OW- & swimrunpremiär

Datum: maj 26, 2019 Tid: 17:00 – 18:00 Plats: Ljungbadet, Ljungsbro

Det är mycket äntligen i vår vokabulär just nu. I tisdags var det äntligen triathlonpremiär och på söndag är det äntligen dags för den efterlängtade OW (Open Water) och swimrun-träningen ute i Ljung.  Ombytt och klar till klockan 17:00 är det som gäller.

Denna söndag kommer det arr vara ett extra nybörjarfokus med en grundgenomgång i öppet vatten-simning samt swimrun. Är du mitt uppe i en svensk klassiker, kanske ska simma Vansbrosimningen eller något triathlonlopp så är detta ett perfekt tillfälle att testa på OW-simning. För det är någonting helt annat att simma i öppet vatten än en uppvärmd pool. Du som är mer erfaren är självklart också välkommen. För på våra träningspass är alla välkomna. Oavsett nivå och ambition.

Upplägget denna söndag kommer vara som följer.

Swimrun

Du som vill köra swimrun kommer få köra en swimrunbana på knappt en kilometer. Denna bana är fördelad på cirka 200 meter simning och 800 meter löpning. Vill man simma och springa längre så är det möjligt.

Simning

Här anpassar vi oss efter nivån bland deltagarna. Vi har lite olika banalternativ att välja på, ni hittar dem här: Simbanor, Ljungsjön.

Ansvarig ledare för dagen är Andreas Fröberg och Josefin Axelsson.

Vägbeskrivning: Ljungbadet, Ljungsbro

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-05-22T16:51:58+02:00 maj 22nd, 2019|