Torsdag magisk tinnerömorgon vaknade 06.30 deckare med kaffe. Mötte karin 08.30 med en kropp som fått vakna 2km dit. totlalt magisk himmel temperatur . Två starka pratande avslappnade kvinnor som verkligen älskar löpning. 1h senare. ensama tysta i höstmagiska ljuset på tinnerö. en höstmorgon att minnas 16km återhämtning. dusch, tidning, tystnad o höstens första scones i soffan.

Tell me somethin’ girl
Are you happy in this modern world?
Or do you need more?
Is there somethin’ else you’re searchin’ for?

sedan vilade jag. tog en promenad ner på stan och gick på bio ensam. blev rörd. och somnade sedan med leende . att vara sig själv och föda sin egen stjärna o följa den är det viktigaste i livet. a star is born var filmen ja såg- se den, förstå o följ din stjärna.

vilket ja alltid haft en förmåga o göra

I’m falling
In all the good times I find myself longin’ for change
And in the bad times I fear myself

med extra stöd av Linköping o mina superstars till familj o vänner.

fredag. kom ut sent på morgonjoggen. 9,2km  magkrångel men slängde iväg smset så de blev leende med pappa, pär o en god falafel. foto kaffe o vila hos pappsen o sen ut på andra återhämtningsdistansen 9,2km igen. sprang vid ån stötte på lite leenden då o då o även karin igen. satte mig på tåget o återhämtade med biomusik o rå.

Tell me something boy
Aren’t you tired tryin’ to fill that void?
Or do you need more?
Ain’t it hard keeping it so hardcore?

hämtade nummerlappen med orden åh vad du ser ut o må gott -svarade ja, springer mycket o långt o kommer direkt hemifrån. lever lialivet är hel o skadefri. lyssnade på framgångspodden med Carolina kluft vilket va bra o lärorikt. inspirerande.

bad, uppackning o högläge. allt klart för morgondagens 40km lördagslångpass som ja längtade till. för ja hade bestämt mig för en lisahistoria inspirerad av mitt första Marathon 2014 – vintermarathon o sen att adina, chistin o jenny skulle få en mil var. o ja skulle bara vara glad o följa min känsla o plan.

då blir de bäst! såhär var lördagen. o nu ligger ja glad i högläge o lyssnar på musik igen:)

I’m falling
In all the good times I find myself longing for change
And in the bad times I fear myself

I’m off the deep end, watch as I dive in
I’ll never meet the ground
Crash through the surface, where they can’t hurt us
We’re far from the shallow now

In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
We’re far from the shallow now

 

Lördag 3e novmeber

lisamarathon-ultra med äventyr vänner o vinst. C tyckte 30+10tävling-40k lisa tyckte sin känsla såklart då blev de 22+10+(snabbare än c)11(långsammare ultraisa) ett marathon +lite längre(A)

så bra det blev:) bra sömn o toalett direkt morgon. frukost fick i mig okej i alla fall,yoga lugn, nyhetsmorgon. lisahistorian va tillbaka till första maran 2014- men nu va de milen höstrusket men de skulle bli ett Marathon 4 år senare. Hemifrån är det exakt 2mil fint till stora skuggan. adina får första milen, christin andra milen, jag loppet-höstrusket 10km o ultrajenny den sista milen.

känslan va pigg o löpsugen! hurra o ja såg de positivt o leende. tyst o magiskt höstväder. bra klädval. bara energi i flipbelt. så första timmen gick smärfritt över stan med bra fart typ14km/h sen tog ja bilden vid vattnet o fortsatte sen in på marabanan och  visualiserade minnen o sen va ja framme efter ett halvmarathon på 1.30 ca. pigg o bra känsla i benen fortsatt. en dag då jag bara springer rakt fram i tystnad. 

 

 

av med jacka (nummerlapp hade ja redan på ulltröjan) sen tog ja liquid 1 o 4 enervit. GT sprang typ 1 km med jenny o sa hej till adina o christin snabbt. sen sa ja till jenny att vi går längst fram o känslan är att ja kan o vill följa malin o bara gå på känsla o tänka 22-32km. (skulle eg pace mot sub 40). mkt folk o ja följde exakt känslan. 4 enervit o lite sportdryck vid 4 o 8km typ fyllde ja på med. malin va lite krasslig sa hon o ja sa att ja sprungit 22 km innan . vi e ju ärliga o vänner. hon va med första maran 2014 o ja nämnde de o log- men efter typ 5km va de nog o va bakom o i en uppförsbacke såklart gick ja förbi. tänkte hela tiden snart 32 snart 32km. ingen aning över fart bara sprang o tyckte de kändes skönt. fick springa ostört o de va skön vind. stannade efter mitt ryck i backen o fixade byxorna.
fortsatte o kunde njuta på buudrakan o in i mål. blev faktiskt överaskad av 38.00 på den banan:) sen kram av adina, christin o sen skulle jenny hemåt så då sprang vi i storstadstockholms rusning i lugnt tempo till Skanstull. min klocka dog efter 35km( typiskt lisa de med)
en typisk lisa dag alltså. de brukar ju bli bäst då. fina kommentarer o pepp också om mitt ”lilla långpass”

imorgon är det vila. måndag o tisdag skola igen . uppstart uppsats samt en liten grej o ta igen. heja mig! yoga, simma, återhämta. läsa och sova enligt 21-06 eller 22-07 sömn o ljus är viktigt.

o att va lisastar alltid!

 

Wooaaaah
Woaaaaaaaaaaah

I’m off the deep end, watch as I dive in
I’ll never meet the ground
Crash through the surface, where they can’t hurt us
We’re far from the shallow now
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
We’re far from the shallow no

tack höstrusket- bra o pricka siffran 38 som ja hade på nummerlappen!:)

bra vecka 144km:) med lisakänsla o lisaleende