Vaknar 06. Städar lite. Vattnar blommor. Kaffe. Lyssnar på ”Nyfiken på” med Kristin Kaspersen. Om hjärnan. Dopamin. Oxycytin.

Har nästan 12h tuff träning i kroppen måndag- fredag. Kvinnokroppen mår prima. Häftigt. Håret sprakar som höstlöven.

I bilen. Kör fel. Typiskt. Som vanligt till Toyota där man sommarjobba för ett decennium sen. Når Vifolkavallen. Där man drömde om fotbollslandslaget.

Minnen. Dags att utforska och lämna leende spår. På nya rundslingan i Mjöööööölby. Svartklädd. Fryser. Det är inte sommaräventyr i oktober även om man vill. Tystnad. Startar.

Tystnad. Vaknar.

Tröskelbenen från freda’n startar och når en allé. Alé! Alé! Lisa. Sprang fel under trädkronorna. En ladugård där ingen va vaken där låg. Sedan in i en lerig härlig sommarhage. Rätt stig å’ givetvis. Kul! Jag är ungdjuret. I Sya kan och bör man mätta hungern på veganska New doors Bahnhof. Men det har ännu inte öppnat.

Jag får nöja mig med en skidstadio eller mer passande efter en vecka med 8 åringar,- en pulkabacke utan snö.

Lämnar spår genom att springa en rundslinga som tydligen fanns på Strava. Gött och va queen här då

Nej- De tänkte jag inte på. Kan inte tänka så i kravlös naturmagi. Bara på att det var totalt magisk skog. Springer fritt. Andas. Friskt. Men det var ganska varmt endå. Gnor på backe upp och backe ner. Kämpa på ’Hej och hå’. ”Vad fint det är” utbrister jag, leende löperskan till de flertalet vandrare som faktiskt är ute.

Plötsligt tillbaka i Sya. Det var tydligen en liten loop. Kikar kartan på telefonen och får helt enkelt spana mer efter det orangea än det otroligt gröna magiska i skogarna. Stigarna. Som även sprider de goa höstdofterna. Hittar rätt stig mot Mjölby. Stock och sten. Trailmagi! Det blir 2 mil tillslut. Jag är magnifik. Tillbaka på fotbollsplan där man sprang som barn. Nu leende marathon/ultralöperska jag vara. Håret det sparas. Långt, långt ,leende långt. Något stort på gång?

 

Rätt mental inställning ingen dröm ska kapas eller klippas av.

 

Bilen tillbaka. En rundslinga östgötaled käkad. Alltid nyfiken på att ensam löpa. E4an är rak tillbaka de ska man väl klara.

En god mysig brunch käka hemma i nystädat. Under filten en varm massagekudde från flowlife innan nästa pass. Med koden LISASPRING10 får du rabatt på allt på flowlife.se.

Leende äventyrslördag🌳💪💕🏃‍♀️🍁