Funktionär

Datum: juni 16, 2019 Tid: 08:00 – 18:00 Plats: Linköping

Hej!

Söndagen 16 juni så omvandlas stora delar av Linköping till Sveriges triathlonarena nr 1! Under denna härliga dag behöver vi din hjälp! För att det ska kunna bli en Triathlonfest av rang krävs många funktionärer.

Som arrangerande klubb behöver IK NocOut.se din och dina vänners hjälp med att vara funktionär. Det är inte krångligt men kul och man behöver ingen förkunskap. Även om du inte kan den här dagen så kan du hjälpa klubben ändå! Det gör du genom att fråga vänner, nära och kära och kolla om de kan vara med och hjälpa till en halv- eller en heldag.

Medlemmar i NocOut.se som är funktionärer under hela dagen får ett NocOut.se-linne! Klubben får också ett bra bidrag som vi kan använda för att göra roliga saker som kostar pengar. Därför är det viktigt att du anger NocOut.se som klubb när du anmäler dig som funktionär.

Här finns ännu mer information och länk till webbsidan där du anmäler dig som funktionär. Glöm inte att ange IK NocOut.se som klubb. Du kan välja att vara med och hjälpa till heldag eller halvdag (Linne = heldag).

TACK PÅ FÖRHAND!!!

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-06-03T11:19:46+02:00 juni 3rd, 2019|