Föreläsning och upptaktsträff

Datum: mars 19, 2019 Tid: 18:00 – 21:00 Plats: Livgrenadjärmässen

Börjar det klia i dina ben också? Står cykeln redo för att nöta torr och fin asfalt? Längtar du också till gofika på Billes och i Väderstad?

Vad passar inte bättre, nu när vi fått lite försmak av våren, än att berätta om allt skoj som cykelsektionen har på gång. Det är dags för vår upptaktsträff! Kom och ta årets första cykelfika och lyssna på en inspirerande föreläsning med supercoachen Mattias Reck, känd som coach i proffsteamet Trek-Segafredo och Skoda Cycling Team. Du har säkert läst och inspirerats av Mattias träningstips om du någon gång cyklat Vätternrundan.

Vi kommer också berätta om årets nyheter och självklart om allt kul som vi har framför oss under den kommande cykelsäsongen. Du som cyklat med oss tidigare vet att detta brukar bli en härlig kväll. Samtidigt vill vi hälsa alla nya medlemmar speciellt välkomna. Detta är en utmärkt kväll att få svar på frågor om klubbens nybörjarpass och höra mer om hur övriga pass funkar och för vem dom passar.

Efter föreläsningen finns tid och möjlighet för våra Vätternrundagrupper att träffas, prata, planera och fråga våra erfarna cykelledare om goda råd.

Mingel och Fika kl 18:00

Information från cykelsektionen kl 18:20

Föreläsning kl 18:45

Föreläsningen är gratis för medlemmar och kostar 200 kr för icke medlemmar.

Fikan kostar 50 kr och betalas till IK NocOut.se Swish 123 594 7437 i samband med anmälan.

Anmälan sker i länken nedan.

LÄNK FÖR ANMÄLAN. Föreläsning med Mattias Reck

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-03-17T17:20:51+01:00 mars 2nd, 2019|