INSTÄLLT: Klubblunch

Datum: november 12, 2020 Tid: 12:00 – 13:00 Plats: Livgrenadjärmässen, Linköping

OBS! Med tanke på de skärpta råden så blir vi tvungna att ställa in denna klubblunch!

Mer info: Klubben pausar sin verksamhet

———————————-

För ett par år sedan  hade vi något vi kallade för NocOut.se Network. Det var helt enkelt ett tillfälle att ses utanför vår vanliga ”träningsbubbla”, äta en god bit mat och prata om saker som kanske inte handlade om nästa träningspass eller lopp. Vi tänkte att det där var ju trevligt. Varför slutade vi med det?

Vi har nu kört två klubbluncher och det är lika bra att fortsätta. Likt föregående två tillfällen så kör vi även denna gång på  Livgrenadjärmässen på Garnisonsområdet. Även denna torsdag serveras maten mellan 12:00 och 13:00. Kostnad för detta kalas är 120 kronor och då ingår mat (såklart), dryck samt kaffe och kaka.

Med tanke på omständigheterna i vår omvärld så är antalet deltagare begränsat till 30 stycken. Vi tar därför emot bokningar. Din anmälan görs genom att klicka på nedanstående länk, fyll i ditt namn och eventuella allergier samt matpreferenser. Därefter är du anmäld och klar.

  • Anmälan (ej möjligt): Klubblunch torsdagen den 12 november

Anmälan ska ske senast onsdag den 11 november! Och kom ihåg, som ni alla vet vid det här laget så stannar man hemma vid minsta sjukdomssymptom!

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-11-03T21:14:23+01:00 september 24th, 2020|