Lisahelgen i Östersund med hela familjen.Leende i livet vilken upplevelse.

Vi hade ett mål att tillsammans, samlas och landa samt stärkas igen. Kändes omöjligt. Men i storebrors lägenhet rymdes vi. Livet fylldes av den viktigaste verklighet. Familjen. Fågelkvitter. Värme. Snöyr.

Mentalt och fysiskt landa gör man med dem man levt och andats med längst. Skapats av. Detta upplevde vi bland annat, mamma, pappa, storebror, becca och Lisa. I ett vintrigt Östersund. Det föll över 1m snö på torsdagskväll.

Mental förberedelse och visualisering inför mitt VM. En idrottsupplevelse som gav mycket insikter och inspirerande girlpower.  Vi såg 2 tävlingar. Vilken idrott skidskytte är. högt tempo i spåret. Sen fokus med gevär!

Lämnade Östersund med stärkt leende och 90+90 min löpning samt skidor i benen.

Hemmavecka 10e till 17 mars som inleddes i Stockholm, med rosa och nybäddat blir bestående av

Måndagsmassage äntligen. Sen vårsalongen på Liljevalch. Återhämtande måndag.

  

Drömkonserten med Florence and the Machine. Ja, det musikalist mest magiska jag upplevt. Samt mysig yoga och soppstund hos Christin.

Heldagstur på långfärdskridsko på Värmdö. Blev det spontant på tisdagen. Men hurra vilken dag. Nu är både jag och Adina helt i fas. Naturen, isen. Bara njöt och flöt. Ägg såväl mosade som med skal gick hem när vi satt på solig lav.

 

       

Spinning, packning, studier, mailande, ordning och planering på onsdagen. Sedan var jag hemma i Linköping över onsdag och torsdag. Storhandling och pannkakor är 26års presenten. Tillsammans med häng i nya soffan forest.

Yoga, tulpaner. Fokuserad leende trailträning i vallaskogen fram framtiden! Såhär skrev jag om den

Portugalpass fokus nerför v1
”Upplägg blev bäst ! trött lycklig.nya soffan är skön alltså.men avkoppligen solen o kaffesmaken ute 15.15 perfekt efter 05.50 morgon

-2 fria varv men spring på nerför -de gjorde ja bra men tog ett tag innan ja vaknade till accepterade kroppen mkt bra-in o lek på din röda trailbana helt jävla underbart o då att ja klarade transgrancanaria -wow va lätt de e i vallaskogen där ja tvekade förr. ultramod i am cool in vallakog! älskar mtb spåret över stock sten. magiska färger

-öva nerför men slappna av o njut funkade bra men fegade lite sen va de inte fartpass som.va syfte utan teknik o då tog ja de lugnt bra känsla endå kul

-avsluta med vallabacken – de gjorde jag superbra. Reflektioner för utveckling specifikt nerför skriver du i backpasset”

”Vallaskog pass 2 nedför fokus f.f it does not get bettter than this. lisa<3 kaffe o skolfix 8h sömn sen ut 15km eller 90min fritt HELT tyst. Men idag fick ja ta lite bilder. 2 ”vanliga varv” sen in på röda cykelbanan + de grönaste i skogen 2 varv sen sista varvet de mest magiska . wow. avslutade i gläntan o andades. leker leker leker ut i skogen med er! så mycket starkare, lättare finare känsla i lisalöpningen igen. utvärdering- jo ja ville ren maraträning asfalt mata mil..men känslan i kroppen nu efter berg, stig, trail o massa alternativ..den ska man verkligen ha o njuta av- mkt fåglar såklart. motiverande med rolig dag och pannkaka som frukost”

 

   

Torsdagen fortsatte sedan med parkrunmöte på kvällen samt dubbla intervjuer. Stöttning av pappa som hjälper mig upp till Stockholm med all storhandling samt skidor.

Fredagen kommer bestå av presentation i skolan innan träning och energiladdning i uppsala med Linnea på kvällen. Träna lördag morgon, möta upp med frida packa, återhämta och ladda. Tåget går söndag kväll!

Fjälläventyret kommer att bestå av 2 delar

Jag är borta söndag 17e mars till söndag 31a mars. För att genomföra kursen vitt friiluftsliv som är en rolig och utmanande del i min 5åriga utbildning till gymnasielärare idrott och biologi.

Såhär kommer det se ut. 7 dagar på turskidor mellan stugor

Dag 1: Abisko-Abiskojaure 15km

Dag 2: Abiskojaure-Unna Allakas 24km

Dag 3: Unna Allakas-Cunojaure 4-5km

Dag 4: Grävdag

Dag 5: Dagstur i Cunojaure

Dag 6: Cunojaure-Hunddalen 4-5km

Dag 7: Hunddalen-Katterat  lite oklart avstånd men vi ska med ett tåg kl 11 som tar oss till björkliden

Dag 8-14 i Björkliden där vi kommer ha undervisning i alpint samt längdskior. Skönt att va samlad på samma ställe. Lyxig frukost beställd varje morgon och eventuellt lite löpning på ett löpband som ska finnas.

Tillbaka igen söndag den 31a mars. 1 år äldre samt ytterligare ett fjälläventyr rikare.

Ni ser. Ni läser. Lisaleendet. Lisakänslan. Följer den och äventyrar på fjället. Livet springer alltid vidare!