Längdskidor: KM

Datum: februari 2, 2019 Tid: 11:00 – 14:00 Plats: Arena Grosvad, Finspång

Då är det äntligen dags, årets första klubbmästerskap. Och det är inte mindre än vårt på KM på längdskidor som ska avgöras. Årets KM i längdskidor kommer att gå i samband med DM på längdskidor i Finspång. KM distansen kommer vara 15 kilometer för herrar och 10 kilometer för damer.

Vill man som herre på +50 jordsnurr köra DM så är det 10 kilometer som gäller, med andra ord inte kompatibelt med vårt klubbmästerskap. Prioriterar man KM, vilket vi tycker är den viktigaste tävlingen, får man helt enkelt anmäla sig i en yngre åldersklass (alternativt ta diskussionen med arrangören).

Det är klassisk teknik med intervallstart som gäller. Första starttid är kl. 11:00. Titta i startlistan, som publiceras dagen innan lopp, för att se din starttid. Din nummerlapp hämtar du ut från klockan 10:00 fram till start.

För att anmäla sig följer man länken till anmälan nedan, därefter trycker du på ”Till anmälan” och på sidan söker du upp ditt namn innan du avslutningsvis väljer klass och distans. Och inte minst, klubben står för anmälningskostnaden!

Sista anmälningsdag är tisdagen den 29:e januari och det är ingen efteranmälan.

Vill man få ut en riktig skidhelg så går på söndagen även en stafettävling, så dra ihop ett gäng klubbkompisar och försvara klubbens röda färger. Denna tävling ingår inte i KM.

 

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-01-17T07:58:18+01:00 januari 17th, 2019|