Exakt 7 dagar efter 46km och över 6h i portugisiska bergen

Gör Lisa 35.40 på milen på Kungsholmen runt!

Lisa är i leende form!

ultra o uthållighet men… känslan att samtidigt vara en raket är riktigt häftigt.

Mental utmaning var det. Vunnit loppet. Inte riktigt varit där tidsmässigt.

veckan var fylld av bra träning, uppladdning dock inte optimal med endel stress o hets i skolan.

men jag vill, kan leende jag och kunde verkligen slappna av fredagen i o med att det bara var jag då.

känslan i fart har stämt,på träning. jag har kortat ner fartpassen tidsmässigt o kört mer 2-3min istället för 4-5 minuter bara för att våga överfart men inte vara alldeles för hård mot mig själv, hade även en härlig transportlöpning till skolan vilket jag älskar men inte alltid pallar med.

livrädd för borrellians effekter , ja faktiskt. skulle ja kunna bli snabb igen efter våren 18 med 10 vecker bakteriell infektion i kroppen

men en plan.  ett sammanhang att vara Queens tillsammans

adina, christin, linnea o farmor.

Deal med Lisa

-svartklädd – vara osynlig – ta rygg- vara löplycklig, enligt nummerlappen skulle jag bli 5a (A)

 

o plötsligt va jag helt säker o trygg i 3.20 farten, på banan med så mycket minnen. följde planen helt att va modig, Queen o avslappnad o använda ryggar. men jag gick förbi min rygg redan efter 1,5km för känslan stämde. ja sprang sen i en stor killklunga som ja drog o hade en kvinna framför. jakt o fokus att inte tappa. 5km passerades snabbt med en trygg tredje plats. nu var det bara att nå målet, lite trött blev jag såklart o så förvånad när jag enbart var 20s från vinnartiden 2017 då jag enbart fokuserade på milen.

jag kräktes inte o hade till o med stannat av lite pga höga strumpor ja ville ha lägre. vilken gädje. 3a med en bra miltid!

grät och kamade farmor.

känslorna var verkligen lisalöplycka.

 

sen firade vi alla Queens – alla med ortoliga pb på goda green Queen.

sen åkte jag tåget direkt hem. jogg, bastu o pizza i morfars borensberg

söndag

mamma dotter tid som återhämtning och en fin helg på alla vis

 

Har haft det intensivt och därav inte prioriterat att skriva, men endå firat lite med fortsatt bra träning, frukost med frida samt massage

men ett inlägg om mitt läger i portigal är på g samt även ett om helgen i Sundsvall med Sundsvall trail:)