Glöggkväll 2021

Datum: december 5, 2021 Tid: 17:00 – 19:00 Plats: Livgrenadjärmässen, Linköping

Förra årets glöggkväll blev en digital historia. I år kör vi återigen en ”riktig” glöggkväll (om nu inte smittspridningen sticker i höjden).

Vi inleder kvällen med lite skinkmacka och glögg från klockan 17:00. När alla har slagit sig till bords (cirka 17:30) drar det igång och fortgår ungefär lika länge som en otroligt snabb halvmara, dvs. 60 minuter. Det kommer att bli en härlig kväll med dina grymma klubbkompisar med följande storslagna agenda.

  • Året som passerat
  • Nyheter för kommande år
  • Rapport från sektionerna
  • Prisutdelning

Det blir en kavalkad av priser där bland annat årets klubbmästare (dam och herr) samt inte minst Årets NocOutare ska förkunnas!!! En ära få förunnat och en titel du inte kan få baserat på pallplaceringar och tider utan andra värden. 2020 vann den enastående Magnus Ahlsén. Frågan är vem som blir 2021 års vinnare?

Nominera en klubbkompis

Du kanske har förslag på vem som borde bli Årets NocOutare eller som kanske borde få något annat pris? Glöm då inte bort att du kan nominera en klubbkompis. Släng iväg ett mail till info@nocout.se senast den 1 december med info om vem och varför.

Anmälan

Anmälan till denna traditionsfyllda kväll görs via följande länk: Anmälan glöggkväll! Vänligen notera att sista anmälningsdag är onsdag den 1 december.
(OBS! Maxtak: 70 personer)

Vi ses söndagen den 5:e december i Livgrenadjärmässens fantastiska lokaler.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-11-30T16:54:40+01:00 januari 6th, 2021|