Halvvättern 2021

Datum: september 5, 2021 Tid: 8:30 – 18:00 Plats: Motala

Halvvättern framflyttad till 5:e september.

NocOut.se goes Halvvättern!

Eftersom vi i IK NocOut.se tycker det är väldigt roligt att köra cykellopp tillsammans så är det klart vi gör det på Halvvättern också. Samma härliga klubbanda som under Vätternrundan men nu en annan distans. Utmärkt för dig som ännu inte hunnit övertyga dig själv om att testa 30-mila loppet eller för dig som vill ha en bra genomkörare inför loppet som går en vecka senare. Precis som under Vätternrundan så har vi en egen startgrupp och vi har fått en riktigt kanonbra starttid. Vi räknar med att våra egna VIP-platser snabbt blir fullbokade så vårt tips är att du inte tvekar nu när anmälan är öppen.

Kom väl förberedd till starten i Motala

Det är ju roligare att träna mot ett mål tillsammans med andra som har samma intresse som du har. NocOut.se vill hjälpa dig att komma väl förberedd till starten i Motala och därför har vi massor med spinningpass och så snart vädret tillåter så cyklar vi ute. Det är få som kan Östergötlands fikaställen lika bra som NocOut.se så förutom cykling så kan du räkna med en och annan go cykelfika också. Om du är ny inom landsvägscykling så har du hittat helt rätt! NocOut.se har sedan starten för 11 år sedan hjälpt mängder med cyklister som inte hunnit cykla så många mil landsvägscykling än. Tillsammans går vi bland annat igenom och testar hur det är att cykla i klunga och mängder med bra saker som är viktigt att känna till för att kunna cykla säkert. Varje vår brukar vi ha uppskattade pass som vänder sig speciellt till dig som är ny inom landsvägscykling och för dig som kanske håller på och genomför En Svensk Klassiker.

Anmälan till Halvvättern år 2021

Våra förbokade grupper 2020 har per automatik flyttats över till 2021 med samma starttid och antal platser som gruppen hade när vi stängde p.g.a. Covid-19 i april.

Även om du anmäler dig nu så kan du vänta hela vägen fram till 31 maj med att betala startplatsen.

De i grupperna som har gjort valet att flytta över sin starttid betalar platsen på Mina sidor. När de kommer till betalsidan kommer det att stå att de ska betala 875 kr, men summan ändras till halva beloppet när du lägger platsen i Kundkorgen om de har valt att flytta över sin plats till 2021.

NocOut.se har 40 platser med start kl. 08:30 till Halvvättern. Priset per plats är 875 kr. Hela anmälningsprocessen hanteras av Vätternrundans hemsida och ”Först till kvarn” gäller.

För att kunna anmäla sig till våra lopp måste man vara registrerad på Mina Sidor och vara medlem i NocOut.se. Är du en helt ny deltagare måste du först skapa ett nytt konto på Mina Sidor på www.vatternrundan.se, ”Jag är ny kund”

Följ alla steg för att bli anmäld:

1. Besök www.vatternrundan.se. Logga in på Mina sidor, klicka på ”Anmälningar” och ”Halvvättern” och välj ”Gå med i en grupp”

2. Fyll i anmälningskoden 508301-84t07m. Fyll i företag/förening IK NocOut.se samt tidigare genomförda lopp i Halvvättern. Klicka på ”Skicka anmälan”.

3. Klicka på ”Nästa steg”

4. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt. Klicka på ”Betala”

5. Här hittar du din anmälan för betalning och du kan välja någon av Folksams Motionsloppförsäkringar.

6. Klicka i ”Halvvättern på ”Lopp att betala” till vänster och sen på ”Lägg i kundkorg” och ”Till kassa”

7. Välj betalsätt och klicka på ”Slutför beställning”, sen ”Till betalning” och till sist ”Bekräfta”

Summan på 875 SEK ska vara betald inom 5 helgfria dagar från det att du bekräftat platsen.

För att se gruppmedlemmar som anmält sig i NocOut.se förbokade grupp loggar du in på Vätternrundans hemsida, Mina sidor, klickar på ”Anmälningar” och därefter ”Gruppöversikt”. Välj lopp och fyll i klubbens anmälningskod (se ovan).

Om du inte har cyklat på ett par år eller är ny användare måste du verifiera dina uppgifter när du loggar in på Mina Sidor. D.v.s. godkänna Vätternrundans hantering av dina personuppgifter.

Det är fritt fram att cykla både Halvvättern och Vätternrundan med NocOut.se. Du hittar all info om klubbens egna startgrupper i Vätternrundan i den här länken.

 

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-04-11T08:08:52+02:00 september 27th, 2020|