NocOut Challenge – Utlottning och ny medalj

Datum: oktober 11, 2021 Tid: 12:00 – 12:00 Plats:

Utlottning
Vi har ett 10-tal deltagare som hittills fångat Testa-nytt-medaljen. Måndagen den 11 oktober kommer vi lotta ut vinster bland alla som fångat den medaljen.

När du testat något nytt hämtar du medaljen på tävlingswebben. Registrerar du i appen klicka på globen högst upp till höger för att komma till webben.

Dela gärna med dig av din nya erfarenhet genom att tagga en bild på Instagram med #nocoutchallenge2021 eller lägg ett foto i forumet.

Ny medalj – löpning
1 oktober öppnas en löpmedalj. Får du ihop 8 av NocOuts ledarledda löppass under oktober så belönas du med en löpmedalj. Den 1 november lottar vi vinst bland alla som fångat löpmedaljen. Håll koll och planera dina pass – nocout.se/pa-gang/.

NocOut engagemang
Du har väl inte missat att det finns poäng att fånga för engagemang i klubben. Allt från att finnas med och peppa på lopp eller vara funktionär. Vi välkomnar och uppmuntrar alla medlemmars engagemang. Det är medlemmarna som gör klubben!

Inte anmäld ännu?

Har du missat att anmäla dig till vår digitala utmaning går det utmärkt att göra det nu. Vi har två månader till  målgång, så det kommer finnas många flerchanser. GET IN! Läs mer – https://nocout.se/2021/06/10/nocout-challenge-engagerar/.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-09-29T10:33:11+02:00 september 29th, 2021|