Infokväll

Datum: februari 5, 2020 Tid: 18:30 – 19:30 Plats: Campushallen

Är det dig vi söker? Jo, så är det!

Hela NocOut.se och klubbens verksamhet bygger på att vi har ett stort antal engagerade och glada ledare. Nu vill vi kunna erbjuda än fler träningsmöjligheter och annat skoj och därför behöver vi bli fler som hjälps åt.

Onsdagen den 5 februari har vi därför en informationskväll där vi kommer att berätta mer om vad det innebär att vara en ledare eller funktionär i NocOut.se. Vi kommer att berätta mer om vad det innebär och mer om varför det är utvecklande och roligt att vara ledare och funktionär i bästa klubben. Vi gissar också att du har frågor.

Du som brinner för konditionsidrott, som älskar socialt umgänge och som vill veta mer är varmt välkommen till Campushallens 5 feb kl. 18:30. Vi träffas i deras konferensrum, fråga i receptionen. Efter vår informationsträff så går de som vill ner till Campushallen och kör härliga intervaller.

Anmäl dig via den här länken senast 2 februari så att vi kan säkerställa att vi har fika till alla som kommer.

Behöver man ha varit medlem länge för att bli ledare eller funktionär? Nej! Måste man vara snabb? Nej! Är det betungande? Nej! 🙂 Finns det något för alla? Ja! Är det roligt? JA!
Vill du läsa mer om vad som kännetecknar en bra ledare i NocOut.se!? Klart att du vill 🙂 Läs mer här

 

Välkomna!

 

Ps
Vi bjuder på en enklare fika till de som anmäler sig senast 2 feb.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-01-10T10:24:33+01:00 januari 10th, 2020|