06.30 onsdag 16e oktober.

Vaknar, varm, träningsvärk. Ligger kvar. Det ska du inte göra när du har dubbel tröskeldag. 07.00 magen tvingar mig upp. Tömmer den totalt. Trodde det var ute ur kroppen. Eller så är de form i kroppen- då brukar inte magen må toppen. Leende elitidrotten!

Kaffekoppen. Kaffekoppen. nej KaffeKANNAN. Tröstar mig med Bachelor.

07.30 toaletten hej igen. Det fanns mer att tömma.

Att gå till skolan är att glömma. Jag vill inte bajsa på mig på föreläsningen där vi dessutom ska räkna ut medelvärde som Lisa kunnat sedan hon gick i femman. Prioritera, vad är det viktiga? sofia sivertsdotter skriver i dagens dikt om tystnad. Lisa prioriterar tystnad och sin dubbla tröskel idag.

Löpsällskapet med bästa swimrun-coachen ställer hon in.

Firarfikan med ester flyttas fram en dag. mr cake bakelser ska inte bajsas ut direkt, känns dumt och onödigt och det blir framskjutet till morgondagen

vad är det viktiga i Lisalivet? löpningen, idrottandet..fan jag måste skita IGEN

07.45 toaletten hej igen. Det fanns mer att tömma.

i Bachelor får tjejen en resa hon aldrig kommer glömma.

Lisa sitter och drömma. Men att ge upp, ge vika är att glömma.

Skriver till kärleken hon aldrig kommer att glömma.

fortsätter göra det dumma, vattna blomma, läsa negativa nyheter. tänka negativt om magen..skit skit skit..

08.20 toaletten hej igen. Det fanns mer att tömma.

men Lisalivet är så positivt just nu. Tar till de positiva metoderna. Ingenting idag förutom två leende tröskalar. jo, nu tar känslan fart. en ny plan. Morfarliknande västertorp. Där jag denna säsong la grunden med dubbla trösklar och kom tillbaka till farterna jag hade innan borrelian.

där spelas alltid radio och pensionärer tränar på förmiddagen

dit ska Lisa. nog för det stinker piss där. Men hemma luktar de skit..ja skit skit skit..

08.50 toaletten hej igen. Det fanns mer att tömma.

men Lisa drömma! ute är det drömmiga löv. Nu finns det ingenting mer att tömma. Promenad till tantcykeln Lisa alltid glömma vid tunnelbanestationen.

Cykling 2,5km. Håller på att bli överkörd. Vill inte dö. fokuserad.

går in. av med skorna. på med skorna . går i trappan det stinker kiss. passerar poolen. bandet.

blir band 4 . de man inte vill 1 ller 2 som sm guld , guld, silver o (sm 4a sm4 ..ja ja.ok för idag då..)

tröskelpass 1

10min i 4.40 sedan 30min i 3.40 steget känns leende starkt och lätt. Lisalivet och känslan vill. nerjogg 10min 4.40 12,5km på tom bajsmage

tacksam för varenda gubbe runt mig. känns som morfar fast x 5. o en av dem ger mig största smilet när han ser min fart!

endorfiner. ingen skit.

SKITLYCKLIG!

tröskelhög

cyklar hem. naturen är min medicin.

plancher. ingen mat. bränner mitt knäckebröd

sängen. 12.40 får bajsmagen lite nötter, bröd, banan och blåbär, fikon och knäcke. vatten.

mailar. förklarar för en ung tjej vad tröskelträning innebär.

allt annat än viktiga uppsatsen. även om den finns i tanken.

ser anders hansen min hjärna avsnitt 4 och gillar vad min hjärna tänker,försöker koppla bort instagram

får energi av de jag tränar via mailen. måste boosta mig själv med en instastory igen. alltså?!

kaffe kaffe kaffe. KAFFE!

musik. Winnerbäck. hur o vem o vad o hur..orkan o orkan..ingen kan bestämma vem du är din egen välsignelse..dunkar in orden i huvudet.!

o tar fram en bild …morfar- min förebild och ett treårsminne från hösten 2016.  motivationsbilden som gör mig oövervinnlig. min stora stora förebild. vill berätta om säsongen för dig. det är okej eller? 100km sm guld var din 100 års present?

ner för trappen..o my boost! får paketet..packar upp de..

”my boost and taktik is poooo” skriver jag till jenny.

och en extra boost med nya skor! en klunk kaffe till. cyklar iväg 16.10

utan bajsladdning. höstlöven ger samma energi och regnet piskar. FOKUSERAD

håller på att bli överkörd igen.på exakt samma ställe.ja. jag gör såklart exakt samma. samma cykelväg via västertorp. fokus- framme, parkerar cykeln

går in. av med skorna. på med skorna . går i trappan det stinker kiss. passerar poolen. bandet.

tröskelpass 2

10min i 4.40 sedan går jag på i 3.40 steget känns leende starkt och lätt IGEN. eller ja efter 2 min släppde de o fokuserar på o klara 5km. men…Lisalivet och känslan vill de blir 30min IGEN. nerjogg 10min 4.40 . 12,5km igen

blir samma band band 4 . där en äldre man håller på o flyga av bandet på sin sista intervall. leona lewis sjunger..Lisa med..keep bleedling..keeep bleeding in love. ja löpning IS LOVE!

startar 10min 4.40 sen direkt 3.40 16.4km/h. 2 minuter vidirigt men de släpper endorfiner. ingen skit. bestämmer att de blir 5km. jag hade ju redan bästa morgonen. men känslan förtsätter. sappnar av. gillar skorna..20min passeras. 10min av livet värderas och det känns så självklart att fortsätta varm. mentalt tränad. sprang allt i tystnad. fokuserad på stark hållning, steg och armpendlig. varm med långarmad. inga stopp. Lisas starka fokus

SKITLYCKLIG! tröskelhög

joggar ner. fötterna svider. vill ta av skorna men tänker på 4.40 tempot o hur jag led på sm 100km . mina blodblåsor. 8h. den smärtan då får man inte sluta . så jag försätter till sista minuten

to late to apologize sjunger de på radion o ja kliver av. ingenting att be om ursäkt för!

HURRA. det finns bara en Lisa.

firar med att spilla ut hela behållaren med rengöringsmedel på gymmet- det kanske jag kan be om ursäkt för.

känner mig oövervinlig. lycklig. bestämt mig.

vad stoppar mig? kanske en bil på hemvägen..

tar leende bilder (med megafail)bland höstlöven. wohej.

bestämmer mig för att skriva detta som belöningen.och pastan jag tänkte på som belöningen lockar inte längre även om den var 15kr från lidl, känns ju dumt o (kanske)skita ut den också. nöjer mig med gratis knäcke från lidingöloppet. o lyxade lite i badet med o faktiskt tvätta håret med gratis shampo från något spanskt marathonhotell

inget är så gott som iskallt mineralvatten o knäcke med något salt tillägg och en typ mosad banan!

christin skriver orden ”heja magiska, kloka växer”

frida skriver ”allt löser sig verkligen, starka du puss och kram älskade”

jenny ”heja heja”

ester skriver ”hoppas det går bra”

marathonlabbet skrev ” bra med typ 2×30 min”

och den där kärleken svarar också med många långa rader. han frågar inte om löpning, han frågar om uppsatsen..så tillsammans med bönderna i högläge så börjar jag även skriva på problemformuleringen till Pm:et.

ingenting motiverar så mycket som bonde söker fru? varje höst. så enkelt- som löpning. så äkta som löpning. så sann kärlek som löpning..

o toppen på allt när den där drömkärleken skriver igen. o säger att även han njutit av löpningen idag.

o dit ska jag o springa, leende och kravlöst mot nya 5-100km drömmar.

onsdagen från en toalettmardröm till en tröskeldröm.

måndagen 25km i 100km pace

tisdagen simning 3200m på morgonen + padel kväll

onsdag dubbel tröskel totalt 25km och 100min 40min 4.40 + 60min 3.40!

imorgon är det simning igen ca 3km. söndag i Cannes- för lisa KAN. Frankrike och fina exklusiva Cannes 30km o kan simma 9km i havet.

idag, en dag att inte spola i toaletten! badet är rent. Lyckan i leendet och ben. kram från leende tröskelbenen och ett tips till er träning (minus bajs/skit- även om det är lärorikt!)