SöndagssolnedgÄngen.

Ensamheten.

212.1 km i Lisabenen.

For life!❤

Orden hÀr, har blivit saknade.

Det har hÀnt allt och ingenting sedan Götet.

Ord har skapats i boken, pÄ coach-jobbet med planeringar och möten.  Mellan mig och stora kÀrleken samt familjen.

Allt Àr som vanligt egentligen!

Vild, modig, lycklig.

Springer, ler och lever Lisalivet.

Sedan Ären 2014/2015 har löpningen varit Lisalife. SÄ liksom , varför inte fortsÀtta med det som prioritet i life ??

Tacksam!

För att jag har klarat mig frÄn Covid,( hittills, peppar, peppar ta i trÀ..)

För att kroppen pallar, en fjÀrde borreliacomeback.  #nevergiveup

För att med en osÀker pandemi, slit och annat viktigt och spÀnnande i livet.  MÀnniskans naturliga lathet , hur kÀnner man sig stÀndigt motiverad??

Sen kan man ocksĂ„ sĂ€ga att mina tre unika SM medaljer pĂ„ olika distans, vĂ€rldsrekord , 3VM och massor av segerkransar och banrekord kanske inte var riktigt vad jag hade berĂ€knat nĂ€r jag Ă€ndrade om frĂ„n att spela fotboll till att springa lĂ„ngt sĂ„dĂ€r för 8 Ă„r sedan? Är nöjdhet en typ av lathet2? Men trots det och…

KĂ€rlek!!!

…SĂ„ har det Ă„ret 2022, börjat sĂ„ som alla andra!!

Löpning Àr ju det bÀsta Lisa vet.

 

Föralltid? Och gör att jag  jag har just all framtid framför mig, i lugn o ro.

Lindholm började som 28 Är, Forsberg bytte till skidskytte nÀr hon va 27.

Nu Àr föralltid nu och att vara i stark leende form Àr ocksÄ lika stort som the power of love och ljuvligt?

För löpning Àr det bÀsta Lisa vet2

Livet det ger – löpning Ă€r hĂ€lsans power, den naturliga rörelsen. Allt jag fĂ„r se och kĂ€nna med alla platser, Ă„rstider varierar och slutar aldrig förvĂ„na och gjĂ€dja mig.

Upplevelser- psykiskt och fysiskt men framförallt naturen och med rÀtt mÀnniskor.

KÀnslor ja, endorfiner, avslappning, eurofi, dopamin, lycka, trötthet, kÀnslor i oÀndlighet.

Mental trĂ€ning – att springa med huvudet.  Löpning Ă€r aldrig rensa negatibitet o stress för mig det ska vara stĂ€rkande lycka fysiskt o psykiskt.

Min tĂ€vling – tĂ€vlingen med mig sjĂ€lv  den som finns i livet och Ă€r den som Ă€r helt given.

Utveckling – precis som stegen gĂ„r framĂ„t i löpning sĂ„ för den en mĂ€nniskas utveckling framĂ„t pĂ„ alla plan, en sak som jag Ă€r helt sĂ€ker pĂ„!

Nyblivne OS konungen har sÄ rÀtt i sin dokumentÀr, kÀnn bara pÄ orden

” idrott Ă€r till för att utveckla sig sjĂ€lv, anvĂ€nda sin kropp och mĂ„ bra”

Detta har gjort att min utveckling,  anvÀnda min kropp och mÄ bra  har gjort att  jag sprungit mÄnga FKT- sÄ mÄnga att jag Àr den bÀsta och meste kvinna i norden, pÄ just det ( fastset know time, snabbaste tider pÄ olika vandringsleder i vÀrdlen)

Just nu 13 stycken LisaFKT!

Gratis och covidsĂ€kert. Äventyrligt, en utvecklande utmaning.

Perioden frÄn december till första dagarna i februari Àr alltid satsningen mot Bislettt  2020 som ledde fram till det kÀnda ultrarekordet, slog det med 7s och blev nÀst snabbast pÄ 50km i Sverige, fast i minnet.

Vad stod de nu pÄ pappret med mÄl, pÄ bordet för denna perioden 2022 som ocksÄ fortsatte prÀglas av mycket covid..??

”Leende grundperiod” igen?

Möjligtvis..för..

Denna springande donna har osande OS form, lever livet som en sann dröm.Sedan december har trÀningen strömnat som en drömström.

( sÄklart hÄrt sant, fokuserat jobb med fysisk trÀning, mental trÀning, kost och sömn dagligen)

SĂ„ kĂ€r i honom.  Har gett kraft. FörstĂ„else och acceptans ❤ Handlat och peppat.

SĂ„ kĂ€r i kontinuiteten och kĂ€nslan av att le och va stark I det mesta jag gĂ„r igenom i livet🦸‍♀️

December

Blev en springande julkalender.

KlÀmde av alla luckor pÄ 12 dagar!

Fick igÄng att Àlska löpning, samt kontinuitet och flow i kroppen.

Grövelsjöndrömmen

Var verkligen drömmen.

Daniel Adams ray:s skotthÄl i öronen med fullmÄnen och pannlampa tidigt i kylan pÄ morgonen.

Backar.

FjÀllÀventyren.

Varma bastun.

Pappa.

Godaste maten.

Luften.

Januari

Blivit enligt

18mil

+15mil

+15mil

NĂ€stan 14 mil

Med enkelhet med raka trösklar, tusingar, mycket mÀngd, styrka och ett vÀldigt fint FKT runt tÄkern.

Dessutom Yoga dagligen med fantastiska Adrianne och Ă„rets tema Move. La cirka 15h pĂ„ yoga i januari. Ångrar det aldrig.

TrÀnat allt ensam förutom lurat med han pÄ 3 rundor!

875 km pÄ 36 dagar

24.3km i snitt per dag Àr en period i livet att evigt vara tacksam, stÀrkt ( o lite bara lite stolt över)

Februari

(Samt 2 sista dagarna i januari)

212.2 km alltsÄ 3 mil  snitt dagligen

MĂ„ndag –

Morgon – +16km soligt Ă€ventyr i skönt vinterksrip i Sjöbo knĂ€ppan Motala samt yoga

KvÀll- kvÀll ca 10km med Robin, 5km ensam mys med pannlampa pÄ kuperade landsvÀgar pÄ slÀtten samt yoga

Tisdag- 20km i snöyra, kuperat pĂ„ morgonen – ensam distans ca 12 km pĂ„ eftermiddagen med lite fartökning ,bĂ„da passen i Motala

Onsdag- ca 16.3 km i kallt, krispigt och halkigt utforskande av dynudden i Motala . Lyxlunch med pappa innan 20km ensama tysta meditation-kilometer runt om hela Linköping

Torsdag – löpband 20km pĂ„ morgonen,  13km pĂ„ eftermiddagen lĂ€tta ökningar i passet

Fredag – löpband med fartlek 22km pĂ„ morgonen,  10km Ă„terhĂ€mtning u mörker och spöregn lĂ€ngs stĂ„ngĂ„n pĂ„ kvĂ€llen men pepp av R och energi av mamma.

Lördag- löpband i kÀllaren 90 min progressiv distans 19.4km, 13 km i sÀllskap av robin en mysig tur i Vallaskogen ( vaknade innan 04 denna morgon men kÀndes fint bÄda passen, valde att gÄ o lÀgga mig kl 20, lördag kvÀll..)

( 6 dagar o 200km)

Söndag – 12km med 5km rak tröskel pĂ„ morgonen. Inte alls dĂ„ trött som jag trodde pĂ„ eftermiddag och kvĂ€ll utan har planerat jobbat, handlat med mera ) en hĂ€lsosam, seger i sig! KvĂ€llsyoga, helt enligt rutin.

SÄ vann jag min första tÀvling med mig sjÀlv 2022.

Nytt leende Lisarekord i veckomÀngd . Tredje gÄngen över 200, denna gÄng med en vÀldigt fin styrka, kÀnsla o kvalité. Nu har jag stÄtt ett rekord Är 2022, ett rekord som betyder sÄ mycket för mig En lycklig livsvecka , med de enkla- ett steg framför det andra!

Ni frĂ„gar hur jag orkar, tĂ€nker och klarar. Jag gör en plan, sĂ€tter delmĂ„l. Är Ă€rlig mot min omgivning. Är fokuserad och beslutsam. VĂ„gar . VĂ„gar bli trött men ocksĂ„ kĂ€nna mig starkast . VĂ„gar lyssna pĂ„ lĂ„ngsamt, snabbt, musik, eller tystnad. VĂ„gar acceptera dĂ„lig aptit, vĂ„gar Ă€ta nĂ€r hungern sĂ€ger det. Sover, Ă€ter och har roligt. Skapar minnen och jobbar med ord och bild. Ser möjligheter.

Medaljen för rekordet, var att se Nils van der pool och sedan köpa en xl burk ajvar samt xl Tahini. 1kg dadlar för 10kr  o irakiska bröd , 3 för 12 samt libabröd för 7 kr paketet. SkĂ€gggetorp-spons😎😎

För en given elitlöperska som trĂ€nat och fĂ„tt svar som detta sĂ„ ska nu en ”racecalender” presenteras pĂ„ Instagram.

Que? Why? Varför?

Jag har tÀnkt mycket pÄ alla som skadar sig. Alla som har problem med Àtstörningar Ängest och psykisk ohÀlsa.  Det Àr tyvÀrr mÄnga av dessa som slÄr mig, det gör ont i mig. Jag tycker kransar och medaljer ska symbolisera glÀdje.

TÀvlingen ska va belöningen och det roligaste för fin trÀning bakom sig.

TÀvlingar, mÄl hÄller hon jag helst inom mig eller med de nÀrmaste. TÀvlingssuget kanske kommer pÄ riktigt nÀr jag kÀnner att de finns en garanti att tÀvlingar blir sÄdÀr som pÄ riktigt igen. Inga mÀrkliga coronaelitled, restriktioner, avsaknad av publik, munskydd och sprit.

NÀr jag kÀnner att det Àr en belöning som Àr roligare Àn bara trÀning med stark frihet och kontinuitet!

Men lite kan jag berÀtta och

Nu Ă€r vi Ă€ntligen anmĂ€lda till mitt fjĂ€rde VM och Ö till Ö 2022 den 5e september. Jag och grymma Mattias Kouksu i team smile and wave.

Och alperna med dubbla lopp vÀntar i sommar! Jag har verkligen drömt om alperna efter alla svenska fjÀll jag sprungit i.

Sen finns en 5e VM inbjudan..DĂ€r jag har funderat och funderar..

Spana bara in detta. https://ultra-x.co/world-championships/ 250km pÄ 5 dagar. 10 000 hm i Slovenien och jag har fÄtt en inbjudan till detta efter min fina placering pÄ UltratrailVm 2019 i Portugal.   Att jag ens tÀnker tanken, sen mÄste jag tÀnka pÄ mÄlen för alperna och Vm..SÄ  det lutar Ät en modig satsning mot en 4e bedrift i svensk löpning..i juni istÀllet.

En dag i taget, varjw dag kan man skapa sin tÀvling och utmaning och sÄ Àr de en sanning att jag Àr lycklig.Jag Àr bÀst, dÄ, nu, föralltid.

För mig sjÀlv.

För honom.

Alltid för mor och far och storebror.

Jag utövar idrott för jag Àlskar idrott.

Jag tillÄta mig sjÀlv att drömma, sÄdÀr som vara Lisa kan. Drömmar Àr till för att förverkligas! (o sÄ akta sig för nr 5 av borrelia och covid..)

SĂ„ kom dagen drömmarna inte kunde vĂ€nta – de vĂ€ntar inte lĂ€ngre.

Jag springer, jag lever och jag ler.

Vild, modig, lycklig dagligen och 2022 Àr dessutom Äret jag kommer att

Förbi fnittriga, tryggt, lyckligt, fritt förÀlskad i R.

bli författare!

och faster!

Ta hand om er!

( de fÄr bli mer info om författare och faster i framtiden)

Springa, de verkar jag kunna Ă€ven 2022 som ni mĂ€rker.. 😃

PÄgÄende samarbeten och rabatter

Flowlife.se Lisaspring20 ger rabatt

Mymuseli https://se.mymuesli.com/fitinshape-lisaspring93

Tack Novavista sweden för det mest fantastiska tygdtÀcket som verkligen hjÀlper mig med sömnen nÀr jag trÀnar sÄhÀr mycket! Jag sover djupt och Àlskar tyngden och lugnet tÀcket ger mig.

Jag Àr dessutom ambassadör för Moonvalley , spana efter deras grymma produkter samt community runs!

I februari och mars kommer Àven ett samarbete med Revolution Race att presenteras.

Söndagskramar

❤🤸‍♀️🧘‍♀️🐦🦸‍♀️💪🌍💫♀️📚🤗❤