HÅRTxLUGNTxVILAxDJUP

En prestationskod.

Cause I am fragile
I am hopeless
I’m not perfect
But I am free

Ett av alla ord hjärnan har fått lära. Ögon och sinne le av.

En tår. En tår av Lisalycka. En tår av att allt går. Lisalöpningens få år och fortfarande bara 26år.

VMkvalnummer 2 . För att detta har publicerats av friidrott.se

http://www.friidrott.se/elit/uttag/Ultralopning-20.aspx

KROSS. Jag gjorde alltså 7.58.12 på kuperad 20×5 km slinga i spöregn, sprang mestadels helt ensam. 8.05.00 är tydligen kravet för att vara tillräckligt bra för stora världen och VM på 100km. Jag är INTE uttagen. Ingen är det. Jag vet heller inte om mitt resultat är tillräckligt aktuellt. Men 100km. 100km jag har föralltid styrkan, känslan! Ja WOW klarat Vm-kvalgränsen, i en andra distans inom 2 år.  Jag kan inte påverka mera än det jag gjorde, jag sprang!

Make believing
We’re together

Såklart en dröm, hoppas att jag Elov och Linus får stå där den 12e september efter vad vi gjorde så starkt i Ljungskile. Jag har en plan med delmål på vägen dit. Men ingen av oss vill springa 100km igen, man blir sliten, bränd. Men besked nu och gnistan skulle bli mer tänd att försöka göra samma eller bättre prestation igen. Tillsammans dessutom.

It was all that I wanted

Jo, trots blodet, smärtan, tårarna, bajset, kisset, alla känslor. Blodblåsor. Kramper efter. Vill Lisa springa 100km igen. På Vm. För hon har kapacitet och kommer lära massor med sin unga unga ålder. Jag tänker faktiskt att jag kan springa minst 20 år till. Om 20 år är jag 46, en åder som absolut finns på dem på Vm 100km.

I’ve been walking around all day, waiting
And waiting is all I seem to do
Psykologiskt och fysiologiskt kan jag inte göra annat än att le. Påverka nu. Leva och må bra.  Att gå och vänta är inte smart. Blir det ett överraskanade hurra , kommer jag såklart bli glad.(läs ÖVERLYCKLIG)
Annars följer jag min lugna, kravlösa leende plan för 2020
Får jag springa, yoga, simma, läsa, vila, äta, umgås socialt och sova skönt varje dag är jag glad!

But this time I’ll just have to
Yeah this time I’ll just have to

Cause you know I believe in you

Men jag hoppas ni tror på Lisa100km igen. Det kräver tid. Tid för mental och fysisk förberedelse och dessutom har jag lika stora möjligheter på Marathon och andra distanser också.

Till verkligheten och veckan som gått samt nuet.

Måndag Började mjukt med djup i poolen.

5000m .

Ganska hårt egentligen så då är Hårt och Vila i symbios. Fällde en tår då cancergalan jag såg.

I’ve been walking around all day, thinking

Tisdag Löpning x 2 på tisdagen enkla 8km x2+ tillägg med backe och spurter.

Onsdag var det simning x2 istället och fin Lisas leende coaching med Esther.

Torsdag coachlöpning och falafelbarens hummustallrik. Bord med böcker.

Fredag fick svar på lugn löpning några dagar. Därav riktigt bra leende fart på dubbeltröskel. !0km 3:30-3.20 och 5km 3.30-3.25 med upp o nedvarvning samma band så mycket mental träning:)

Däremellan vad som verkligen är viktigt i livet. Utflykt till uppis och överraskning för Linnea<3 Annars var temat snygg i håret, köpte en kvinnlig löperskas ”hårinpackning” i Uppis, hummus-pb och messmör natur!

Lördag 

Återhämtning på västerbro till magisk solstigning. Pratigt, flowigt, trevligt och gott. Älskar löpning och allt som blir möjligt i livets alla sammanhang med den.
Touch me now
I close my eyes
And dream away
It must have been love, It must have been love.
Yoga på kvällen.

Söndag

Jobb med coaching och ännu en flowig morgonrunda. Sedan bestod dagen av ikigailäsning, återhämtning, söndagmyset med yoga och badet. 30min yoga dagligen har utförts sedan 1a januari. Yoga home adrianne (Youtube)

Måndag

Leende Lisamåndag. Startade så tidigt. För svettigt, modigt brant och roligt backpass i access rehabs gröna hörn.8,9,10 %lång klättring mellan relativt hög distansfart. Direkt massage med Mia, god frukost och prat som alltid inspirerar.  Tack Mia för du är solrosen i mitt liv. Med kunskap, förstående och trygghet.

Fortsatte till lugna poesihörnet på drömbibblan för att återhämtas och inspireras mera. Innan den leende lyckan med lattefika och konstant tjatter med Frida. Tillsist var även cykeln äntligen på plats. Mina problem jag haft att montera detta..är inga detaljer att nämna i idrottssammanhang haha!

 

Tisdag

En flygande morgonjogg på stigen trots vinden som pinade.

Opponeringsskrivande och grönt yogahörnfixande. Njöt av sena långfrukosten med favoriten rågbröd, avokado och tahini.

Föreläsningar om den vegetariska kosten som inspiration och återhämtning. Tips https://www.kfstockholm.se/konsument/se-vara-seminarier/vego–idrott–sant/ 

Sedan lite förväntansfull och nervös inför trainerdebuten. Som blev så himlans bra , svettig och rolig. 15 grader i start 18 när jag var klar med 60min med 4×4 tröskel +4×1 max. Så speedad och glad att jag moppade hela golvet med vårdoftande såpa 30min efteråt.

I turn to water
Like a teardrop 
And it’s hard 
I dream away

Som större kvällsmål åt jag en ny god hummus i plåtburk, falafel, frästa majs,ruccola och böngroddar. Lite extra rågbröd till samt efterätt med banan, granola och nötter.

But you’ve made pain into something I could touch
And I bet you are sweet and hard to get over
So I’ll cry and people will stop and stare
Now that’s okay, let them stop and stare

 

Vild , modig och lycklig. Dream plan do.

En bild jag tittat på. Min första 50km ultra på eget mod i min paradisskog. Sommaren 2015. Snittade alltså 4.50/km (skrivit att ja dessutom lät klockan rulla i mina energistop?!?) i hetta, oerfaren redan då .Lycklig, modig och vild då, precis som nu.

It must have been good
It must have been love

Hade inte planerat att vakna 04.00 idag onsdag. Men då hann jag skriva klart och mysa i ottan. Nu är planen att morgonsimma! På Gih badet .

Det är värt att åka dit supertidigt. För

It’s where the water flows
It’s where the wind blows

För sen är en viktig studentdag då opponeringen och det slutgiltiga steget med uppsatsen ska genomföras.

Kommer fortsätta med min dagliga yoga home och ser fram emot leende löpfokus torsdag-söndag.

Sedan drar mina 2 kurser igång som vanligt på måndag. Mars, april, maj, juni praktik dagarna långa

 

Nu är klockan 05. Godmorgon!
Somnar kanske 7.58 eller 8.05 ikväll efter 100% Lisaliv!
Inspiration från två låttexter
https://www.youtube.com/watch?v=g6hI55YSW_c&list=RDg6hI55YSW_c&start_radio=1 
https://www.youtube.com/watch?v=mzfNU76f2V8