Rullskidor: KM

Datum: oktober 9, 2021 Tid: 11:00 – 13:00 Plats: Grensholm

Kimstadrullen

Dags då för KM i rullskidor. En höjdare bland KM på hösten. Perfekt tillfälle att få pröva att tävla i rullskidor. Då två och dom enda rullskidstävlinagarna i Östergötland infaller på samma dag i år så hoppar vi in i Kimstarullen och gör det till vårt KM. Så nu har du chansen att mäta dig mot andra duktiga rullskidåkare och på en ny rolig bana.

Vi kommer köra Ljungsjön runt som ett öppet träningspass en helg senare i oktober istället.

Vårt klubbmästerskap är gratis för alla åkare. Ni behöver således inte betala någon anmälningsavgift till Kimstad GoIF. NocOut står för avgiften.

Anmälan

Anmälan via den här länken, Kimstarullen. Om ni vet att ni ska delta så anmäl er helst inom den ordinarie anmälan som är senast onsdag 6 oktober.

Utlämning av nummerlapp sker mellan 10:30 fram till start 11:00. Det går även att anmäla på plats fram till start om du på morgonen kommer på att du ändå inte har något för och om inte annat vill umgås med lite klubbkompisar.

Banan

Vi kör på en vändbana på 11km 2ggr där du passerar start/mål 2gånger varje varv. Start och mål vid Grensholm.

Gemensam start kl. 11:00 för KM.

Banprofil Kimstadrullen

Länk till banan

Utrustning

Hjälm och glasögon är ett krav. Tävling sker på klassiska rullskidor med hjul med motstånd 2 eller trögare. Se lista från SSF på godkänd hjul

Tidtagning

Vi kommer använda tidtagningssystemet som heter NytaTime, där kan ni som sitter hemma följa loppet och resultaten är live.

Deltagarlista
Resultat

Parkering

Parkering finns vid start och målplats och det är gångavstånd till Roxen och det fina Grensholmsbadet för de som vill ta ett höstbad.

Omklädning

Det finns inte någon dusch eller varma omklädningsrum på plats. Däremot finns Grensholmsbadet på gångavstånd om man vill ta ett något svalare dopp.

 

Viktigt: Stanna hemma om du inte känner dig helt frisk och respektera avståndet till varandra.

Varm välkomna önskar NocOut’s skidsektion och Kimstarullen.

 

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-10-05T09:10:14+02:00 januari 7th, 2021|