Föreläsning: Nils van der Poel

Datum: april 6, 2022 Tid: 18:00 – 21:00 Plats: Collegium, Teknikringen 7, Mjärdevi, Linköping

Senast vi hade föreläsning live var den 24 september 2019 när Johan Olsson gästade oss. Däremellan har vi hunnit med en digital dito med Gunnar Söderström. Nu, 2.5 år senare, har det äntligen blivit dags för oss slå oss ned i Collegieums mjuka stolar!

Och vad passar då inte bättre än att bjuda in en världsrekordhållare samt dubbel OS-guldmedaljör till vår föreläsningscomeback? För denna gång har vi lyckats med bedriften att locka till oss kanske Sveriges just nu mest omtalade idrottare, Nils van der Poel!

Anmälan och information

  • Var? Collegium i Linköping
  • När? Den 6 april 2022. Från klockan 18:00 serveras det fika i form av macka, frukt och kaffe. Föreläsningen startar klockan 18:45.
  • Middag? Är du lite extra hungrig så kan du för 100 kronor (klubben står för mellanskillnaden) köpa till middag som servas på Stångs Mjärdevi klockan 17:30. Anmälan till middag görs i samband med anmälan till föreläsning. Glöm inte att informera om eventuella allergier och matpreferenser.
  • Anmälan? Två olika länkar beroende på om man är medlem eller ej. Notera att kostnaden för föreläsningen är lika hög som ett medlemskap (mer info nedan).
    NocOut-medlem: Anmälan föreläsning med Nils van Der Poel!
    Icke NocOut-medlem: Anmälan föreläsning med Nils van Der Poel!
  • Kostnad? Helt kostnadsfritt för dig som är medlem i IK NocOut.se. För dig som inte är det kostar det lika mycket som ett medlemskap, det vill säga 500 kronor. Då kan du alltså få både medlemskap och föreläsning till samma peng. Länken för anmälan kommer inom kort men vill du bli medlem så gör du det enklast via följande länk: IK NocOut.se – Bli medlem! 

Vi är riktigt exalterade över denna föreläsning och vi hoppas att ni likt oss ser fram emot den. Det här kommer bli riktigt kul!

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2022-03-18T07:15:29+01:00 mars 18th, 2022|