Rullskidor (Teknikträning med Aktivitus)

Datum: juni 30, 2022 Tid: 18:00 – 19:00 Plats: Activitus, Tallbergavägen 41

Vi avslutar vårsäsongen med ett samarbete tillsammans med Aktivitus Linköping. Ett tillfälle ni verkligen inte får missa med filmning av stakteknik och individuell genomgång av Johan Nielsen på Activitus.

Men tro för den delen inte att det blir ett lungt rullskidspass för vi har tillgång till stora fina nyasfalterade ytor där vi samtidigt kör ett intervallpass.

I samband med detta har NocOut fått ett utomordentligt generöst erbjudande om att göra avancerat test (laktattest) på Skierg med 50% rabatt (ord pris 1690kr) framtill 7 augusti. Önskar någon även göra VO2 max i samband med avancerat test är det ett tillägg på 540 kronor (ord pris 600kr och NocOut har 10% rabatt på alla tester). Detta kommer genomföras som löpning på löpband (VO2max är ju ditt konditionsvärde och det har inget med att göra vilken typ av sport den genomförs på). Ett mycket bra tillfälle för att få ett bra underlag för underlätta träningsupplägget i början på säsongen mot dina mål i vinter.

Det kommer finnas sportdryck från Umara samt möjlighet att besöka Aktivitus klinik efter passet. Där kommer det finnas tid för mer teknikfrågor och om testerna Aktivitus erbjuder.

Anmäl er här! 

Samling 18.00 utanför Aktivitus personalingång (vänstra gaveln av padelhallen).

Varmt välkomna önskar Aktivitus och skidsektionen. 🙂

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2022-06-14T08:02:51+02:00 maj 30th, 2022|