Ett bergsmarathon och ett 45km långt Vasalopp . Lisa tar aldrig stopp!

Följer Lisa mot leende topp. Lisalivet, frihet lyckligt. Tar möjligheter. Ser dem. Genomför dem.

Direkt från skolan åkte jag med mina längdskidor upp mot mora. Tågmyset med magisin spring och nytt rödbeta-knäcke. Livet kändes underbart. Solnedgången lugnande och självklar.

   

 

Inledde underbart med mässbesök,nummerlapp och inlämning av skidorna med kommentaren ”ska du skida på de här mjuka! hah” Ja det är min storebrors är mitt svar. Ta bort allt valla o dra på något bara ” det blir klister” ok!

En kvällsjogg med ultra jonas buud och extra sällskap. Kroppen fick rätt svar

Somnade med en stor matlåta sötpotatis tillsammans med bonusfamiljen.

Vaknade. Dagsformen toppen och längtan. God frukost . Pigg lycklig kropp på bussen i solens magiska stigning.

Ingenting är omöjligt

Stämining minnen, toalett, musik, soligt , startfålla och på med skidorna efter lite kort hopp och skutt. Kl 9 startade jag längst bak i mitt startled. Omgiven av glada Vasaloppsåkare.

Här är storyn som tog 3h23min och 12a i d21 samt en riktigt bra start mot vasaloppstrippeln45:)-  Sub 10 möjligt skid-cykel-löp?

Bra sömn, bra dagsform mysfrukost med jonas och barn.Promenad och leende i buss. Ställde mig längst bak i mitt första led kl 9  efter kort uppvärmning hopp och skutt .Brevid en kille ja sa ”du ser gladaast ut här står ja”. Inlämnade skidor med klister.wow direkt fäste och aldrig upplevt de glidet. Solen sken perfekt temperatur. Lite kaos första 2km.men sen njöt ja och första milen nytt skidpers på 42min! insåg redan då att ja kunde glömma 4h 30min och ”sikta högre”. Backigt och ja va stark lycklig. Första passering dricka och de ropar ”alla vår lisa ring vinst 16 o 18 o 2a 17 ” jag fick lyckorus. Blev omkörd men gled som tusan. Kunde stå i spåren och ja borde övat stakning men blandade min svaga stakning med paralell åkning. Framförallt MOD- stod i full fart i backarna snabbaste km på 2.30 !!!! Halvägs pigg . Hade druckit blåbärsoppa, vatten och ätit en bulle . WOW gick fort  och blev pepp . Banan va helt solig och magisk. känslan var nästan lika bra som att springa ultravasan<3 Inte ansträngd bara harmonisk och stark på skidorna. Nästa stopp blåbärsoppa igen och fina ord av en gubbe. Jag tjoade i volvospåret och satte upp målet 3.30 heeeel overkligt .

Med milen kvar en kopia av jenny ramstedt som såg så proffsig ut. ”henne släpper ja inte” så visualiserade ja en spurtmil i löpning. Eldris eldar man alltid på i!!! Med kaffe o ch blåbärsoppa och fint sista pepp av speakern. Overkligt va de stöttade mig!!! För den lisa ja är! Så hade ja duell med kopian av Jenny. Heeeela vägen till mål. Insåg ja skulle klara 3.30. Med 3km hade ja gått förbi henne men då byter en gubbe spår och ja ramlar! dock endaste!?! gången annars stod jag på benen. Igenkänning visualisering sol sol sol sol ! Så la ja in s”purten ” efter sista kurvan(ja hon ville slå mig) Men ja log coh sprudlade som i löpning på upploppet . Kom in på 3.23 o gjorde en solig leende lycklig intervju medd blåbärsoppa i hela fajceeeet! .

Samtidigt som målgången så fick ja också ett av livets coolaste mest overkliga drömbesked . Wow! Allt sker verkligen mellan oxberg och mora i lisalivet<3

Du är 12:a i D21, se nedan, tror du att du totalt är mellan 50 – 60 plats bland damerna. Skriver pappa på familjechatten. tror inte det är sant, heeelt overkligt men ja ja e verkligen lisa ring. Jag älskar ultravasan och vasaloppet 45 de betyder allt för mig .

 

Notera min tid förresten! DET ÄR LÄSKIGT!!! 03:23:27

I den finns Marathon-pb 2.37!

Mitt banrekord ultravasan 45km 3:03!

Firade med och ta mig hemåt i solen efter buss och hämtande av grejer i stor påse. Solbränd. lycklig fågelkvitter. En dusch oxh lite lätt mellis. Skidorna på tv, sprudlande oväntat vm silver. Lyckotårar . Prat med familj och vänner innan jag rörde mig mot hemresan.

Köpte ett pussel och en efterlängtad bok på bokrean. Älskade mora.

Kom hem sent och hade tyvärr klarat både Marathon och vasaloppet men inte klarat och komma över ett staket för ja blev sen till buss,tågstationen. Klättrade upp och kastade mig över ett staket. Ena benet fastnade då det andra benet som va över gled ner i snön. Piggarna tryckte rakt in i låret. Så kan det gå. Skadat mig. Men perspektiv på livet. Det är inget farligt.

Bara ett minne- jag kunde inte sy dagen efter (försent med risk för infektion) så de får bli omplåstring o läka ihop några veckor.

2 hål- efter 2 lyckliga äventyrsminnen.Mitt i prick Lisa faktiskt<3

Skrubbat golven, morgonyogat , tvättat och tentat på skolan, besökt läkarn.

Svävat på moln och lyssnat på fåglar

En känsla jag vet kommer fortsätta<3