Lisa Ring Sevedeleden 54.4km riktig tid 6.11.11 ons 23sep 2020 Unsupported👌✌♀️🏃‍♀️En av löparlivets mest leende dagar ever! Kvinnokross av tidigare manliga FKT på tiden: 8.15.07✌😀♀️ Helt ensam. Helt tyst. Friheten. Solskenet. Klättringen. Fåglarna. Vattnet. Färgerna. Leende utmaningar. Spänger. Grottor. Klippor. Stängsel o klättring över och under. Busch o kalhyggen.En lätt ryggsäck denna gång sköna skor o galet bra väder.

Energi : PF tisdag o stor kolhydratmiddag m pasta,potaris från landet o pappas hålkaka. Ingen frukost kaffe 3dl o vatten med 3mil kvar 19 kvar ( Dödstörstig då) med 5 km kvar en hallon gel från enervit. PIGG hela vägen! FKT rapport 🙂
Vaknade med en ävenyrskänsla ja önskat. Sovit ut o körde bil dit med sspp. Magisk dimma och färd . Kom fram till kyrkan och startade banan. Första milen- hade flowet trots tröskeln från gårdagen. Tankarna lugna. Andningen. Naturen. Njuter av livet. Peppas av Adina och mobilen får va lite med med bilder och filmer detta fkt äventyret. Naturen , stig och väg varierande. Ultra ultra magi ja kallar det. Färger. Stig. Tystnad ensamhet och bergsbestigning.


Mil 2 – kommer ta endel tid. Magiskt med en brant klippa och långa spänger. Tid. Att ha tid upplevs som frihet . För det är ingen tid ja vet då ja bara låter distansen och banan ticka ner mot målet. Ser bara pilen följa banan samt distansen minska. Nya ultralärdomar. Springer förbi en kyrka. Innan det lite probelm med att hitta. Frågar en fmaolj vid en gård. Det är varmt och vid 30 km. Busch. Stigning. Men det är faktiskt otroligt roligt hela dagen!
Mil3 tar de lugnt klättrar och tar mig fram. Lugnet och Lisa kan. Doppar mig i en sjö och dricker mer. Vackra stugor och hus.

Hittar så mkt flyt och energi av vätskan. Benen ler. Fåglar. Dippar inte . Trippar vidare.Några av äventyrets höjdpunkter där ja passerar en spegelblank sjö. Samt klättrar uppför en höjd och får magisk utsikt.
Mil4 mellan 30-20km har ja haft flowet och sprungit riktigt bra. Hurra! Ett parti här som typ är omöjligt och ta sig fram . Tar lite tid. Blir återigen mycket varm. Törstig nästan till panik. Finner tillsut en göl vars vatten som ja häller över mig och ja oavsett bakterier så måste ja dricka de. Sen blir de återigen klättring med rep. Men belönas med magiskt trsilparti med fina lavar och hällar och de går nerför . Glad! Får hejarop av vandrare med 12 km kvar då de varit brant stigning uppför.
Mil 5 börjar närma sig och det går enkelt då de faktiskt är en skogsväg. Ropar till en man i ettt hus att ja snart kommer komma fram . Haha tänkte säkert han. För kvar var en rejäl rejäl brant. Men häftiga grottor och allt. Gick. Kröp och tog mig fram. Men stolt att ja inte bröt ihop alls. Klättrar upp till höjden. Springer ner och får plöja typ massa kalhygge där även han som gjort banan sprungit lite fel. Når slutet av banan och springer i flowet och glädjen in i riktig el ( elstängsel) heja mig. Når kyrktoppen och får samtidigt ett fint sms av A som säger att allt gått bra med vikarien idag🍁❤🍁

Vaknar i paradiset torsdag. Yogar utomhus 20min. Kroppen känns prima. Fixar ärenden o kommer tillbaka till lägenheten ja ej varit i sen fredagen. Får lite ordning på livet o åker till jobbet. Världens mest leende jobb. Får ord av A som gör mig rörd till tårar.

På torsdagskvällen sjunger vi kör. Per s ställer upp o hjälper mig med logistiken.

Fredag igen. Ska ja klä ut mig 100% till temat sporty på jobbet?  Och Sen ta min sportiga Volvo s 60 till …Helgen som spenderas i Huddinge med min bästa vän adina ❤🍁♀️🥳 trots de inställda swimrunnet på utö. Vänner o natur o leende äventyr kan man alltid lita på 😍