After work med klädprovning

Datum: februari 7, 2019 Tid: 17:00 – 21:00 Plats: Livgrenadjärmässen, Linköping

Tag chansen att prova våra funktionella och snygga träningskläder. Samtidigt får du även chans att träffa dina klubbkamrater, och snacka lite träning eller någonting helt annat. Valet är ert.

Vi ses på Livgrenadjärmässen. Där finns Jocke från Trimtex (vår klädleverantör). Du har kan ställa frågor till honom, och prova kläderna. Det kommer finnas möjlighet att köpa en macka, och något gott att dricka till detta. Planen är att ’’Klädshoppen’’ är öppen en vecka före, och en vecka efter provningstillfället.

Det kommer finnas möjlighet att köpa en räkmacka med dryck (öl/bubbel) för 150 kronor, föredrar man alkoholfritt landar summan på 120 kronor. Vi kommer även att lotta ut ett presentkort från Trimtex, bland alla kvällens besökare. Vem vet, kanske just du blir en vinnare?

Malmbergs Ur & Optik kommer tillsammans med glasögonleverantören Rudy Project också att finnas på plats. Går du i tankar kring att skaffa ett par nya sportiga solglasögon så kan det vara värt att komma förbi Livgrenadjärmässen. För beställer du ett par glasögon under kvällen så får du nämligen 20% rabatt.

Välkomna!

Frågor? Då är du välkommen att kontakta vår klädansvarig Karin Nilsson.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-01-27T21:18:44+01:00 december 7th, 2018|