Prova triathlon

Datum: augusti 8, 2020 Tid: 09:00 – 13:00 Plats: Ljungbadet, Ljungsbro

Äntligen är möjligheten som du så länge väntat på här. Idag är dagen då du ska få testa på triathlon. I samarbete med MAXI ICA Stormarknad samt svenska triathlonförbundet bjuder vi in till detta Try Triathlon-event. Allting är helt kravlöst och det enda som krävs är att du kan simma, äger badkläder, en cykel, hjälm samt skor att springa i. Resten löser sig själv.

Barn/ungdomar samt vuxna är välkomna att prova på. För mer info samt anmälan hittar du i följande inlägg: Nyhet – Prova Triathlon! 

Kort sammanfattat är det följande som gäller. Platsen är Ljungbadet lite utanför Ljungsbro. Tiderna som gäller är följande:

09:00 – Incheckning och mingel för barn/ungdomar som ska köra.
09:30 – Genomgång för barn/ungdomar av bra saker att tänka på, förklaring av banan, tips samt säkerhet.
09:45 – Start för barn/ungdomar.
10:45 – Incheckning och mingel för vuxna som ska köra.
11:15 – Genomgång för vuxna av bra saker att tänka på, förklaring av banan, tips samt säkerhet.
11:30 – Start för vuxna.
Ca. 13:00 – Klart för dagen!

På grund av rådande situation med COVID-19 så krävs anmälan och vi har begränsat deltagarantalet till totalt 50 stycken. Är du ännu inte medlem och vill testa på? Självklart så är det inga bekymmer. Till detta event är alla välkomna. Och som vanligt så är det viktigt att vi följer rådande rekommendationer om fysisk distansering samt att man vid minsta symptom stannar hemma. Anmälan (senast natten mot den 7:e augusti) hittar du här:

OBS! Förälder eller annan vuxen ansvarar för barnet/ungdomen. Om man vill får man väldigt gärna göra loppet tillsammans med sitt barn.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-07-28T20:57:16+02:00 juli 28th, 2020|