Varje steg du tar, i varje dröm du har.
I varje rop & svar, när du undrar var finns jag inom dej.
Varje ensam dag, varje andetag.
I varje strid & slag, är jag där du är
det är du & jag
Så tro på mig när du är svag,
jag är alltid nära, i varje andetag.
Varje steg du tar, i varje dröm du har.
I varje rop & svar, när du undrar var
finns jag inom dej.
Genom eld, genom vind tar jag din hand
& alla haven som stormen döljer land.
När du frågar dej själv vem vännen är
ingen annan, jag är du & jag är här.
I din spegel ser du vem jag är.
Så tro på mej när du är svag,
jag är alltid nära, i varje andetag.
I ditt hjärtas slag, varje natt & dag.
I varje strid & slag är det du & jag,
jag finns inom dig.
Varje steg du tar, varje dröm du har.
Varje rop & svar, varje andetag.
Ainbusk- Varje steg du tar
Precis som rubriken lyder.
Lisa springer vidare med leende sim-week, vardag och varje steg hon tar.
Leendet svarar bra.
Livet är glamouröst.
Lisahelheten är intensiv, äventyrlig och ingenting är omöjligt.
Nu , först nu har jag landat i sm100km guldet. Därför pågår också löpvila.
5e hösten på Gih. 5e skadefria, leende hösten med bästa sommaren i bagaget.
5e året med bästa vännen. 5e röriga kurstarten nu i ämnesdidaktisk fördjupning 1,5hp Läsning och seminarium 3,5hp friilufsliv med roliga aktiviteter
5e sl kortet. 5e höstspellistan.
5e hösten då allt ska struktureras för att behålla den leende mentalt och fysiska helheten
5555555 gången på crosstrainern
5555555 gången på röda linjen
55555555555555 gången spiller ut kaffe
Och ja, över 5 dagar utan leende Lisalöpning.
Och ja, det är en del av helheten och nya drömmande planen.
Det finns inom Lisa. Lisa måste våga. Sin väg. Kanske finns rekordet inom Lisa. Bestämt mig att tro det.
Andas för det, leva för det i varje steg Lisa tar. DAGLIGEN.
5555555e blodprovet för året!
Varför? när jag undersökte harpest och min magsjuka avvek mina blodplättar helt från önskade värdet på 160 och uppåt. Jag är nere under 60. Det kan bero på massor orsaker. Men troligtsvis för jag hade en infektion,sprang endå 45km ultra och mådde skit när provet togs. Orolig , ledsen men…perspektiv. Förhoppningsvis inte döende.Aldrig klaga , när vissa faktiskt kämpar dagligen mot döden.
 Blodplättarna påverkar inte prestationsförmågan .  Jag kommer kunna prestera det jag drömmer om. Hoppas det höjs tillbaka. Skönt och viktigt att ha koll .Det löser sig.
vila, vila, raket-ultrabenen. Det har inte hänt på länge. Hade bra effekt i våras.
samma sak igen. Men det betyder inte att jag har slutat le eller se utmaningar.
Istället har det alternativtränats med starkt, svettigt och modigt leende.
Tidiga morgonen.Sena kvällen. MAGISKT.
Yoga dagligen.
Mentala svaret– du kommer njuta av löpningen, vilja utforska den mer igen, göra mer saker rätt med kvalite istället för att bara springa springa. Alltid roligt att lära sig nya saker, som du även kan ha fördelar av i löpningen
Fysiska svaret– simningen är en av mina nycklar till att ja lyckats. Avkoppligen och den mindre belastningen på kroppen men också spänningen jag bygger på i core och höftpartiet
Crosstrainern samma sak där. Älskar den och får till bra pass för flåset. mental träning samma vita jävla vägg. Även styrketränat för att bygga mig ännu starkare och minska risken för skador såklart.
och ja, man mår inget bra utan löpningen. Det är livet. Men veckan har gått riktigt bra!!!
simningen– modigt, känner mig stark mentalt trots kyla, vågor, ensamhet och mörker.
rutiner– älskar det, du uppskattar liksom helgfrukosten (för ja hinner inte med frukost hemma i vardagen) du njuter av badet , sängen och högläget. att ens sitta ner.
Att landa på yogamattan.
Känslor och minnen – framförallt på gih badet som varit stängt 3 år på raken. bastun där jag fann den viktigaste vänskapen för livet. grät nästan. tryggheten med återhämtningen och lyxen samt effekten på träningen att ha simning och bastu 3 minuter från skolundervisningen. detta betydde så mycket när jag hösten 2015-16 verkligen tog klivet rakt in i storstaden samt den riktiga löpeliten.
Såhär har jag skrivit om träningen under veckan. Hoppas någon som behöver ”släppa löpningen” kan inspireras!
Måndag- 
simning 50min-”Magisk tidig ow simming .Andra starka passet på sim veckan .Kallt modigt i tankarna ö till ö alla som kör.som en isbit och optimisktiskt hinna till skola 08″💪🌟
   
  
simning 50 min – ”Woho .skolan drog över så kom i först 17 o va hungrig redan då men inte simma med mat i mun så körde på kaffe. Vågigt . vågade simma runt hörnet ja aldrig vågat runt förut.kallt blev de med.men huvudet hade ju sagt minst 50min o simvecka.skönt o andas.  rensa skoldagen.va stark.mentalt stark.hurra va ja kan. Varmt bad kl 19 o mat 19.30 mums. Somnar nog bums”
Tisdag- 
simning 50min ”Wow. Magiska morgon.simvecka pass 4
Det är kallt. Men så häftigt. Solens sken, tystnaden o flytet. Utanför kommer stora båtar o ja e starkast. Mot andra hållet o finaste piren.gick i 07 o skynda mig med skön känsla lot skolan igen.lycklig att ja kan o vågar ”
crosstrainer- Älskade crosstrainer du står efter 5 år kvar vid vita väggen. Lite nya studenter kommer köra ngra pass o sen skita i det. Sen e de väl du o ja , stammisar som kämpar de kallaste höstdagarna.
Bra pass. Svettig stark. Drömmande med mkt bra musiklista ökade från 6,7,8 var 15e samt 20min core+ lår efter
Yoga-” 20 min kväll lång dag. började städa istället för powernappa. träningvärken av sim o cross o styrka alltså- grymt bra. promenad o yoga , riktigt bra pass samt premiär av mitt block som ska hjälpa mig öppna upp bäcken o höft samt skulder/rygg/bröst”
Onsdag- 
simning 40min – ”fint! modigt o börjar bli kallt nu. en 5e bra stark ow morgon. mörkt i vattnet. heja!”
simning- 30min pass 6 . efter hektisk modig dag. men följde plan med magichristin-vår plats där allt alltid vänder. peppen så båda hade magikvällen. från sista ljuset till bäckmörker. kände mig oerhört stark igen. KUL! imorgon till läkaren- hoppas ej på dödsdomen 40+ 30 idag
Torsdag- 
crosstrainer- Bästa passet reviderad plan . 60min stege 30min +10 ggr 30/30 o 10*30/30 backe.Älskar när man planerar i minsta detalj .helhetslivet o så nya gih badet som betytt massor äntligen öppnat.planerad stege efter sjukhus o före frulle. Så e vattnet avstängt inte till 9 utan till 12 typ. Tjurig men hittade ett par brallor.körde cross nu ist för i efm –Starkast i världen skaffade eget vatten”
peppning från fina människor är det positiva med sociala media. TACK!
simning – ”1,5km bassäng Magi. Gratis till o med nu kunde de inte ta kort.
Alltså.minnen perspektiv. Vår bastu.
Blev 250uv sen 200m *5 fortare alltså långsamt haha 😂 30s vila o sen 250 m uv
Detta helheten.tillbaka kan inte beskriva känslan en helt ny simhall. Tänker så mkt på min löpkarriär hur ja slog igenom hösten 2016 .mkt pga 10 mil i veckan o gih simning”

 

      

yoga -15 min kväll  tvätt, skriva och fortsatt leende energi i kroppen. kamomillete + yin
Fredag-  blev en 8e magisk morgonsimning. vaknade 06.30 utvilad. Jobbade mellan 07-08 med kaffe sen 45min magi, styrka och livsnjutning i vattnet. innan fina veganska (till o med fluffiga pannkakor till sen frukost) planering, artikelläsning o lyssning till intressanta petra Kindlund på marathonpodden
sedan skola utomhus i skogen 12-16 höstsolen förgyllde
simning- 45min med stege 400-300-200-100m totalt 1,5km. kände mig stark, avslappnad och lycklig. på hemvägen dog telefonen och jag satt och flätade håret, tänkte att jag yogade. mycket bra återhämtning.
kommer hem. yogar på riktigt. skriver klart inlägget i tystnaden.ja säger välkommen hem till mig själv. ensam. det enkla
fortsätta läsa artiklar,studieinspirerad göra något fredagsmys till magen och se friidrott och somna så gott kl 21.
Lördag och Söndag-
simäventyr ser det ut att kunna bli och sen stötta christin och adina på Stockholm halvmara. lördagskvällens planer oklara
söndagen , plugga så jag är lite före för att undvika stress under veckan, planera egen träning samt löpcoach-adepternas, planera veckan, simma och sen fira linnea med kakor i uppsala:)
-lämna in en cykel som haft punka 8 månader också!(A)
(min visualiserade frukostbild-som aldrig är sanning en vardag)
I övrigt som påverkat helheten denna vecka: 
mer energi ut av tunnelbana 30+30 dagligen, promenader, skola, andra människor och miljöer, studier tar energi-tänkande.
träningsvärk av andra träningsformer, men tycker det faktiskt varit härligt
löpcoacing stötta andra– på anywhere advice. just nu de omöjliga fått 5/5 av alla TACK. i onsdags körde jag även live-coach utomhus, det var så kul. Att följa andras utveckling är det mest inspirerande som finns. stöttar gärna dig med:)
haft riktigt roligt – med mina kaos-stunder , optimistiska planering samt vänner
helt i fas med studier– då jag tog mig samman att  göra 4e floritisktentan. det sjuka- LISA med kniven på strupen- klarar 4 arter och är godkänd. overkligt. ger aldrig upp!
storstädning–  löpning är den träningsform som tar mest energi, det märks verkligen så jag har varit lite väl speedad så därför storstädat, för att komma hem till rent och fint inger mig stort lugn likaså uppdaterade jag mitt
yogarum. kommer köra mer med bolster för att öppna upp höfter samt andning
se över sociala kontakter– också viktigt. jätteviktigt. i mitt liv finns bara positiva människor som ser saker möjligt. energi , ärlighet och uthållighet
allt som påverkar en lisavardag kan också utvärderas…bilden säger allt..frisk av naturen-inte tunnelbanan (bra dokumentär som rekommenderas)
visualisera– i ord och bilder, se minns och gör det möjliga (en instängd fågel som ska bli sjukhusfri och blommor som växer starkt trots att de är gjorda av plast tex.)
plan för tunnelbanan en sak, som jag nu hanterat med ett val att läsa dikter. tänka 30min yoga och i värsta kaoset blunda med musik.
leende platser- finns när det behövs åk dit och samla energi. vi, magi. sötpommes och prat, sen var allt bra igen. finaste , magiska vän.
veganmaten som ja kör 100% igen kanske mentalt men jag mår så himla bra. en helt annan energi hurra
intryck blir många både roliga och mindre roliga i Stockholm.
tystnad skönt med att simma. skönt innan jag somnar kl 21
drömmar finns många<3
Nästa veckas låt är Joshua Radin- We’ll keep running forever
Då blir de leende, drömmande, satsande, modig Lisalöpning igen.
För ja. Lisa kommer springa och le föralltid.