Det stora Lisaleendet 2019 som aldrig slutar skina!

Solen slutar skina tidigt igen. Det blir mörker och vinter. Men motivationen trots mina ”otroliga prestationer” vill inte sina.

Kombinationen av belöning, återhämtning samt satsning med ännu en grundträning mot framtiden har upplevts och genomförts i Lofoten

14 dagar. Lisa i Lofoten. Nordnorge

Lisalivet bestod av

Löpningen

Uppsatsen

Återhämtningen

Summerades till en rekordvecka mängdmässigt med 211km ! wow vad häftigt! Fysiskt och psykiskt var svaret leende.

Det viktigaste i Lisas grundträning är att det är timmar som läggs ner, gärna mycket, mycket mängd lågintensivt, mer backe och motlut eller som i Lofoten i tung snö, när det är fart kvalité tro på det och kör lååånga trösklar, va noga med yoga och styrka samt att få vila, vila + sömn o bra kost så kroppen suger upp allt bra du gör. ingen stress, upplevelser och harmoni.

En viktig insikt – Att kunna leva och uppleva detta Leende Lisaliv och Lisalöpning är det som är viktigt. Livet blir rikt på riktigt!

Att kunna springa, känna sig stark, oövervinnlig och leende överallt i naturen!

Att tiden du lägger ner ger priser, meriter och stora prestationer är såklart en stor bonus och belöning

Men vad betyder det-när du bara ÄR och UPPLEVER det här som jag nu inte väljer att dela i ord , utan i mina bilder.

Snömonster, att inte ha någon tid att passa så 2mil på morgonen känns självklart(-lycka för Lisa), leende, mörker, vyer, backe, tystnaden eller det magiska ljudet i rosa sudio,brunost, böcker, ett av de bästa Lisaultrapasset i historien, utflykter.

Känslan att komma hem igen. Lika leende den. Fortsätta ha mod i uppsatsen och att följa modet, tryggheten och tron att #alltärmöjligt i Lisalivet och träningen.