Bassängtider v 25

Datum: juni 21, 2020 Tid: 00:00 – 23:59 Plats:

OBS: Detta är sista vecka som vi har tider i Ljungsbro, fr.o.m. midsommar är det slut för sommar säsongen inomhus i Ljungsbro. Tiderna fortsätter än så länge som vanligt i Linköping, fram till 15e juli sedan får vi se hur läget är med utomhus bassängen. Vi återkommer med mer info när vi vet!

 

Denna vecka är det följande tider som gäller för dig som vill simma.

Måndag: Hela bassängen mellan 17:30-19:00, Ljungsbro simhall

Tisdag: Fyra banor mellan 06:40-07:40, Linköpings simhall

Onsdag: Två banor mellan 06:40-07:40, Linköpings simhall

Torsdag: –

Fredag: – Midsommarafton

Lördag: Midsommardagen, inga tider

Söndag: –

Vad gäller vid våra simtider?

På våra simpass förekommer inga tränare på bassängkanten. Här är det du som själv som bestämmer vad du vill köra. Det förekommer mer eller mindre olika grupperingar som simmat tillsammans väldigt länge och som har färdiga pass med sig. Tveka inte att gör dem sällskap. Det brukar finns en bana för alla farter.

Linköping simhall

För att simma på våra tider i Linköpings simhall måste du betala entréavgiften. Antingen betalar du per tillfälle eller så skaffar du något form av stämpel-, månads- eller årskort. Klubben står för banhyran.

Ljungsbro simhall

Till skillnad mot Linköpings simhall så räcker det med att du är medlem för att få simma på våra tider i Ljungsbro. Entréavgiften ingår nämligen i banhyran. Uppge bara för de i receptionen att du ska simma med NocOut så är du välkommen in.

Väl inne i simhallen så har vi som du kan se ovan tillgång till hela bassängen. Vanligtvis brukar bana 1-2 vara till för dig som vill kör ditt egna race. På bana 3 och 4 simmar våra snabbaste simmare. Avslutningsvis, på bana 5, 6 och 7 plaskar de som är någonstans mittemellan.

Är du ny så tveka inte att söka upp någon klubbkompis och fråga vart det är lämpligt för dig att simma.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-06-15T10:31:38+02:00 juni 15th, 2020|