Lisa springer vidare och växer 76.4km till 🤩

Världsrekord 2 eller 100 jag. 100 tystnad igen. Leende dag och lärdomar. Ett steg i taget alltid älska Lisalöpningen ❤💪♀️🏃‍♀️ Blev inte 100 km men tron att de kan gå när det sker igen är riktigt leende välbehövligt stärkt. Så jävla GLAD. För hur jag lyckades igen mentalt. Att ha lyckats med energi innan och speciellt sömn ( somnade 20.30 o sov chill med snooze till 6.40)  Känna att ja e stark de timmar de gäller liksom !Trots strul med bandet efter 30min. Ledde till byte. Mentalt bara nej tänker kanske många men jag i de en mening. meningen va att ja trots dålig tro på min form att ja skulle springa snabbare så sprang finare i 4.34 tempo. Hanterade lidande med tån tidigt. Skav mellan benen. Illamående samt kramp-ryck i höger ben redan innan 40km. Ställde om o bara 75km gäller. O de blev så roligt! Världsrekord igen. O jävlar ja mår fint nu Wow . Lärt mig ännu mer om hur jävla grym och uthållig jag är. Steget ser tydligen lika ut efter en mil som efter 70km Mentala strategier och va omgiven av rätt leende människor. Känslan att  nå 76.4 betyder allt mer än världsrekord som e en grym leende bonus. Tack LLSSWR o Leende Lisa ❤👌😁💫   livet fortsatte som vanligt på jobbet torsdag fredag. Underbara A.  Lördagen spenderades utomhus med en magisk och lång ensamvandring. Mellan borghamn och Vadstena.  Faktiskt 24km. Så veckan slutade liksom med 100 km endå! Allt går med berså. I berså kopp startade söndagen . Starkt kaffe tidigt med Albin. 1h trainer till skidskytte och inspirerande Stina. En mysig modig tur utomhus. Pyssel med växter. Rens i garderober och höra röster från dem som betyder mest.  Njuter såklart att onsdagen blev en rekorddag. Men njuter mest av att känna en stor leende känsla av Lisalivet.  Att alltid kunna springa och känslan av att fortsätta växa mer än 76.4km är möjlig! Kanske ett äventyr redan sista dagarna av året? Jag har mitt mål att springa längre o längre varje år. Alltså över 101 nu..

På ultramarathon o deras pod kommer det en intervju i nästa vecka .  Ett avsnitt tillsamman med min egen idol o förebild. Sveriges absolut bästa kondiutionsidrottskvinna Tove Alexandersson. Wow. Nypa sig i armen o lyckotårar.

Imorgon springer jag hursom igång en ny period med bara mina Lisasdrömmar stöttad av de som accepterar förstår och ler av mina drömmar!  Sen åker jag och jobbar på världens mest leende jobb.  Nu sipprar jag vin. Ler och känner mig lycklig. Alltid 100 jag, Lisa. Det, precis det som är viktigt ♀️❤🏃‍♀️

2020-11-15T19:14:38+01:00 november 15th, 2020|