VĂ€rldsrekord 2 eller 100 jag. 100 tystnad igen. Leende dag och lĂ€rdomar. Ett steg i taget alltid Ă€lska Lisalöpningen ❤💪♀️🏃‍♀️ Blev inte 100 km men tron att de kan gĂ„ nĂ€r det sker igen Ă€r riktigt leende vĂ€lbehövligt stĂ€rkt. SĂ„ jĂ€vla GLAD. För hur jag lyckades igen mentalt. Att ha lyckats med energi innan och speciellt sömn ( somnade 20.30 o sov chill med snooze till 6.40)  KĂ€nna att ja e stark de timmar de gĂ€ller liksom !Trots strul med bandet efter 30min. Ledde till byte. Mentalt bara nej tĂ€nker kanske mĂ„nga men jag i de en mening. meningen va att ja trots dĂ„lig tro pĂ„ min form att ja skulle springa snabbare sĂ„ sprang finare i 4.34 tempo. Hanterade lidande med tĂ„n tidigt. Skav mellan benen. IllamĂ„ende samt kramp-ryck i höger ben redan innan 40km. StĂ€llde om o bara 75km gĂ€ller. O de blev sĂ„ roligt! VĂ€rldsrekord igen. O jĂ€vlar ja mĂ„r fint nu Wow . LĂ€rt mig Ă€nnu mer om hur jĂ€vla grym och uthĂ„llig jag Ă€r. Steget ser tydligen lika ut efter en mil som efter 70km Mentala strategier och va omgiven av rĂ€tt leende mĂ€nniskor. KĂ€nslan att  nĂ„ 76.4 betyder allt mer Ă€n vĂ€rldsrekord som e en grym leende bonus. Tack LLSSWR o Leende Lisa ❤👌😁💫   livet fortsatte som vanligt pĂ„ jobbet torsdag fredag. Underbara A.  Lördagen spenderades utomhus med en magisk och lĂ„ng ensamvandring. Mellan borghamn och Vadstena.  Faktiskt 24km. SĂ„ veckan slutade liksom med 100 km endĂ„! Allt gĂ„r med bersĂ„. I bersĂ„ kopp startade söndagen . Starkt kaffe tidigt med Albin. 1h trainer till skidskytte och inspirerande Stina. En mysig modig tur utomhus. Pyssel med vĂ€xter. Rens i garderober och höra röster frĂ„n dem som betyder mest.  Njuter sĂ„klart att onsdagen blev en rekorddag. Men njuter mest av att kĂ€nna en stor leende kĂ€nsla av Lisalivet.  Att alltid kunna springa och kĂ€nslan av att fortsĂ€tta vĂ€xa mer Ă€n 76.4km Ă€r möjlig! Kanske ett Ă€ventyr redan sista dagarna av Ă„ret? Jag har mitt mĂ„l att springa lĂ€ngre o lĂ€ngre varje Ă„r. AlltsĂ„ över 101 nu..

PÄ ultramarathon o deras pod kommer det en intervju i nÀsta vecka .  Ett avsnitt tillsamman med min egen idol o förebild. Sveriges absolut bÀsta kondiutionsidrottskvinna Tove Alexandersson. Wow. Nypa sig i armen o lyckotÄrar.

Imorgon springer jag hursom igĂ„ng en ny period med bara mina Lisasdrömmar stöttad av de som accepterar förstĂ„r och ler av mina drömmar!  Sen Ă„ker jag och jobbar pĂ„ vĂ€rldens mest leende jobb.  Nu sipprar jag vin. Ler och kĂ€nner mig lycklig. Alltid 100 jag, Lisa. Det, precis det som Ă€r viktigt ♀️❤🏃‍♀️