”I Din Hand”  ingefärsdricka som är varm. Jag vann ultravasan och efter det har jag gjort mycket blandat för leendet. Det förklaras bäst med endel bilder.

Bland annat lämnat Linköping för Stockholm igen. Fiat med presenter, Leende o fortsatt med träningen.

Ja vet
Jag vet jag är inte perfekt
Kan inte ge dig allt du vill ha från mig
Men jag gör allt jag kan O jag vet
Att älska dig borde va allt
Lever i en värld där det krävs lite mer
O jag gör allt jag kanSe på mig (se på mig)
Här e jag (här e jag)

haft världens finaste farmor-falafelfirande och med min magiska trio. alla tre är kvar. alla bor på melan 48-52 kvadrat. EXAKT som en triangel med avståndet 10km mellan varandra<3 huddinge,mälarhöjden, hammarbyhöjden. leendet o tjooandet när vi såg det på google maps!!

Jag har varit swimrunledare på Utö. Ett superstort event. Det var superroligt och betydde mycket för mig. En upplevelse för livet ca 300 swimrunners i företaget . 30 swimrunledare tog sig fram en bana på ca 10km mellan skärgårdens öar. Det var en dag att minnas för alltid. om än både leende o utmanande. Morgonen , människorna och båtturen var magisk.

sedan har jag även varit skådespelserska

för https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/japanen-som-forsvann-blir-tv-serie

jag ville bidra med min löpning men på den tiden 1912 fick kvinnor inte springa Marathon. Men jag kunde bidra med hatt, kjol och tjoande . Va del av en stor filmproduktion var riktigt coolt!

Däremellan åkte jag hem för att springa km 3000m.  Fick springa en sen jogg efter skådespeleri 04.30-19.30 på en parkering(A) en fin morgonjogg på en mil hemma. Häng i blåa soffan, le lite med tröjan på toan. Sen målet var att ha alla klubbrekord mellan 3-42 km och att en kropp kan hantera ultra till kortlopp som 3km. De va faktiskt premiär på 3000m för min del. ingen rakettid, men jag är inte kortraket. Hade så kul med samarbetet i klubben . 10.20 någonting . Rekordet är mitt ett tag till! jag är uthållig långraket. men jag är nöjd med genomförandet o det var en leende kväll med nocoutarna o familjen.

 

Hade en bra fredag med tidig morgonspinning hos lena samt egentid i högläge på halsocafeet

Mitt hjärta här (mitt hjärta här)
I din hand (i din hand)O se på mig (se på mig)
När du får (när du får)
Mitt hjärta här (mitt hjärta här)
I din hand (i din hand)Jag vet
Att det kanske inte räcker för dig
Men inget annat borde väl spela nån roll
Om du vill ha migO du vet
Att inget släcker elden du har

Fått påfyllning av RÅ wellnox dryck samt studentlitteratur

Insett att Lidl har bästa löpmaten- energin till rimligt pris samt jag köper så mycket som möjligt ekologiskt. Så utflykt dit blir veckorutin. Liksasa farmorrunda i Fruängen samt följa younger säsong fem och fortsätta exprimentera med odlingen

På lördagen första september  var det magisk morgon . Tidigt bland blommorna o kropp med flyt. Sedan kul att va åskådare på tjejmilen o äta reload o träffa en fantastisk löptjej. o kvällen för mig själv.

Den lågan brinner evigt för varje dag
Till mitt sista andetagSe på mig (se på mig)
Här e jag (här e jag)
Mitt hjärta här (mitt hjärta här)
I din hand (i din hand)O se på mig (se på mig)
När du får (när du får)
Mitt hjärta här (mitt hjärta här)

och det andra korta loppet var 5km på huddingeloppet på söndagen. glad att hanna bjöd å bästa sparringen. jag hade inte alls dagen o känsla va krasslig i både hals o mage. men jag tar med mig att ja blir snabbare på knixig o backig bana o 17.50 e inte dåligt, bara att det är inte kul o göra det när känslan är dålig. känslan är huvudsak. men eftermiddagen spenderades med vänskapen igen o det var underbart. huddingeloppet är också ett typ av lopp där jag gärna bidrar med lisa, till barn, ja alla, små lopp är viktiga för folkhälsan.

 

Annars gror jag i symbios med mina gröna växter. skönt med ensamheten och tystnaden. däremellan storstadsbruset.  mina Stockholmsrundor är vackra.

framförallt i vintervikens tädgårdar och på strandstigen vid vattnet. o snart börjar jag mitt studieliv igen. o fortsätter le och växa i löpningen. springer lisas väg!

I din hand (i din hand)Ja vet
Jag vet jag är inte perfekt
Kan inte ge dig allt du vill ha från mig Men jag gör allt jag kan