2022

Januari sprang
Februari sprang
Mars sprang
April sprang
Maj sprang
Juni sprang
Juli sprang
Augusti sprang
September sprang
Oktober sprang
November sprang
December sprang

Sprang 210km på en vecka ensam även med kvalitetpass.

Nytt PB i höjdmeter över 2000 vilket gav min 4e SM medalj i en 4e diciplin. Fullkomligt älskade sm i ultratrail som gick på vandringsleder över hela Götet.

Mitt 4e VM stort pb på ö till ö tiden, trots kaos o strul.

Tävlade km 653km +223 km på FKT:er.

Blev författarinna.

Blev faster.

Blev gårdsägare.

Har gråtit, slagit mig blodig, varit sömnlös, fått trakasserier och skit.

Men inte haft borrelia eller covid.

Fått nya vänner, vuxit massor som företagare, jobbade som lärare och sa upp mig, gick in i väggen tog smällen och vände direkt och sprang kullamannen de va fräckt. Kvalade till Utmb tydligen.

Har fått kärlek till och för leendet.

Har varit leende Lisa till 100%.

Ändrar ingenting för att vi byter en 2a till en 3a.

Jag har lyssnat på låten för evigt med Melissa Horn idag. Relationen till livet, till löpning, till kärlek och vänner. Den kan kopplas till allt. För nej, allt var inte okej 2020. Jag gjorde något som aldrig varit okej. Brytningar på race. Dubbla borrelialnfektioner gick inte att förneka trots att jag var redo och stark mentalt. Kroppen dessutom i hormonellt samt kärleksviket kaos. Först när jag träffade Robin, var jag inte redo. Klarade swimrunvmVm endå durationrekord . Kvalade till ett swimrunVm till senare på hösten.  Dessutom under sommaren då jag insåg att jag faktiskt inte kan träna på. Skrev jag klart mittt alldeles egna bokmanus och en somarnovell. I september fick jag bokkontrakt och i december vann jag en stor novelltävling.

Men samtidigt som något återigen började svara i kroppen, under hösten .  Bestämde jag att jag ska vara för evigt som Lisa och kunna välkomna kärleken.

Det var inte försent att ändra sig.

Samtidigt som löparen Erik dog på nyåraafton bestämde jag att jag springer inte från 2022 utan Sm medalj.

De va inte heller försent att ändra sig med vilket trail Sm som skulle springas. Så tänkta 40km i juni blev en spontanare på torsdagsnatten. Hade varit både förkyld o haft dålig aptit. Men tänkte att höjdmeterrekord, 73km ska göras på 7h o de finns ingen annan plats en pall. Spontant dessutom efter vikarievecka och en taktältsnatt med låtande råbockar!

Kärleken till min SMbrons medalj och han får mig för evigt till tårar.

Nu somnar jag och allt känns bra.

Därför är jag också extra stolt över mitt leende idrotts-och livsår 2022.

Får och kan jag springa och vara i naturen är jag lycklig.

Idrottsosykiologisk forskning säger att det är bra att hålla målen för sig själv, så det gör jag för framtiden.

Men jag tänker försöka överleva och utvecklas av OCC och åka till UTMB och le.

Jag vet att inget stoppar mig mellan hittills 5 till 100km och swimrun på en nivå för både SM och VM.

Sen idrottar jag för att det skapar mitt stora leende i livet.

Därför kommer jag fortsätta att leva och springa min leende väg.

Hoppas våra leenden möts i framtiden.

Lycka till med just dina unika drömmar.

Jag sover troligtvis på tolvslaget, för veckans träning har gått enligt plan. Jag har sprungit 34 dagar i rad, de säger allt om vad jag tål trots ett så roligt och häftigt Lisaår.

Efter en fin löpmorgon. Kalldopp gånger två i å. Tog jag årets sista runda med dessa känslor.

Årets sista runda gick till morfar. Vi drack starkt svart kaffe. Han skrattade. Jag visade upp SM medaljen och medajen och kopparna från kullamannen. Berättade om hur fri och lycklig jag var som slog banrekord på Bergslagsleden tätt på mitt 4e VM äventyr. Så berättade jag om att jag tänker fortsätta. Älskade Lisa, va rädd om dig. De lovar jag! Så blev han ledsen för att jag sprang därifrån igen . Bussen susade förbi utanför, på den stod det att varje resa räknas. Utanför morfars balkong har de skapats en magisk trailstig. Jag följde den in i drömmiga skogen. Påbörjade eller framförallt fortsatte på min leende resa, leende oberäkneliga resa.

Ska jag nu sträcka ut och landa en stund på yogamattan. Tvätta mitt långa hår. Glo in i berså. Drömma om flera stordåd och mål.

Kanske har ni tips på något lopp eller äventyr som andas Lisa?

Så ska jag skriva några ord.

Se på skidor.

Vaknar och dricker kaffe ur berså. Springer och fortsätter så, imorgon.

Nu har jag slut på rim, kanske finner du några hos Kim? (den enda leende duktiga löparen som fortfarande bloggar?!?!)

Gott nytt år!!!

Från mig Lisa Ring. Löperskan. Dottern, systern, flickvännen, vännen . Författarinnan och företagerskan.

Tack för ni hejat. Samt köpt och läst min bok. Eller är en adept till mig i Lisasleendecoaching.

Kramar!