Klubblunch

Datum: september 17, 2020 Tid: 11:30 – 13:00 Plats: Livgrenadjärmässen, Linköping

För ett par år sedan  hade vi något vi kallade för NocOut.se Network. Det var helt enkelt ett tillfälle att ses utanför vår vanliga ”träningsbubbla”, äta en god bit mat och prata om saker som kanske inte handlade om nästa träningspass eller lopp. Vi tänkte att det där var ju trevligt. Varför slutade vi med det?

Vi har därför valt att återlansera dessa luncher men under nytt namn. Vi välkomnar er därmed till klubblunch! Till skillnad mot tidigare så kommer dessa luncher inte ha ett ”affärsmässigt” fokus (även om det såklart är okej att nätverka). Vi tänker oss mer att äta bör man så varför inte göra det tillsammans med sina klubbkompisar?

Vi kör första tillfället redan nu på torsdag den 17 september på Livgrenadjärmässen uppe på Garnisonsområdet. Titta in när det passar dig som bäst men maten serveras mellan 11:30 och 13:00. Kostnad för detta kalas är 120 kronor och då ingår mat (såklart), dryck samt kaffe och kaka.

Vad kommer då serveras? Jo nedanstående:

  • Viltfärslimpa från Ekbergs vilt, enbärsgräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon.
  • Har du några allergier eller matpreferenser så meddela det i anmälan så snickrar de på Livgrenadjärmässen ihop en annan god lunch åt dig.

Med tanke på omständigheterna i vår omvärld så är antalet deltagare begränsat till 30 stycken. Vi tar därför emot bokningar, Din anmälan görs genom att skicka iväg ett mail till ekonomi@nocout.se. Kom ihåg att ange eventuella allergier och matpreferenser. Anmälan ska ske senast onsdag den 16:e september! Och kom ihåg, som ni alla vet vid det här laget så stannar man hemma vid minsta sjukdomssymptom!

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-09-14T09:25:40+02:00 september 13th, 2020|