldrar har semester. Jag har tränat enligt planen. hurra. firas med en shot resorb hallon!  värmen sänker lite fart, men jag har mått riktigt bra denna vecka.
paradiset. löpning och lite fiske, hemgjord tahini och vinbär. onsdagens simäventyr där vi besökte trollsjön och ämmern med en kall och för magen varm lunch emellan. en dag att alltid minnas.
så åkte vi över till borensberg. med ett riktigt bra löpbandspass på vägen samt 2 nya skor upphämtade
              
på fredagen var dagen för ”big day” igen. förberedande ironmanträningen för nocoutare.
jag var med på simningen 2,5km 55min. goda frukosten. innan vilan för att hålla fokuset på långpasset på östgötaled och kanalbank i borensberg. klarade av o hålla farten okej i värmen (21km på 90min). mentalt är jag helt glad o det var kul med sällskap. fredagen avslutades med mat o prat. nörd att ladda två klockor!
helgen var det lugnare löpning. grönsaksköp. bad.bok och lite kärleksaknad. #formtoppanärpojkväneborta?  avlutade veckan med förberedande swimrun (katrineholm) samt egentid inför kommande vecka med löpning , kärlek och äventyr till ljusdal. drömmen att se SÄKERT. långpass på omberg. bokad middag på slätten samt swimrun katrineholm:)
(se bild totalt ca 12km swumrun-KUL!)
veckans sång !
Kent – Förlåtelsen Lyrics
Första gången jag såg dig Ögonblick då allt vänder I minnet en målning Som aldrig förändras Vad som än händer Minns hur vi pratade Ögonblicken som dödade mig Och allt det jag saknat
Blev plötsligt en fördel Jag hade en fördel Vi ändrade planerna vi haft Byggde upp nya ifrån scratch Och du var som ingenting jag känt Jag var förlorad Allt var förlorat Allt var förlorat Jag var förlorad Den här staden är namnlös Alla gator är öde Alla hus i ruiner Här hamnar de glömda De på förhand dömda Jag går genom parken Hand i hand med ett spöke Där allting har vuxit över igen Utanför ligger öknen Jag ser bara öknen
Planer vi gjorde upp en gång är som minnet av drömmen när morgonen kommer Nu är vi så långt långt långt långt Från målet Från förlåtelsen Allt var förlorat Jag var förlorad Så finns det någon mening i att säga förlåt Finns det någon väg som leder oss hem Finns det ens ett hem där vägen tar slut Kan du förlåta? Jag kan förlåta Jag har bara alla mina jävla ord Alla de där stora tomma orden Finns det någon mening i att vänta på Förlåtelsen förlåtelsen? Jag tappade takten
Släppte greppet om verkligheten Jag var så stolt en gång Jag var elitistisk Idealistisk Förlorade mitt sökljus Högt upp i ett sekelskifteshus Jag glömde min drivkraft Det finns inget hjärta Om du inte har kul Jag förlorade mig själv Allting i min värld gick sönder Och nu till slut så förlorar jag dig Jag har förlorat Allt är förlorat Allt är förlorat Jag har förlorat
Så finns det någon mening i att säga förlåt Finns det någon väg som leder oss hem Finns det ens ett hem där vägen tar slut Kan du förlåta? Jag kan förlåta Jag har bara alla mina jävla ord Alla de där stora tomma orden Finns det någon mening i att vänta på Förlåtelsen förlåtelsen? Vi ärvde vår synd Vår eviga synd Vi äger vår synd Vår eviga synd Vår verkliga synd Är att vi tillåter oss att tro…
Veckans träning:)
23 v30
Löpning – Lä.
62 min 0 sek

Mjff veckans pass 1 paradiset morgontrött o sliten ekorre rådjur .bad efter men leendet kan int…
12,12 km
05:07 min/km
11,73 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Backe
18 min 0 sek

10x10s maxbacke +nv
2,2 km
08:11 min/km
7,33 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Lä.
48 min 0 sek

Paradis-drömsommar måndag pass 2 distans 10+maxbacke 10*10s . Varmt seg tung men mentalt lätt …
10,2 km
04:42 min/km
12,75 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
24
Löpning – Ter.
70 min 0 sek

Paradisdrömsommar tisdag pass1 . Fartlek 1/1*15 30/30*15 totalt 45min 10-21effport. KUL! Tufft! …
15,5 km
04:31 min/km
13,29 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Lä.
50 min 50 sek

🙌💕 Paradis kvälls mil pass 2 äntligen trollsjön tyst magiskt. 75km+sen i söndags ja e bäst
10,1 km
05:02 min/km
11,92 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
25
Löpning – Trail
25 min 0 sek

Magi morgon promenad till trollsjön 1000m streak blev 25min magijogg innan nakendopp -återhämt…
5 km
05:00 min/km
12 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Simning – Öpp.
30 min 30 sek

Simäventyr ny sjö o dröm beskök 2öar snok,stor gädda . Överlevde m harmoni pär 
1,2 km
25:25 min/km
2,36 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Simning – Öpp.
37 min 37 sek

Fortsatte efter vårdnäs lunch o inte trött o värmedipp. Vi drar till ämmern! Den va heelt magisk !
1,4 km
26:52 min/km
2,23 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
26
Yoga 20 min 0 sek
Sovmorgon yoga o prehabvård på bryggan
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Dis.
78 min 18 sek

Hurra ! Ännu ett leende pass . Avslappnat starkt o pga värme o överflytt mellan land samt post…
18,18 km
04:18 min/km
13,93 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
27
Simning – Öpp.
55 min 0 sek

Morgonsim i stilla boren. Nöjd o stark . Fin känsla . Gick såklart snabbt där fram men trivs …
2,5 km
22:00 min/km
2,73 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Lå.
90 min 0 sek

30km prog blev väldigt bra25,5km m mkt likt ultravasan o jag är nöjd o glad✌️ längtade o …
21,1 km
04:16 min/km
14,07 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Lä.
22 min 0 sek

Nv/avslutning 
4,4 km
05:00 min/km
12 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
28
Löpning – Lä.
45 min 45 sek

Vaknade 05.15 mysigt tyst o svaltm svagt kaffe 🙈 men magiskt endå tyst återhämtning 1/2 ida…
9,4 km
04:52 min/km
12,33 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Löpning – Lä.
50 min 50 sek

Återhämtningspass 2 lika magiskt ut mot udden ensamt spegelblankt o kvavt men gillar de ja kän…
10,6 km
04:48 min/km
12,51 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
29
Löpning – Lä.
45 min 0 sek

Sen mjff 9km med 4*100max seg o lite stel imorse trots 11h sömn men lugn o kom igång. Samma run…
9 km
05:00 min/km
12 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Swimrun
50 min 0 sek

genrep m pär. pär harmonisk, lisa lite träning o föräldrartrött. efter lite sur bestämd mi…
7,2 km
06:57 min/km
8,64 km/h
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
Yoga 10 min 0 sek
kort kväll
Visa | Redigera
Kopiera | Radera
809 min
140,1 k