Det är Spöregn. Ja verkligen. Spöregn. Du vet att efter 10 s på morgonjoggen är du blöt.

Men du vet också att du kan springa 100km , nästan 8h . I konstant spöregn och älska det. Och vinna guldet.

Har fått ny motivation av att vara en ny fågel. En eldtupp som Winnerbäck sjunger. Hittade hem i Lisalöpningen.  https://www.youtube.com/watch?v=D3OShq7ebYk&list=OLAK5uy_mps3RN9-6Np1H5Rzw767Dj9iQTcq4u9Ds

Du vet att du älskar känslan. Lisalöpning.

Gör det du älskar. Ju närmare mitten med lycka och vad  just du, bara du,drömmer om.

Innan joggen på 13 km denna måndag den 14e oktober. Drack jag kaffe , såg Bachelor och jobbade med mina adepter som jag coachar.

En av dem för inspirerande 100miles- 16 mil. Här är länk till hennes blogg här https://distansenarmalet.blogspot.com/

Min nästa distans att nå för ett distansrekord också!

Hon gjorde mig i sin blogg uppmärksammad på denna bild. På wikipedia. https://sv.wikipedia.org/wiki/Lisa_Ring

Läskigt. häftigt.motiverande!?!

På onsdag ska jag även fira Esther , hennes magiska PB på både Lidingö och Häseelbyloppet. Jonatan har utvecklats under sina 10 veckor. Hans sprang fint på 55min och Frida känns som en häftig kvinna att också stötta.

Här är all info om min coach buisness –https://anywhereadvice.com/lisa#

Ja. För Lisa är detta året overkligt. Vilken fysisk och mental tillväxt.

Nu tränar jag kravlöst. Mycket simning. Med bästa coaching från Envolcoaching (tips) det blir 3 st långa pass på runt90 min i veckan och 8-10km simning på en vecka. Sedan testar jag lite pass och farter. som ex 20x 1000 med kolhydratladdning men utan frulle men med sportdryck. + mental träning av mantran (körde inne på band)

Det bästa som finns är att utmanas och utvecklas. Med personer som förstår och inspireras.

Men efter en ja, blöt. Men ack så vacker timme bland mina hala höstlöv på strandstigen inser jag ju varför bilden på wikipedia är sann.

Lisa springer alltid. Jag reflekterade över hela 2019 på min morgontimme.

Att jag är nördig. Att jag tagit mina sm medaljer utan tränare- att jag alltid lyckas när jag coachar mig själv med leendet. Experimenterar. Jag vågar att misslyckas, vågar tävla utan att vara i form- Våga älska elitlöpningslivet.

Skadefri!

Tar hand om leendet och kroppen med yoga dagligen sen vill jag även berätta att ni får 20 % med denna kod:  Lisaspring20 är nu aktiv och ger 20%  www.flowlife.se

I mina studier har jag nu bara 8 månader kvar på min femåriga utbildning. Nu påbörjas sista uppsatsen på avancerad nivå.

Den  kommer handla om rektorers syn på elevers utevistelse. 120 min är en ny rekommendation från en studie som pulicerades i somras. se länk här. https://www.nature.com/articles/s41598-019-44097-3

Jag har precis skickat in ett startPM.Kursen innan klarade jag med leende resultat.

En knopp som är intresserad och på högvarv. Lycka!

En timme i taget. en leende dag i taget. På ständig tillväxt även om du är ett blött, brunt, kallt höstlöv som fallit av.

Har fokuserat på att vara social, träna mot framtida drömmar, klara studierna, coachat, varit i Söderköping på lopp-vinst-dröm spa! vilat med serier (bonde ger lycka) läst böcker som varit otroliga, fikat gott, yogat och umgåtts med människor som förstår vad ett leende elitlöpningsliv handlar om.

Därav nästan en månad utan skriveri här. Skriva är också viktig återhämtning, lärdom och lycka. Träningsdagboken ständigt aktiv och även mer aktiv på lisaspring93 på instagram.

Även om de finaste som finns är att vara avskärmad från medier och bara vara i naturens tystnad och omgivning

I nästa inlägg kommer jag utvärdera allt från året

Lisas overkliga höjdpunkter från

från 5-100km! se fram emot det!!!:)

Just nu ser jag fram emot 11 frukosten!

Sedan möta upp med mina föräldrar på museeum för en lunch och kultur.Innan en jogg till ( gärna 20km om dagen)..och sen en värmande kväll hos Christin.

Säsongen är inte slut. Men resterande av året handlar om leende utmaningar och belöningar som är både kul och riktigt givande för fysisk och mental utveckling! det blir 10-15 träningstimmar i veckan:) rosa bandet pengar insamlas i oktober.

Alltid jämföra sig och tävla med sig själv. Jag ser min bredd som det mest positiva, lyxigt och inte någon stress.

Lisa ser fram emot en helg i Frankrike (CANNES) hon kan! 9km sim i havet!!!

Åka hem till Linköing för att mysa, springa och återhämta i löpparadiset någon dag i oktober.

Längre semester samt belöning och återhämtning i Lofoten.

Friidrottsgalan igen:)

Kram från ett leende höstlöv!