NocOut Time Trial

Datum: november 20, 2021 Tid: 09:00 – 12:00 Plats: Vidingsjö motionscentrum

Har du länge velat testa hur långt du kan ta dig på tre timmar? Eller du kanske har en dröm om att springa en halvmara på två timmar? Ja, här kommer då chansen som du inte visste att du väntade på. Lördagen den 20 november så bjuder vi in till NocOut Time Trial i Vidingsjö motionscentrum. Efteråt vid 12-tiden kommer det även bjudas på grillade hamburgare.

Så ta med hela familjen till Vidingsjö och ha en härlig förmiddag tillsammans med klubben!

Starttider

Vi kommer att ha nedanstående tre starttider men med samma sluttid, 12:00. Välj den starttid som passar dig bäst för ditt mål med förmiddagen.

  • 09:00 om du vill ha möjlighet att springa i tre timmar.
  • 10:00 om du vill ha möjlighet att springa i två timmar.
  • 11:00 om du vill ha möjlighet att springa i en timme.

Och för extra tydlighet. Det är med andra ord helt okej att starta klockan 09:00 om man endast planerat att vara aktiv i en timme. Det är dock svårare att starta klockan 11:00 om man har ett tretimmarsmål,

Banan

För att hålla det så enkelt som möjligt kör vi på den kortaste och flackaste av de slingor som finns i Vidingsjö motionscentrum, ”promenadslingan” eller vad den nu kallas.

Ett varv mäter 1.75 kilometer och det är som nämnt inga höjdmeter att tala om. Med andra ord perfekt för om man ska springa och jogga utan att för dens skull bli onödigt trött i benen. För trött kommer man bli oavsett.

Anmälan, energi och hamburgare

Vi kommer se till så att det finns energi till er som ni kan plocka vid varvning. Vi kommer även ha ett tält där ni kan förvara era väskor. I tältet kommer det finnas ett bord där ni kan ställa upp er vattenflaskor. Vid 11:30 kommer vi att tända grillen och brassa på lite hamburgare som vi som nämnt bjuder dig som medlem på.

För att vi ska ha lite koll på hur många som dyker upp så behöver du anmäla. Skriv därför upp er på länkad anmälningsfil här nedan. Anmälan är inte på något sätt bindande utan som sagt till för att ska veta hur många burgare som ska handlas samt hur mycket energi som ska införskaffas.

Anmälan: NocOut Time Trial

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-11-08T07:03:34+01:00 november 7th, 2021|