För ett andra år firade vi lilla familjen jul i Vålådalen.
Jag bjuder från bilder från våra dagar
Jag tränade fritt, på känsla. både löpning, längdskidor och yoga
den finaste julklappen ag kan önska mig av familjen.
imorgon nyårsafton asvlutar jag detta jul och nyår med att springa och leda 20km nyårslöp med nocout med flera i Linköping. kvällen spenderas med bästa vännen adina. innan det nya året kan börja.
jag har stolt och nöjt summerat 2018 enligt nedan:)
Stolt stark LisaSummering 2018
Löpning 5000-km alltså 15km/dag
Simning ca 30km
Swimrun ca 80km
Crosstrainer och längdskidor 20-30pass
Spinning ca 25pass
Styrketräning ca90min/ vecka
Yoga 5000min ca 300pass
Lopp/Tävlingar: Stadion marathon 21km 1a banrekord -wintetrun10km 1a -sevilla marathon 2.42 14e -sim km 50m- premiärmilen 10km med adina -tom trail 30km 2a  -Island 10km 1a (borrelia) -Gotland halvmarathon 21km (borrelia)- 1a Göteborgsvarvet 21km 6a  (borrelia) -Stockholm trail 22km 3a  (borrelia)- linköping halvmara 21km 1a banrekord- swimrun km 3a -21km trail kvarseborundan 1a banrekord- slussprovet dubbel 1a/5a -Katrineholm swimrun med pär -kk joggen  kvartsmara 2a- 3000m km 1a klubbrekord- Norrköping stadslopp 5km 2a- ultravasan 45km 1a banrekord -sicklaloppet 10km 1a-  Huddingeloppet 5km 2a – Lidingloppet 15km 4a- 20km de Paris 6a -Haninge trail 17km 1a- 10km höstrail kvarsebo 1a banrekord- 10km höstrusket 1a – valencia marathon 2.41 💞
Övrigt ultrarekord 62km, runstreak 6månader fjälläventyr, utveckling som swumrunner, alla nocout.se klubbrekord 3km-42km
Skadefri-sjukdom borrelia som ja alltid kommer känna leva och kämpa vidare med💪 i övrigt få, få sjukdagar/förkylningar.

Alla går omkring med en längtan
Med drömmar och med svävande mål, men ändå.
Den längtar stannar ofta vid orden

Vad är det som håller oss tillbaka där vi står
Där vi står

Jag ska kasta mig ut, jag ska våga
Välja vägarna utan att fråga
Jag ska gå dit jag vill
Jag ska nå dit jag aldrig nått
Jag ska inte vara rädd att förlora
Älska som om jag aldrig blivit sårad
Ja, jag gör vad jag vill
Jag ska ge det jag aldrig fått

Jag ska kasta mig ut, utan att titta ner

Det är lätt att bara följa med strömmen
Ta stigen där någon annan har gått, me
jag vet att när jag sedan en dag ska se
mig tillbaka då vill jag inte ångra någonting
Jag vet att jag kan
Så länge som jag är sann…

Mina drömmar och mål de finns. de är bara Lisas. Leende. Utmanande, starka, äventyrliga!:)

Gott nytt spring och leende år/

Lisa