Jag ligger med benen i högläge. På fötterna mina tåspridare i silikon . I kroppen och sinnet 30km med 4x5km progressiva 4.40-4.08 o 8km i 4 tempo . Ännu ett långpass i bra fart för att vara Lisa. Antal långpass i mitt 27 åriga liv måste vara tusentals.

0

Här en bild från en dag när ja behövde andas nya starka andetag. I mitt paradis trivs jag🍃🌳

I juli augusti 2 stycken riktigt kvalitativa för att vara Lisa. Som gärna springer lugnt och långsamt i skogen. Men det går att kombinera. Att leva livet fullt ut. Så projektet med att springa östgötaleden är och har verkligen varit i rullning hela sommaren. Dess kvalite är dock inte lika len som löpbandet. Allt ifrån magisk till helt omöjlig att hitta och se. Stig, kalhygge, kupering. Roligt! Djurliv. Alltid utmaning. 140 mil som Lisa betar av bit för bit!

Igår rullade även cykeln 75km på morgonen o 50km på kvällen över 5h och däremellan energi och firande med min numera 65åriga fader . Jag älskar friheten, kyrkorna, tystnaden och tryggheten som slätten har. Metropolen grebo är faktiskt världsklass för en idrottare i klass som dock aldrig stannar och köper glass när hon cyklar 😅

Idag består energipåfylling av ny muesli som gett mig magiska produkter för livet, löpningen o återhämtning. Dessutom en så praktisk bägare att ja med i farten då livet är aktivt o energikrävande. Använd koden så får även ni rabbatter o gåva http://www.mymuesli.se/lisaspring

 

Mer om denna bild kommer nedan…

Jag fick i början av juli tendens till svårt att sova. Nacksmärta. Inget snack om saken att borrelia nummer 2 i livet var orsaken o ja är nu stark som knaprar 30 tabletter 10 dagar.
Tacksam.

Vild modig lycklig.

Smärttröskel.

Och Wow! Känslorna kring swimrun har varit allt från omöjliga olyckliga tårar då ö till ö 2020 blev inställt vilket vi kan acceptera. Dock är det inte okej att låta över 150 lags största drömmar i livet man kämpat för gå förlorade då man gör ett helt fruktansvärt väl att stryka våra platser vi tagit oss till genom tuffaste kval.

Därför är styrkan att jag o per i lag Ica maxi linköping/ nocout. Gick och vann hela rubbet av hasselö challange 2020 . 36 km teknisk traillöpning på obanat o klippor med ca 4km simning i havet.

De va roligt. Vi va leende. Och det var en riktigt viktigt seger för hela livet faktiskt.
Första kvinna i mål. Av alla. Tacksam atr ha per vid sidan han var urstark! Alla timmar i bassängen fick sin belöning och det var en otroligt vacker o välordnad tävling som blir ett minne för livet.

Som ja heller aldrig kunnat vara med på dels för tron inte funnits på mig själv som swimrunner men också all löpning som varit som elitlöpare i augusti.

Inspirerad av Laleh som mycket lägligt släppte låten vatten dagen innan. Ett hav, vi går i land!

Denna vecka går låten The day i day på repeat. Med ledorden.

I live my life to the fullest

I run my race in grace

Till the day i die

Speed through life like a bullet.

Det är faktiskt ett fantastiskt Lisa år. Rekord på 50km bislett, världsrekord 6h löpband samt vinst i hasselö challange.

Alla upplevelser på östgötaleden och magiska äventyr med kropp och sinne i natur.

Nya utmaningar med att min coaching och @lisasleendecoaching växer med nya adepter samt utveckla de ja känner mer väl numera, jag är under process för att viktigt viktigt ja livet på riktigt arbete som personlig assistent. Samt att jag har fler drömmar och mål i sikte i livet som löperska.

Så valet att ligga kvar i soffan och chilla. Lösa böcker.  Vila.Vore faktiskt okej.men det är inte så Lisa lever sitt leende liv fullt ut. Mer historik att skriva . Helt på mitt vis.

Podcast och sommarprat går på för fullt.Annars inte så höga krav. Viktigt att bara va.

Njut av bilder och lite kort reflektion med denna text  från sommaren hittills och så springer Lisa alltid vidare:)

 

Här en bild när Christina och Magnus var helt fruktansvärt bäst på ultra i helgen! Glad att de stöttar och skrattar med mig på alla sätt!

Och här någon av alla kyrkor ja sett när ja äventyrat på leden..:)