Inställt – SpringOut med Stångåstaden!

Datum: juli 8, 2021 Tid: 17:30 – 19:00 Plats: Ryds motionscentrum

De återstående SpringOut-passen med Stångåstaden är inställda. Vi är dock tillbaka efter sommaren med ett nytt och roligt upplägg. Vi ses då! 

————————————–

Tillsammans med Stångåstaden bjuder vi in till totalt sex tillfällen där vi springer och joggar tillsammans allt från 2.5 kilometer till runt milen.

Detta är ett arrangemang där roligt, socialt och utvecklande är nyckelord. Alla är välkomna oavsett fart, tidigare kunskap och ambition. Med andra ord som vilket NocOut-pass som helst. Och inte nog med det så bjuder Stångåstaden dig som är boende i antingen Stångåstaden eller Studentbostäder på medlemsavgiften. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och i kommentarsfältet ange att du bor en lägenhet från Stångåstaden eller Studentbostäder. Hur makalöst bra är inte det? Bli medlem blir du enklast genom att klicka här: Medlemskap IK NocOut.se.

Bor du inte hos Stångåstaden men är medlem i IK NocOut.se så är du självklart välkommen att delta. Se det som möjligheten att testa lite andra distanser och farter mot vad du kanske är van vid. Alt. bara kom ut och få en härlig tur i skogen tillsammans med härliga människor.

Vi träffas klockan 17:30 vid Ryds Motionscentrum (leta efter en grupp rödklädda NocOut:are). Vi inleder med att köra några enklare löpskolningsövningar innan vi delar upp oss i mindre fartgrupper och springer något av slingorna i anslutning till motionscentrumet.

Med anledning av COVID-19 så uppmanar vi er alla att komma ombytta, vi delar inte vattenflaska, vi hostar/nyser i armveckan och vi stannar hemma om vi är det minsta sjuka. Andra anpassningar kommer att ske. Mer detaljer i anslutning av passet.

Vi ses!

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-06-17T08:07:44+02:00 maj 21st, 2021|