Marathonresa 2019

Datum: april 26, 2019 Tid: 10:00 – 18:00 Plats: Hamburg

Varje år har IK NocOut.se en Marathonresa. Under tidigare resor har 100-tals medlemmar besegrat sina egna drömmars mål. Ibland har det varit deras första mara medan andra har kämpat för att slå nytt rekord. Prag, Köpenhamn, Paris och Barcelona är bara några av de städer och maratonlopp vi besökt tidigare år. Under 2019 styr vi resan mot hansastaden Hamburg i nordvästra Tyskland.  Hamburg marathon är en bana som är känd för att vara rak och platt! Många tänker snabb, andra tänker mindre backig och mindre jobbig. Välj själv! 🙂 Tidigare år har många passat på och genomfört sitt första maratonlopp. Om du aldrig testat att springa en mara så låter distansen och loppet säkert både avlägset och omöjligt. Men tänk, varje år har vi medlemmar som testar sina egna gränser och som tar sig över mållinjen med ett leende som är svårt att beskriva. En mara är lång, jobbig men också alldeles fantastisk. Du som inte testat innan har ett utmärkt tillfälle att springa din första mara ihop med goa klubbkompisar. NocOut.se hjälper dig att få ihop all den träning du behöver för att kunna njuta av dagen och loppet!

Hamburg ligger ju så nära Sverige att vi kan resa dit lika snabbt i buss som det tar att flyga dit. Fördelen med att åka buss är att vi har tillgång till buss när vi är i Hamburg och att vi kan umgås och ha trevligt tillsammans både på vägen ner- och hem. Vi ser självklart till att ha både täta och regelbundna pauser. Vi åker självklart i en modern och bekväm helturistbuss.

Hållpunkter

Fredag 26 april

Avresa med Eksmo buss tidig morgon från Norrköping eller Linköping för transport till Hamburg via färjor Helsingborg-Helsingør och Rødby-Puttgarden. Ankommer till Hamburg under kvällen. Goodiebag och trevligt umgänge utlovas!

Resan tar cirka tolv timmar, inklusive matstopp och färjor. Dörr till dörr är det ungefär samma tid som flyg från Arlanda, men mycket billigare.

Lördag 27 april

Gemensam transport med vår buss till Marathon Hamburg Expo för uthämtning av nummerlapp. I övrigt fri aktivitet och uppladdning inför loppet.

Söndag 28 april

Tävlingsdag! Transport med vår buss till starten av loppet. Gemensam middag på kvällen efter loppet.

Måndag 29 april

Återresa från Hamburg till Linköping/Norrköping.

Boende

Del i dubbelrum på Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn inklusive frukost. Hotellet ligger cirka en kilometer från närmaste S-Bahn-station. Sedan tar man enkelt lokaltrafik in till centrum på cirka 20 minuter.

Pris

3200 kronor per person.

Enkelrumstillägg: 1200 kronor.

Så anmäler du dig

Anmälan görs till perahlin85@gmail.com senast 14 mars. Hör av dig till Per Åhlin innan du anmäler dig loppet så att det finns plats på buss och hotell. Anmälan gör du själv till loppet HÄR!

Ansvariga från NocOut.se – Per Åhlin & Linnea Neckman

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-03-09T17:59:47+01:00 december 2nd, 2018|