Veckostart i hemmastad Linköping

måndag

simning 3000m tidigt i Ljungsbro. solen sken och veckostarten var superhärlig kroppsligt som själsligt.

frukostmys och presentations-opponeringsfix, samt Corren i soffan.

efm löpning en mil på bandet. känslan var då rätt seg. yogade och sen hade mamma och jag en myskväll med popcorn,bananglass och feministisk dokumentär

tisdag 

morgonlöpning som var trött, men magisk. vallaskogen och min bana för ev parkrun i Linköping. bakade vegansk bananbröd och insåg att jag behövde återhämta ordentligt idag

möte, för det skulle vi ha kl 14 just om parkrun. det var givande, inspirerande och vi hoppas på det

resa med tåg och tunnelbana som inte var magisk direkt, jag blev ätt sur och sliten men

kvällsstyrka avlutade min tisdag i Mälarhöjden.

onsdag

dubbletröskel var planen. jag vaknade med en bra känsla tidigt på morgonen.

spinning med intervaller kl 06.30 tanthojjen i snö-is dit fram och tillbaka. känslan var stark svettig och underbar. frukosten och vilan smakade bra innan besök av mina bästisar atlas och adina. de var med mig och peppade mig för andra tröskeln som var först en stund på tanthojjen igen o sen

tröskel på band 5×1000 3.30 o 5×500 3.20 bra känsla hurra 1m vila

sen tanthojja hem och ha myskväll med hund och bästa vän. adina hade med sprungit och alla var löplyckliga. trötta blev vi mätta på en god enkel vegansk chili med tomatsås, tacokryddor, majs och svarta bönor till det libabröd. mums! det passade på torsdagens tema. vi skrattade oss till lite core-styrka med på kvällen:)

torsdag

som startade med ganska hemsk morgonlöpning på 7km då snön hade frusit till is-slask . men jag vill morgonjogga efter tröskeldagar för att släppa spänningar. njöt endå. temperaturen var skön och känslan i kroppen och knoppen också. fick jag slänga mig på tunnebanan.

presentationen var hurra! jag är stolt, nöjd och glad över att jag nu har en kandidat i biologi. fåglar och vhili ett mutualistiskt förhållande var min titel. Kan lämna su. och 1,5 år kvar på idrottshögskolan!

kvällsspinningen var underbar. jag svettades ur det sista ur su tänkte jag. och så tänkte jag på lena som spinner varje dag varierande pass mellan 06.30 o 19. kvällspasset var underbart. min kropp mår så bra av lenas spinning. och mentalt. ja det gör mig ostoppbar. jag somnade skönt efter många bra träningstimmar återigen. popcorn och mästerkocken.

fredag

yogamorgon 30min

frukost vid köksbord med pod möt löparen med malin s. fick även ett mess av en man som var inspirerad och djups inponerad över min marathonodd, de gjorde mig glad. då jag hade bestämt mig för

utflykt till Lidingö. iskallt halt och ensamt. men alldeles underbart. stegen vaknade. utan krav slappnade av. Lisafredag! det hoppas jag ni inser när ni ser bilderna. is is is is och snö. Lidingös isprinsessa blev jag idag.

    

 

Lidingövallen-Lidingövallen 25km 2h10min såhär skrev jag om det på funbeat

Lp lugnt leende fredag IS IS IS IS IS SNÖ magiskt. äventyrstyrka sol. Va sugen på Lidingö Odubbat för ja vill inte få smärtor av hårda dubbar o ev skador tål inte riktigt de där stålet..kanske finns annat.- 10 soligt trött men noll stress o harmonisk. Kom till ropsten tog buss men klev av lidingövallen vid 11. Kaffet men burr! så körde därifrån lidingövallen till målet hurra! Men oj va ja kämpade med de underlag som va. Positiva jag ger mig inte. Det ger superbra gryndträning o ja älskar o vara ute hel dagar. 2bra långa äventyr inom 6 dar. Första 90min gick också riktigt bra fokus på backarna. Det var obeskrivligt vackert i solen. Tog en paus andades tystnaden. Sen va de nerför o där fanns de inget fäste läskigt…Fick acceptera. Klarade de rätt bra endå o kom framåt lugnt o starkt. Njöt. Ont i fötterna i slutet o vä höft. Ingen energi bara lite vatten. Ser fram emot badet o bok. Magiskt äventyr ensam på ett vintrigt minst sagt isigt lidingö

helgen

ska spenderas med mamma. Träningsmässigt lutar det åt simning lördag tidigt, fått bra tips på 5000m pass och söndag vad känslan säger . ser fram emot

frukostar, museeum, vegansk buffe på favorithermans och gå på ciskus Cirkör på dansens hus tillsammans

nästa vecka drar det igång med full aktivitet på gih igen!