25/30 tabletter och jag har tagit mig framåt i skogen.

Skrivflowet som uppkommer efter att ha tagit mig framåt med min bästa träningvän någonsin i skogen ikväll.

Jag kunde röra mig framåt 8.1 km igår också samt har transport-cyklat cirka ett marathon . Simmat 1500ow med snyggo, samt 2000m solosim från kant till kant bredvid en tant på tinnis. Förra veckan tränade jag inte alls.

Såhär skrev jag om kvällen samtidigt som jag sitter med benen i högläge.

”För jag får uppleva livets och löpningens alla färger med dig. Då får det bli strava oranget och en KRONA PÅ VERKET! Fast fortsätter ha paus. Men för att jag nu har 49/50 sjöar i mitt leende projekt. Sanna färger. Det går alltid framåt med dig! en ny resa har startat. Cyklade även hem. Skrivflow så blir ett blogginlägg”

Jag har sprungit med dig tusentals gånger i skogen.

Första gången som för alltid har avtryck är när jag slog distansrekord en het sommardag i Kolmårdskogen. Jag nådde över 30km för första gången.  Fick in en tagg av något giftigt i höger smalben, åkte till  Norge och flög över ett styre i downhill-cykling och fick ännu mer skit i såret. Vandrade med varigt ben i Joutanheimen och på bussen hem hade jag en eventuellt pågående blodförgiftning och hamnade på akuten med extremt låg puls hos en sjukt snygg läkare.

Jag dog inte och stunden i skogen med Per tog mig framåt den sommaren.

Detta var sommaren för SJU år sedan!

 

Tillsammans har vi upplevt Blodrött. Bajsbrunt. Fästingsvart. Sjögräsgrönt.

Badmössarosa.  Solskensgult. Ångestgrått. Himmelblått.  Hjärtekrossviolett och vi har i alla våra 5km bana, 100km, ironman, swimrun, ultratrail, bergslopp, halvamrathon, marathon, natur och fjällprojekt  varit alla livets färger och bäst!

Ja vi har pratat och sprungit och swimrunnat allt genom livet sen sommaren 2014.

Du har stöttat mig i mitt projekt med Östgötaleden

och nu skrev du så fint att

”springer vi här så får du 4 sjöar”

så idag hämtade du en trött penicellin-tjej efter jobbet.

Som nu har jag sprungit runt hela 49 sjöar i östergötland och målet är minst 50

livet. livet är häftigt!

och ännu häftigare med en äkta träningsvän som väljer livets sanna hjärtslag och springer i skogen med en borreliasjuk tös istället för att springa Sm.veteran på 10km het motorbana.

du har fått mig framåt efter varje borreliabett och tagit mig till nya rekord och kransar.

ibland blir jag arg och sur på dig. men de tror jag du märker över messenger. men med äkta vänskap och meningsfullhet är det också viktigt att alltid vara sann.

när jag fastnade i ett staket och fick djupaste hål i benen 2019 och hade även då kunnat förlora benet, vågade du fortsätta springa bakom mig trots att det måste sätt skrämmande ut.

och mina ruttna fötter har du med sett.

du är driven. envis och lever med äkthet genom livet.

du vet allt om mina hjärtekross och tinderflörtar.

jag vet allt om dina drömmar, hus, hundar och brudar.

vi har nu solbrända hudar och lerigt ljusbruna fläckar på benen!

för vi har sprungit en magisk runda i skogen i livets alla färger igen.

idag fick du äran att springa i eldigt oranget med vårt nya samarbete med Merell!

jag har sprungit med Moab Flight som är en fantastisk sko som jag vill vara länge i och har använt för flertalet fkt.

och vi kommer i vår träning mot VM ö till ö också springa med skorna MTL skyfire ocr

med fantastiskt grepp och per sprang stabilt och snyggt på stigen med dem idag.

 

Detta kommer bli min livs mest leende VMsommar.

tacksam för varje andetag.

en gammal klasskamrat fick inte uppleva sitt barns andetag.  folk som ville hoppa fallskärm fick avsluta sitt liv istället för att flyga

JAG FÅR LEVA LISALIV.

det finns otroligt många sanna , leende färger att uppleva tillsammans.

nu har jag bestämt mig för att uppleva sjö 50. som firande för jag överlevt 30 tabletter.

leende, leende framåt . vi mot vm! resan är målet- gärna en resa genom skogens alla färger och sjöarnas kristallklara källa.