190km med 52km på roslagsleden på fredagen, ett backpass med 10%som max, ett intervallpass 3.20 i 20’2min. och avslutningen nytt lisa ultrarekord. Wow. Det säger allt om Lisalöpningen

 

Lisakänslan Lisaleendet!

En av de mest häftiga löpveckor jag upplevt, ja faktiskt! såhär skrev jag om den 14/4 då jag sprang längre än någonsin 70km- ensam på träning

.

planen och stunden i soffan på lördagen. jag sprang 52km fredagen sen 10km morgonjogg innan tåg hem o mysig stund på stan i Linköping lördag sen 70km söndag

 

Jag vaknade av mig själv kl 05.50. Känslan var okej, lugn. Lite pirrig. Kände ingen större påverkan av den bra veckan. Kläderna framlagda. Satte på musik o kaffe i tryckte en frukost bestående av keso-yoghurt med fikon o nötter, en marathonbulle med ost, tahini, avokado. Bra känsla i kroppen o bra på o få i mig energi trots så tidigt. Lite musik, bok o pepp av susen på chatten. Kl 08 skulle ja vara i bjärka säby. Så var det bara. Sällskap av både mor o far lite ovöntant. Satt fokuserad småtjurig i baksätet. Magiskt solljus o noll grader. Starten vid bjärka Säby, lite seg så klunkade kaffe. Sprang förbi slottet inte direkt som en quueen då. En prutt o sen massa människor på söndagsmässa. Men sen andades ja istället in luft. Hittade leden. Krispigt magiskt. O sen kom jag in i skogen. Hackspetten ekade, träden knarrade. Färgerna var otroliga.

 

Höll ett lågt lugnt tempo och vaknade det var knixigt. Endel träd ivägen men inget stoppade mig. Hade fått fint pepp av Susanne på morgonen o fick även fint sms av christin. Det skulle va 11km till sätravallen. O så kom ja dit o passerade vägen där jag gjorde lisalivets första ultra juni 2015 på 50km. Blev inspirerad och ja tanken kom.. Jag har ju ingenting annat o göra än att springa långt och njuta dagen lång.. När ja kom till sätravallen reste sig fåglarna för mig. Solen strålade. Livet kändes overkligt. In i skogen på en. Av livets favoritstigar 12km redan o en uppdatering på insta. Mamma o pappa påväg till stugan. Här vek jag dock av från RR Rängen runt o tog min fina väg runt storsjön. Kände mig avslappnad o stark uppför. Helt rätt som ja tänkt nådde jag den vackraste sjön tarmsjön efter 20km. Otroligt. Tyst och det var gott med stark sportdryck. Leendet fick ett ryck o det gick snabbt upp till 30km då leden bestod av endel asfalt. Slätten vyer o ja passerade vårdnäs p vösterby snabbast. Kom in i skogen igen. Njöt. Och vid 32 km hade jag en skön paus med barer. Kroppen svarade bra på mitt energiintag o ja hade bara milen kvar till min favoritsiffra marathon 42. Nu bytte ja taktik, satte på musik för första gången på länge. En mil gick fort. Under tiden fick ja se lite vandrare. Söta hjortar ! en stor flock till och med. Sprang över en äng, en gård med oväntat voff av hund, sen kom jag ner till vattnet igen där jag fick springa på plocke-pinn. Men det var fint. Tort. Vårblommor perfekt temp i sol och spritt i mina ben. Började närma mig hamra sluss. Prick där när det gick uppför-marathon. Hurra. Sen ultra 43km..o innan. Jag hade sprungit runt hela Rängen! Fick jag uppleva ännu mer magi på spränger och kliphällar vid klart vatten som kändes som havet i hvar. Så jäkla bra Lisa var. Hurra! Slottet med skimrande vatten välkomnade mig och jag firade. Firade med lyx sportdrycken cola. Mycket har ja lärt mig om vätskeintaget mina senaste hela ultradagar. Colan smakade bra, klockan var inte ens 14.. O ja kollade på gpsen..19km hem. Solen sken. Mina ben ville mer. Det var meningen. 66km tänkte ja.. Men med melissa horn som ja alltid lyssnat på hem från landets körandes bil.. Blev tidsfördriv. Föräldrarna körde förbi i sturefors. Kollade lite kort på klockan. Ja snittade runt 5,15 mellan km 50 o 60. Den styrkan! En enervit gel inför sista rakan på haningeled. Första gången över 6h löpning blev 65 km.. De e ju en bra 6h distans tänkte jag. Men ja va fokuserad. Törstig igen. En vattenslang med 3km kvar hem räddade mig. O jag låtsades att jag flög när jag plötsligt var i min hemmaskogen. Vallaskogen! Overkligt. På Känsla nya Ultrarekordet. Lisalivet. Leende.

 

Lisarekordet Rängen runt är 48,48km på 4h 30min

Firade med ett bad o en pizza. O att vara lycklig o smått chockad o stärkt över 70km 5.30Dessutom med backpass, fartpass o 52km fredag i kroppen 190km vecka💪

 

 

Nu träden skapar sin vackra skurd. Man tror på livet man tror på Lisalöpningen. Som morfar diktat en vacker dag.

 

På måndagen mådde jag bra. Lite törstig, samt kissnödig- balansen. Okej sömn. Skogsyogamorgon och simning på kvälllen 1700m med nocout.

en sväng i Stockholm igen innan en leende påsk hemma på slätten:)

 

UT OCH SPRING ÄVENTYR I PÅSK!

 

Samt,, ja jag har inte hunnit skriva så mycket om livet med fjälläventyret samt annat som hänt exempelvis swimrun vinsten i hvar.. Men nu har ja gjort lite blogginlägg som består av inspirerande bilder.

följ länkarna här: