Datum: juli 26, 2019 Tid: 08:00 – 20:00 Plats: Strandbadens Stugområde 10, Borensberg

Om en månad är det dags för den tävling många av er har som säsongens stora mål, IRONMAN i Kalmar. Som en del i de sista förberedelserna arrangerar vi en dag i träningsmängdens tecken, en riktig BIG DAY-TRAINING.

Med Big Day menas att vi tränar lågintensivt men med stor mängd under en och samma dag. Vi kommer inleda med valfri distans simning, äta gemensam frukost (som vi bjuder på) och sedan ge oss ut på en cirka tre timmar lång cykeltur (indelat i lite olika fartgrupper). Efter cyklingen avslutar vi med 1.5 till två timmar löpning i olika fartgrupper.

All träning under Big Day ska vara under tävlingsbelastning, cyklingen kan fördelaktigt delas in i ett avsnitt där gruppen kör 3x20min i tänkt tävlingsfart. All cykling sker enligt ITU-regler, det vill säga med tio meter lucka. Det kan vara bra att träna på detta och att hitta flytet både i att hålla avstånden och hitta bra strategier för omkörningar.

Vi avslutar dagen med gemensam knytisgrillning, tips och prat inför IRONMAN Kalmar.

Anmälan görs genom att fylla i anmälningsfilen eller genom att skicka ett meddelande till Andreas Capilla på Facebook. Sista anmälningsdag är onsdagen den 24:e juli.

Ansvarig ledare: Andreas Capilla.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-07-15T16:22:04+02:00 juli 14th, 2019|